Şimdi Ara

Tr serverinde oynayanlar içeri!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kusura bakma kardeşim çok uzun yazdığım için yalnız her gün aynı sıkıntıları çekmek artık ağır geliyo valla emek etmiş olmasam bunca zamandır para vermiş olmasam tek saniye durmam ama el emeği alın teri var işte bilmiyorum bilet gönderiyorum şuanda birşey yapılabilir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

Hacım size güvenirim ben yazayım en büyük özeti ufak tefek olur olmaz şeylere gelip allaha kitaba sövüyorlar anneye aileye sövüyorlar ortada hiç bir şey yokken üstelik yada bizim bir suçumuz yokken bunun bir çözümü yokmu acaba riot buna bi çözüm çare bulamazmı her oyuna gırınce herkesı mutelıyemeyız ya özgür bi oyun diyorum ama her el çocuk her el cahil insanlar geliyor özeti bu olayın bıktıracak dereceye geldiler...

çözüm west bence. derdin küfürse westte küfür ettikleri an banlanıyorlar. tr de bu yok. ne kadar ironik aslında :D
  • Report sistemini kullanmaktan başka yapıcak hiçbirşey yok.Kimlik numarası falan da bi işe yaramaz.
    Sadece küçük yaşlı kardeşlerimizle değerlendirmek de yanlış yaşça büyük ama oyun kültürüne hakim olmayan bi çok insan da yukarda bahsettiğin şeyleri yapıyor.
    Yayıncıların da büyük etkisi var diye düşünüyorum bu mevzularda,en çok izlenen yayıncılara bakarsak Türkler arasında oyunculuktan ziyade kabalıklarıyla ve küfürleriyle ön plandalar.Tek çare belirttiğim gibi report sistemin iyi çalışacağı günleri beklemek başka bişey yok.
  • Tc kimlikle kayit mi [sm=s17.gif]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riotun en buyuk gelir kaynagi o cocuklar sen istedin diye coxuklari oynatmicak degiller

• YQQ4 kullanıcısına yanıt
    Diyorsunuz, anladım cok tesekkur ederım size ben genede bilet yolladım
  • sırf ben değil bence herkes öyle görüyordur bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Hacım size güvenirim ben yazayım en büyük özeti ufak tefek olur olmaz şeylere gelip allaha kitaba sövüyorlar anneye aileye sövüyorlar ortada hiç bir şey yokken üstelik yada bizim bir suçumuz yokken bunun bir çözümü yokmu acaba riot buna bi çözüm çare bulamazmı her oyuna gırınce herkesı mutelıyemeyız ya özgür bi oyun diyorum ama her el çocuk her el cahil insanlar geliyor özeti bu olayın bıktıracak dereceye geldiler...

çözüm west bence. derdin küfürse westte küfür ettikleri an banlanıyorlar. tr de bu yok. ne kadar ironik aslında :D

west serverine nasıl giriş yapacağız indirme dosyası falan varsa alabilirmiyim birde çok teşekkürler gerçekten böyle bi çözüm varsa trde oynamak mantıksızdır :)

• W
    E
    S
    T
  • KöfteYağmurundakiÇilek kullanıcısına yanıt
    nasıl geçiyoruz oraya acaba indirmeliyse linki varmı
  • quote:

Rp karşılığı hesabını geçirerek veya yeni hesap açarak.Launcherden ''Ab batı'' sunucusunu seçebilirsin.Dil için patch atar o kadar.Eğer 30 levelden düşüksen hesabını geçirme,yeni hesap aç.
  • Xin zhao falan yazıyordu okumadım, irelia yazsa okurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteYağmurundakiÇilek

quote:

Rp karşılığı hesabını geçirerek veya yeni hesap açarak.Launcherden ''Ab batı'' sunucusunu seçebilirsin.Dil için patch atar o kadar.Eğer 30 levelden düşüksen hesabını geçirme,yeni hesap aç.

anladım kardeşim ben aktarıyorum şuanda da arkadaşlarda gelecek yeni hesap açacak olanlar var launcheri nasıl west e çevirebiliyoruz soruyor
  • Sağ üstte launcheri açınca türkiye yazar,onu ab batı yapacak.Ayrıca westte en ufak bir küfür bile etme.

• Özet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feedle feedle jungleri sucla low seni adamlari ilah etmissin

• low elo plays
  • Ağır QQ mu beyler ona göre okumucam
  • okurken ben sinirlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterfly Raket

Feedle feedle jungleri sucla low seni adamlari ilah etmissin

rezil... ben kimseyi suçlamıyorum belliki okuma yazman yok ben küfür edenleri suçluyorum ayrıca bi oyun için ilah etmişsin lafını ancak sen ve onlar gibi aklı yerinde olmayan insanlara yakışır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.