Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
205
Favori
522.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus DSL-N17U VS Asus DSL-AC750

    Arkadaşlar iş yerime bu iki modemden birini almak istiyorum , wifi kullanan yaklaşık 10 bilgisayar ve 15 tane cep telefonu olacak

    https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/92998-116355/asus-dsl-n17u_asus-dsl-ac750/ -- ( Bu sayfada ikisinin karşılaştırması yazılmış yani özellik olarak ...)


    https://www.yukko.com/asus-dsl-ac750-ac750-ebeveyn-kontrollu-cift-bant-adslvdslfiber-wi-fi-modem/50099061?pid=10106848

    Şuan 390 tl satılıyor ( asus dsl-ac750 )


    BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ALINTI YAPARAK CEVAP VERİR MİSİNİZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 22 Ocak 2019; 16:50:21 >




  • Merhaba Arkadaşlar acil destege ihtiyacım var.

    AC68U DSL Modemleri Router var elimde bunu Router olarak kullanmak istiyorum. Ana Modem Vodafonun verdigi Huawei HG658C V2 budur. Bir turlu yapamadim yanliş ne yapiuor olabilirim.

    Huawei Modemde wan girisi var Mavi olan ondan kabloyu asus modem Lan 1 re taktim sonrasi nasil. Ana sayfadakiler olmadi eksik birseymi var . Huawei ayar yapmama gerek varmi o modem 192.168.1.1 olarak giria sagliyor Asus 192.168.2.1 olarak suanda.

    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 22 Ocak 2019; 21:10:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    vallaa hocam ben tahminj 3 senedir ac68u kullaniyorumm son bri sene en az 20 kisi baglaniyodu hic o tarz seylerle karsilasmadim belki guncelleme filan gereklidir cihaza 🙄🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cngishan kullanıcısına yanıt
    Güncel hocam . Sürekli kontrol ediyorum ama bir değişiklik yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    anladimm hocam reset olayina gir dicem ama illaki yapmissindir reset olayinida

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fpotur kullanıcısına yanıt
    Az daha gidip alacaktım , en iyisi evimdede kullandığım ASUS N17U
  • Merhabalar,

    Son günlerde Wi-Fi tarafında kopmalar yaşıyorum. En son sürüm var modemde. (Asus N16) Bina'da internet kullanan ev sayısı arttıkça kanallar üst üste biniyor şeklinde düşündüm. Ve 1'den 10'a kadar olan kanallar birden çok SSID'de tanımlıydı. Bunu Wi-Fi Analyzer adlı program ile gördüm. 12 ve 13. kanal boşta idi. Wi-Fi kanal ağını 13'e ayarlayınca şu anlık bir sorun yaşamadım. Kullandığım cihazlar Wi-Fi'de 13. kanalı destekliyor. O yüzden problem olmuyor. Eğer sizde de böyle bir problem olursa yukarıda yaptığımı deneyebilirsiniz. Başta modemin bozulduğunu düşündüm. Fakat öyle değil sanırım. Sorun olduğunda tekrar buradan yazacağım.

    Daha önce N16 modemde Wi-Fi'da bu sorunu yaşayan olduysa da fikirlerini, ne yaptıklarını paylaşırlarsa memnun olurum.

    İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 25 Ocak 2019; 22:22:47 >
  • ASUS DSL-AC750 kullanıyorum.Modem arayüzü üzerinden sürekli en güncel sürümü kuruyorum.En son sürümü kurduktan 1 ay kadar sonra modemi resetledim ve modem brick diye tabir edilen duruma geldi. 1.1.2.3_473 sürümünü, kurtarma modunda kurdum şu anda bir sıkıntı yok.Ancak bu önemli bir sorun, çünkü yeni gelen özelliklerden faydalanamıyoruz.Ne olacak bu böyle ? Bir çözümü yok mu güncel sürüm kullanamayacak mıyız ?

    Asusa defalarca mail atıp geri bildirimde bulundum sonuç yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3113

    ASUS DSL-AC750 kullanıyorum.Modem arayüzü üzerinden sürekli en güncel sürümü kuruyorum.En son sürümü kurduktan 1 ay kadar sonra modemi resetledim ve modem brick diye tabir edilen duruma geldi. 1.1.2.3_473 sürümünü, kurtarma modunda kurdum şu anda bir sıkıntı yok.Ancak bu önemli bir sorun, çünkü yeni gelen özelliklerden faydalanamıyoruz.Ne olacak bu böyle ? Bir çözümü yok mu güncel sürüm kullanamayacak mıyız ?

