Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (9994. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.891.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99929993999499959996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 36 euroya aldığım Philips Eake Up Light geldi, detaylı inceleyememe rağmen memnun kaldım,



    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00VAA1IRS/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1483008240&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=philips+wake+up+light+3506%2F05&dpPl=1&dpID=31OBJdqpUaL&ref=plSrch



    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 29 Aralık 2016; 13:51:57 >




  • Burada ne kadar bu botlar siz ne kadara aldınız acaba



    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    16 sında sipariş verdim. 17sinde parası çekildi. Daha sonra ayın 20sinde aynı para bir daha çekildi ama aradaki muhtemelen kur farkından 1 lira daha fazla çekilmişti. 2.si için arayıp konuştum yardımcı oldular. Başka bankalar nasıl çözüm sunuyorlar bilmiyorum ama enpara kısa sürede halletti. Telefonla konuşmalarımda 45 günü bulabiliceğini söylediler 3 iş gününde para hesabıma geri iade oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdo4


    quote:

    Orijinalden alıntı: sorix


    dhl sanki çokmu iyi her ürünü gümrüğe sokuyor vergi çıkarıyor

    DHL kat kat daha kötü tecrübelerime göre.

    Yıllık 100 siparimin yarısını hızlı kargo ile alıyorum, tecrübemi hesap etmek isteyene referans olsun.

    şehre göre değişiyor benim 3 tane siparişim ups ile geldi hatta son siparişimde üstü cam mangal getirdi kutuda darbe bile yokdu ben garanti camı kırarlar diyordum ben ups de hiç bir sorun yaşamadım işin güzel yanı ürün buraya geldi aynı gün teslim bile almışlığım var ama dhl ile hiç iyi anılarım yok daha önceki farklı alışverişlerimin hepsini gümrüğe soktu ardiye masrafıdır kdv dir bir tomar para ödedim




  • ups kadar düzenbaz firma görmedim
    0 euro üründen vergi aldılar bide üstüne yetmeyip
    11.00 yetki belgesi istediler 11.20 yetkisini vermeme rağmen paraya doymayıp,
    amazondan tekrar para almak için ürünü antrepo ya yollardırlar

    bunlar kendini ne zannediyor, Amazonu kopardıklarını mı sanıyorlar
    toplanıp şu ups yi adam gibi şikayet etmek lazım adamlar amazonun iyi niyetin suistimak ediyorlar dolandırıcı firma
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Aralık 2016; 13:56:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: christchen

    Montunu kullanmadım, kalıpları bilmiyorum.
    Ama vaudenin sitesinden montu bul, size chart var sayfasında. Oradan göğüs ölçüsüne bak, şu an sahip olduğu bir mont ile kıyaslayıp uygun olanı al. Öyle boy kiloya göre beden seçilmez bence.
    Ben her daim göğüs ölçüsüne göre sipariş veriyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

    Ama başka bir mont ile kıyasladığına emin ol, tshirt ölçüsüne göre alırsan yanlış olur.

    Ve eğer modeli bilmiyorsan kolu uzun-kısa olabilir, yada sana güzel uymayabilir. İnternet alışverişinin riskleri. Ama 600-700 liralık montu alıyorsun, olsun o kadar. Göğüs ölçüsü uyduğu sürece iyi kötü giyilir hepsi de.



    Bu arada başka bir tavsiye de vereyim. Yağmur dışında giyim için decathlon un kaz tüyü montları müthiş. Şu modeli kullanıyorum :https://www.decathlon.com.tr/x-light-erkek-ku-tuyu-mont-siyah-id_8318546.html

    En başta şunu aldım amazondan :https://www.amazon.de/gp/product/B01HBOTZO4/ref=oh_aui_detailpage_o00_?ie=UTF8&psc=1
    Dağcılıkta kullanacağım için paraya kıyıp aldım. 3-4 gün sonra decathlonda o kaz tüyü montları gördüm. Linkini attığım model 130 liraydı, ucuz diye aldım. Aldığımdan beri üstümden çıkarmadım diyebilirim. Yağmurda kullanılamıyor ama bir süre idare ediyor. İstanbulun geçen 1 ay ki en soğuk havalarında bile bir parça üşümedim. Hiç üşümediğim gibi hiçbir terleme de olmadı. Üstelik 200-300 gram bir ağırlığı var. Bu kadar konforlu bir kıyafeti hiç kullanmamıştım. Şu havada mesela yağmur olmasa, t-shirt üzerine giy çık, o derece rahat. Patagonia montu da iptal ettim.

    Eğer yağmurda giyilebiliyor olsa bu decathlon montu, bahsettiğimiz vaudeye kuruş harcamam, gider aynı modelin diğer renklerinden alırım. O derece hoşuma gitti.

