Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.339
Cevap
205
Favori
522.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Vlan başka yapınca bağlanmamıştı. Ben de boş bir zamanda değiştirmeyi deneyeyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Turknet başvurusu yaptım. Aktivasyon tamamlandı yalnız henüz kuruluma gelmediler. Turknet sayfasında DSL ışığım yanmadığı için birkaç soru sordum. Arkadaşlar hat değerlerimi istedileri. Normalde Günlük kısmında gözükmesi gerekiyor ancak hiçbir değer çıkmıyor. Link durumu DOWN olduğu için mi görünmüyor bu değerler. Sayfayı ynileyince çıkar gibi olup kayboluyor çünkü. Daha önce Asus modem kullanmadığım için bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Yalnızca aşağıdaki şekilde geliyor. Model ASUS AC51

    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 8 Nisan 2018; 14:15:18 >




  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    Çözemedim hocam.. ben de bir çzüm arıyorum Hale’n..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt
    Down, hat bağlantısı kurulmamış anlamına gelir. Hat bağlantısı olmadan da değer göstermemesi normal çünkü olmayan bir şeyi gösteremez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Superonline mı kullanıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Vodafone fibermax 100/100

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce gördüğüm bazı modemlerde down olsa da değerlerin yanında boşluk olurdu,tablo görünürdü yani o yüzden merak ettim göremeyince. Asus modemlere has bir şey heralde
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar N17U aldım gayet memnunum hiç bir sorun yok hızımı tam veriyor nete kesilme yavaşlama v.s. yok. FAKAT sorun şu ki biz Ailecek çok online oyun oyanyan insanlarız Örn. Annem Echo of Soul oynuyor sabahtan akşa hiç birsorun yok Kardeşim Floransia ve LoL oynuyor hiç bir sorun ping hiç bişiy yok AMA ben Warframe ve ARK: Survival Evolved 2 oyun onyuorum Modemi ilk aldığımda insanlar ban bağlanamıyordu ve Modemi Güncelleyerek ve Port açarak Düzelttim ama Şu lanet ARK: Survival Evolved'a Serverları bir görüyor bir görmüyor Bunun Modemden kaynaklandığı sanıyorum fakat TIPATIP aynı modem ve hıza sahip arkadaşım hiç bir sorun yaşamıyor Sistemim Win10 orj. son sürüm i7 - 1070 - 32 gb ram net hızım 35 mbit Diğer arkadaşlarla aynı hatta çok daha iyi ve temiz bir sisteme sahibim Denediğim Şeyler: Format ve Full sistem Güncellemesi Modem ve PC nin iç dış temizlenmesi ve Bakımı. Herşey güncellendikden sonra Port açmak ve 7-8 defa PC ve Modemin resetlenmesi Oyunun Silip en baştan temiz bir şekilde indirip yüklemek sonrasında eksik Dosya ve veri kontrolü yaparak oyunu kontrol etmek YÖnetici olarka çalıştırmak. Modem de Port açmak dışında hiç bi yeri kurcalamadım Biraz IPv6 açmaya çalıştım onu da ayarlayamdım birde modem diğerlerinde oaln oyunlarında istediği uPNP yi bualamdım varmı yapabilceğim başka bir şey bilgisi olup yardımı ve önerisi olan varsa müteşşükür kalaırım şimdiden teşekkürler.




  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Valla bendede n17u var özellikleri iyi ancak bende şöyle bir sorun var belli bir süre sonra hız düşüyor 0.5 mbps lere düşüyor kapatıp açınca düzeliyor bir kaç kişide daha aynı sorunu okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n16 modelini aldık firewall a bağlayacağız ayarları nasıl olacak modeme internet geliyor lakin firewall a aktaramıyoruz interneti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmuyor, ne yaparsam yapayım bu aptal N16 modem interneti 47-48mbitin üzerinde vermiyor. Değiştirilebilecek tüm ayarları değiştirdim hala kendisi internet hızını 48mbite sınırlıyor. Modeme gelen hız 75mbit verdiği hız 47-48. Yedek modem bulup servise göndereceğim anlaşılan o.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar

    Yok olmuyor, ne yaparsam yapayım bu aptal N16 modem interneti 47-48mbitin üzerinde vermiyor. Değiştirilebilecek tüm ayarları değiştirdim hala kendisi internet hızını 48mbite sınırlıyor. Modeme gelen hız 75mbit verdiği hız 47-48. Yedek modem bulup servise göndereceğim anlaşılan o.
    Kablolu mu deniyorsunuz kablosuz mu hocam kablosuzda 5 ghz olmadigindan max 50 mbit verebiliyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Kabloluda deniyorum kablosuz da hocam. Modemi ilk aldığımda birkaç ayarla 75mbit alabiliyordum, ne olduysa kendi kendine bozuldu. Yazılım güncel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba,

    İlginç bir sorun yaşıyorum ve henüz hiç bir sayfada cevabını bulamadım.

    Kullandığım modem Asus dsl-ac55u (Dual yayın yapabiliyor 2.4 ve 5 ghz)

    Sorun: iPhone ve iPad için 5ghz bağlantıyı kullanmak istiyorum. Her 2 ürün de destekliyor. Ancak ne zaman bu cihazları tuş kilidine alsam ve 2-3 dk beklesem otomatikman bağlantıyı kesiyorlar. Telefon hücresele geçiyor ve bildirimleri oradan alıyor. iPad ise hiç bildirim göndermiyor. Tuş kilidini açıp 1 saniye bekleyince bağlantı sağlanıyor ve tüm bildirimler aynı anda geliyor.
    Aynı işlemi 2.4 ghz ile denediğimde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. tüm gün iPad'in tuş kilidini açmasam bile bildirimler tam zamanında geliyor.

    iphone ve ipad için network ayarlarını sıfırlamayı denedim ancak işe yaramadı.

    NOT: 2 iphone ve 2 ipad ile denendi. 4 cihazda da aynı kopma sorunu mevcut 5ghz bandında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khalasar

    Kabloluda deniyorum kablosuz da hocam. Modemi ilk aldığımda birkaç ayarla 75mbit alabiliyordum, ne olduysa kendi kendine bozuldu. Yazılım güncel.
    Anladim o zaman hatla ilgili ya da modemle ilgili sıkıntı var bende 75 mbit kullaniyorum kabloluda 72 mbit aliyorum kablosuzdada 45-53 arasi oynuyor etrafta wifi çok olduğundan sizin sıkıntı başka hocam o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıkıntı modemde hocam, aynı sorunu n14u ile de yaşıyordum birkaç ayarla düzeltmiştim. Kronik sorun bunlarda.
  • Donanımhaberdeki n17u konusunda ki tüm ayarları yapmama rağmen modem youtubeda video izlerken görüntü 144pye kadar düşüyor. Stabilite sıfır. 13-14 mbit bağlantı hızında normalde 1080p rahat oynatıyordu.
  • Ayni durum bende de var kopmalar yaşandigi için 2.4 kullaniyom ac boşunami aldim diye kendimi bitiriyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsl-ac68u yeni yazılım çıkmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiPeRVA

    Arkadaşlar n16 modem aldım. Diğer odalar da İPad çok sık telefon da arada sırada kopuyor. İlk sayfada olanları yaptım çare olmadı. Var mı bir çözümü?
    Benim soruna cevap verebilecek yok mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.