    Asusa defalarca mail atıp geri bildirimde bulundum sonuç yok.
    Aynı sorunu bende yaşıyorum kardeşim aynı model vatandan aldım modemi kapatmaya korkuyorum kapatınca cihaz brick oluyor ama şunu fark ettim 473 sürümünde brick'e denk gelmedim.Şuan güncel sürümü kullanıyorum daha dün brick oldu modem tekrar yükleme yaptım asusun tek memnun olmadığım ürünü.Brick olduğundada 473 harici sürücüyle tekrar açamıyoruz modemi böylede bi saçmalık var.Asus modem önermiyorum.




  • erdem3113 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var. Bu yüzden güncel sürümü yüklemeyi hiç denemedim bile. En stabil sürüm 1.1.2.3_473.
  • arkadaşlar merhaba asus ac86u kullanmaktayım sıkıntım şu put.io aboneliğim var buradan download indirme linklerini kopyalayıp(https adres) download master a yapıştırdığımda bana kullanıcı adı ve şifre soruyor bunları yazıyorum ama bir süre sonra error hatası veriyor ve indirmiyor. ne yapmam lazım acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeful -- 29 Ocak 2019; 0:43:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asus ac51 aldığım modemi kablosuz veriminin 3 antenli olmasına rağmen bana göre yeterli olmaması sebebiyle ve kapatıp açtığımda 5 dakikada ıp alması sebebiyle iade ettim.şimdi onun yerine başka bir modem bakıyorum aslında normal bir ev kullanıcısıyım fakat benim için limitlere kadar kullanmalıyım sizce hangi marka modem almalıyım?
  • slm forum benim işyerimde asus dsl-n16 marka modem var bu modemde pek fazla sıkıntı yapmıyor türkçe arayüz tek sıkıntım şu ağımda 15 adet ip kamera 3 adet pc ve onlarca cep bağlı ancak ağımda kimlerin bağlı olduğunu görüyorum fakat bunlara isim atayamıyorum ip kameramı bağlı yoksa pcmi bağlı bilemiyorum onlarca güncelleme geldi modem arayüzünden hata raporu 3 kez gönderdim asus müşteri hizmetlerini canlı olarak aradım derdimi anlattım nafile cevap yok :not çok ucuz çin malı modellerin arayüzüne bile ağa bağlanan cihazlara resim ve isim eklenniyor mesela cep ise cep ikonu tablet ise tablet ikonu pc ise pc ikonu ve isim atayıp rahatça ayırt edebliyorsun maleseef bu arayüzde bu olay yok
  • Hocam n16 Asus modemi bir yılı aşkındır kullanıyorum, bilgisayardan ve cepten bazen modem kullanıcı ara yüzüne giremiyorum. Düğmeden cihazı yeniden başlatınca düzeliyor, ancak bazen aynı gün bazen bir kaç gün bazende bir hafta sonra aynı sorun yine oluyor, güncelleme, resetleme her şeyi denedim düzelmedi, bu sorun olduğunda cihaz internete bağlanıyor, ancak Web arayüze giremiyorum, tarayıcıda hiç bir ilerleme olmadan bekliyor. Asus servise gönderdim, arıza notu yazdım ancak sağolsunlar cihazı bir gün test edip, arıza tespit edememişler, geri gönderiyorlar. Ben telefonda müşteri temsilcisine anlattım, not yazdım, bir türlü derdimi anlatamadım. Ya anlamıyor, yada anlamak istemiyorlar. Bu sorunla ilgili bilginiz var mı. Çare olarak tavsiyeniz nedir. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar DSL N16'dan AirTies 5760 modeme geçtim. Turknet 100 Mbps VDSL kullanıyorum. SNR 8 civarında tam hız alıyor iken N16'da kopmalar oluyordu, Kararlık ayarlarıyla falan oynuyordum kopmasın diye SNR'yi 11'lere çekiyordum, Hızım 85 Mbps'lere düşüyordu buna rağmen Asus'ta 10 saatlik bir sürede 1000 civarında CRC alıyordum ve modemi yeni başlatmalarımda çok geç ip alıyordu hatta bu nedenle Turknet'e onlardan kaynaklı olduğunu düşünerek bir Destek kaydı bırakmıştım. Zaten bu sıkıntılar nedeniyle Airties'ın olumlu yorumlarını okuyarak bu modemi denemek istedim. Deneyimime gelecek olursak Airties modemimde bu sorunların hiçbirini yaşamadım SNR yine 8 civarında tam hız alıyorum ve internetim hiç kopmuyor. Gayet stabil çalışıyor. Yine ortalama 10 saatlik kullanımda CRC 400-500 civarına düştü ve yeniden başlatmalarda modem çok hızlı bağlanıyor hemen ip alıyor. Şimdilik fazlasıyla memnunum. Soruları olanlar var ise elimden geldiğince cevaplayabilirim.