    İlgilenen arkadaşlara öneririm. Tek dezavantajı, ıslanmamalı. Bir defa yağmura yakalandım, 5 dk yol boyunca ıslandı. Kapalı ortama girince 2-3 defa çırptım ve gore tex montlar gibi bütün su damlacıkları aktı gitti. Ama bu süre 15-20 dakikayı geçerse tüyler ıslanmaya başlar, bu da büyük sıkıntı



    Bu arada, .com dan hızlı kargo ile aldığım ürün tam olarak 36 saatte ups ile elime ulaştı. Keşke international amazon prime diye bir şey olsa, her paketimiz hızlı kargo ile gelse.

    bahsettiğiniz decathlon mont biliyorum denedim bence tek dezavantajı kapüşon kısımı.Hem çıkmıyor hem de kapattığınız zaman başınıza geçirdiğiniz zaman görüş açısı daralıyor bana öyle geldi en azından.Ve almadım bıraktım.

    Bir de herkeste var yani 10 kişiden 9 u giyiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

    Burada ne kadar bu botlar siz ne kadara aldınız acaba



    Hayırlı olsun

    Teşekkür ederim, burada muadilleri 340 lira, aynısını bulamadım ama tüm Cat ürünleri bu fiyata. Ben 41 Euro'ya aldım, hemen hemen 150-155 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 29 Aralık 2016; 13:56:39 >
  • Arkadaşlar hızlıca bir soru sormak istiyorum: Amazon.de den alınan x box one oyunları dil seçeneklerinde Türkçe oluyor mu? Nasıl anlayabilirm Türkçe olup olmadığını?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctormtr

    Ben ayakkabılarımı uk numarama göre alıyorum. Uk 9 giyiyorum misal ben salomonda, columbiada da Uk 9 giyiyorum

    ben farklı bir modeli gözüme kestirdim şu anda indirimde 42 2/3 de ebata güvenip alamadım normalde 26 cm ayağım ama emin olamadım
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    bende enparayı kullanıyorum , enpara euro'yu normal kurun biraz üzerinde çeviriyor doğru ama senin yazdığın kadarda yüksek değil, bence bankaya sor neden böyle diye

    senin siparişin euro güncel kur 3,65'deyken 145 tl tutuyordu heralde , 4,40 euro kurundan çevirecek ki anca 175 tl'ye çıksın
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Modeli hangi mağaza satıyor arat ona göre mağazada dene içine sinmesi için öyle al. Ya da farklı ayakkabıların varda Uk numaralarına bak aynı olmalı zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar enpara ile bir konuşalım bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iparcelle gönderilen bir ürünün gümrüğe takılmama ihtimali var mı? 300 euroluk bir alışveriş yapmıştım, zannedersem gümrüğe takılmadı ama amazon vergiyi aldı. Söylesek iade ederler mi?
  • patren kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Yurtiçiyle geldi.
  • Çok iyi fiyata almışsın bende geçen etiket mağazasında gördüm buna benzer cat modelllerini aşağı yukarı tahmin ettiğim için girip de sormadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patren kullanıcısına yanıt
    0euro dan nasıl vergi alıyorlar ya.
  • Bu 480 gb Transcend ssd'nin garanti durumu hakkında bilgi verebilecek arkadaş varsa alıntılayarak mesaj yazabilir mi? Yani Türkiye'de geçerli mi, ya da alınan ülkeye mi yollayacağız? Teşekkür ederim.
  • Kardeşim 6800k takılan hicbir anakartda goruntu cıkısı olmaz cunku işlemcinin üzerinde igpu dedigimiz yerleşik gpu bulunmuyor
    bu tur islemcileri alanlar zaten parasını verip iyisinden gpularınıda alıyor
    Murat hocamın verdigi ornegi iyi inceleyebilirsen fark ediceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quasi522

    Arkadaşlar iparcelle gönderilen bir ürünün gümrüğe takılmama ihtimali var mı? 300 euroluk bir alışveriş yapmıştım, zannedersem gümrüğe takılmadı ama amazon vergiyi aldı. Söylesek iade ederler mi?

    Amazon vergiyi alıp cukkaya atmıyordur diye tahmin ediyorum. Eminim bürokratik bir iletişim vardır gümrük işletmeciliğiyle arasında. Yani iadenin esamesi bile okunmaz.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Montun kullanım amacına göre. Bunu bir dağ yürüyüşünde kullanırsanız faydasını anlarsınız. Hem çene kısmını, hem de gözlere kadar alnı kapatıyor. 1 aydır şapka-atkı taşımayı bıraktım ben bunun sayesinde. Her şeyi ile acayip hoşuma gitti bu mont. Hatemoğlundan 600 liraya aldığım mont da var, çok ciddi söylüyorum yanında esamesi okunmaz. Eğer günlük takım elbise falan giymiyorsanız on numara mont.

    Herkeste olması kötü, o konuda katılıyorum. 1 aydır dikkat ediyorum bende, şimdiye kadar kimsede görmedim ama geçmiş yıllarda bolca görmüştüm. 240 liralık olan daha yüksek dolgu oranlı-şapkasız modelini giyen 3-4 kişi gördüm şimdiye kadar. Ama benim için çok sıkıntı değil. Bugün yağmurlu diye diğer montumu giydim mesela, neredeyse 2-3 kiloluk kocaman mont. Resmen onu giyince daha yavaş hareket etmeye başladım :)
  • 
Sayfa: önceki 99929993999499959996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.