Şimdi Ara

TR PSN KREDİ KARTI HATASI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir ben bu sıkıntıyı yaşıyordum tr psn den oyun satın alamıyordum dün psn kardeşim denedi oda aynı hatayı alıp durdu nedir bu hata kart bilgilerini tam ve eksiksiz girdiğimize eminiz ilk defa alışverişte yapmıyoruz sonuçta. Başına butür sıkıntı gelen varmı aranızda varsa çözebildinizmi ?

TR PSN KREDİ KARTI HATASI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 10 Mart 2015; 7:00:26 >

• Hocam oyun almaya calistiginizda 0,37 tl gibi bir seyler karttan cekiyor mu peki? Bekleyen provizyonlarda gorunuyor mu? Benim de basima gelmisti. Karti yakin bir zamanda baska psn'de kullandiniz mi? Hk psn gibi. Maaledef tr psnde oluyor boyle seyler. 3 gun alisveris yapmayin psn karti bloke etmis gorunuyor. Ben 1 haftaya yakin ugrasmistim. Karta hic dokunmamak gerekiyor. Sony tr yi aradigimda en gec 15 gun icinde acilir demislerdi bana telde. 3 gun sonra denedim olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam kesinti yok ayrıca hk psn gibi başka psn lerdem alışverişde olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam kesinti yok ayrıca hk psn gibi başka psn lerden alışverişde olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Hayır hocam kesinti yok ayrıca hk psn gibi başka psn lerden alışverişde olmadı.

Sony ile bir gorusun o zaman hocam, sorun ayni degil demek ki.

http://www.burakalpay.net/blogMakale.aspx?mid=28

Soyle bir yazi var, inceleyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat başında aynı sıkıntı banada oldu, Sony ile görüştüm 15 gün karttan bir çekme işlemi yapmayın/denemeyin dediler.
    Bende hiç dokunmadım.

20 Gün geçti, 12 Aylık olus denedim ve oldu.

Bir sanal kart ekle ve 15 gün bekle, satın alma onayı verme bile sadece ekle ve bekle.
    15-20 gün sonra olacaktır.

Syg.
  • *HKN* kullanıcısına yanıt
    Hangi numarayı aradınız ?

• Selam,

444 7 669 bu numaradan diğer ürünleri seçerek ilerledim.

Syg.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.