    Edit: Wifi 2.4 Ghz'de 4 duvar ötesinde 100 mbps hızım 30'lara düşüyor Asus modemim de bu şekildeydi Airties'ta böyle bu nedenle iyi bir Kablosuz alıp Kablosuz dağıtan bir Repeater arıyorum. Gerçekten performanslı bir cihaz olması benim için önemli etken. Önerileriniz varsa memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 2 Şubat 2019; 2:35:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speedsoldier

    Hocam n16 Asus modemi bir yılı aşkındır kullanıyorum, bilgisayardan ve cepten bazen modem kullanıcı ara yüzüne giremiyorum. Düğmeden cihazı yeniden başlatınca düzeliyor, ancak bazen aynı gün bazen bir kaç gün bazende bir hafta sonra aynı sorun yine oluyor, güncelleme, resetleme her şeyi denedim düzelmedi, bu sorun olduğunda cihaz internete bağlanıyor, ancak Web arayüze giremiyorum, tarayıcıda hiç bir ilerleme olmadan bekliyor. Asus servise gönderdim, arıza notu yazdım ancak sağolsunlar cihazı bir gün test edip, arıza tespit edememişler, geri gönderiyorlar. Ben telefonda müşteri temsilcisine anlattım, not yazdım, bir türlü derdimi anlatamadım. Ya anlamıyor, yada anlamak istemiyorlar. Bu sorunla ilgili bilginiz var mı. Çare olarak tavsiyeniz nedir. Teşekkürler.
    Modemi ilk aldigimda ben de ayni sorunu yasiyordum, yedek modem olmadigi icin servise gonderememistim. Yeni yazilim geldiginde yuklemis, reset atmis, kurtarma yazilimiyla tekrar yuklemis olmama ragmen sorun duzelmemisti. Sonra baska bir yazilim geldiginde guncelledim ve bir sekilde sorun duzeldi. Ondan sonra yazilim guncellemelerinde reset atmamaya basladim ve hala sorunsuz calisiyor. Alakali mi bilmiyorum ama sorunun duzeldigi doneme denk gelen tek bir degisiklik var o da modemi bilgisayarin UPS'ine bagladim ve elektrik kesilmeleri veya voltaj dalgalanmalarindan etkilenmiyor artik.




  • Selamlar. Son zamanlarda baglantıda kopma yaşıyorum bazen 2-3 dk arayla sinyal ışığı sönüp bağlantıyı koparıyor, bazı günlerde de ne kadar yüklensemde downloada her hangi bir kopma olmuyor. Sorun sizce modemde mi son aralık güncellemesinden sonra başladı sanki onun öncesinde yoktu gibi hatırlıyorum. MH yi aradığımda baglantınız güzel burda kopma algılanmamış apartmandaki kablolarınızı cat7 ye çevirin yada burdan hızınızı düşürelim dedi. Sorundan emin olmadan öyle bir masrafa girmekte istemiyorum açıkcası. Birde sorun yazılımdaysa sitesinden bir önceki sürümü indirip kursam oluyormu. Dsl-N16 modemim değerleri aşağıdaki gibi.

    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 3 Şubat 2019; 14:14:50 >




  • Arkadaşlar asus DSL-AC750 kullanıcısıyım ve bilginize sürüm 1.1.2.3_617'e (şuanki en son sürüme) cihazınızı güncelledikten sonra oyunlarda drop ve lag oluyorsa cihazınızı bi önceki sürüme (1.1.2.3_552 sürümüne) geri yükleyin. Sayabileceğiniz herşeyi yaptım türk telekom'u 6 kere aradım, evdeki line dsl ve telefon kablolarını değiştim, modeme kaç kere reset attım yeniden kurdum, bilgisayarda birşey mi iniyor diye kontrol falanda ettim yok en son modemin sürümünü bi önceki sürümüyle değiştirdim ve düzeldi.

    Belli ki modemi yoran birşey var son sürümde fakat ayarlardan kapatılabilen birşeyse ben bulamadım. Sistem günlüğü send addba gibi birşeyle doluyordu sürekli önceki sürüme geçince bu yazılar kayboldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanig. -- 4 Şubat 2019; 16:29:43 >
  • Kanig. kullanıcısına yanıt
    en stabil surum hangisi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emreozgerr kullanıcısına yanıt
    Hocam son sürüm yüklüyken sistem günlüğü sürekli send addba diye birşeyle doluyordu önceki sürümde böyle birşey çıkmıyor belkide modem ayarlarından kapatılabilen birşeydir fakat ben bulamadım önceki sürümünü yükledim.

    Düzeldi şuan lag yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanig. -- 4 Şubat 2019; 16:9:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.