Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (7015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 70137014701570167017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NNoitra kullanıcısına yanıt
    Her gün farklı giyecek belki, bu nasıl bir kendini bilmezliktir ki insanların kaç tane ne aldığı ile ilgili yorum yapabiliyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat


    quote:

    Orijinalden alıntı: LNB

    Konu için teşekkür ederim gerçekten forumdaki en faydalı konulardan.

    Amazon.de sitesinden daha önce alışveriş yapmadım Amazon.com ile süreçler tamamen aynı mı işliyor? Destek servisinden bahsetmiyorum vergilendirme, kargo süreci, kargo gönderen uluslararası şirket ve Türkiye tarafında dağıtım yapan şirket v.s. aynı mı?

    Konunun ilk mesajını tamamen okudum, okumadan sormuyorum sadece Amazon.de için net bilgi bulamadım.

    Cevap için teşekkürler.

    Evet aynı.

    Kargo firmasında emin değilim ama i parceldir herhalde.

    Cevap için teşekkür ederim. Black Friday için Amazon.de'de iyi bir alternatif olmuş oldu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen siz o kafayla devam edin her birini baska gün giyer günlük ayakkabı değistirecek birisi bu fiyata ayakkabı almaz nike alır, bu ayakkabıdan 10 tane alan işin ticaretindedir kesin ve net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersin123


    quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

    BEYLER CANINIZI SIKMAK VE ÜZÜLMEK İSTEMİYORSANIZ MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BAĞLANMAYIN

    İnanılmaz bilgisiz ve her şeyden bir haber olan insanlar çıkıyor karşınıza .

    Bugünkü karrimor ayakkabılardan 6 tane sipariş geçtim. Toplam 50€ üstüydü ve son sayfaya gelip vergiyi düşünce 44.13€ genel toplam çıktı yani dolayısıyla bildiğiniz gibi kargo ücreti otomatik olarak hesaplanmadı.

    Sonra düşündüm dedim 6 ayakkabı belki ticari algılanır ve sıkıntı çıkarırlar bağlanıyım müşteri hizmetlerine 3-3 göndersin AMA BAĞLANMAZ OLAYDIM

    Abi kadın baktı 44.13€ hemen siparişi güncelledi 93€ da kargo çıkardı. Dedim ne yapıyorsunuz sizi aramadan önce 44.13€ ve vergi yoktu bu sefer bana demez mi ben bir şey yapmadım güncelleme geldi (windows sanki) otomatik hesaplıyor vergi ve kargoyu.

    Vee tam 37dk boyunca telefonda kadınla SİZİN SATTIĞINIZ ÜRÜNLER TÜRKİYE'YE GELİRKEN VERGİ HESAPLANMIYOR YANİ SON SEPETTE VERGİ DÜŞÜYOR O YÜZDEN 44.13€ YANİ NORMALDE 50€ ÜSTÜ muhabbeti yaptık.

    Daha sonra 5dk kadar bekletip tamam tamam bu seferlik 93€ vergiyi kaldırıyoruz dedi Allah razı olsun ya saçmalığa bak.

    Ayrıca uyuz olduğum şey kadın ısrarla son sepette vergi indirimi falan yok o indirimin üstüne bir indirim daha yapılıyor kampanyamız demez mi ulan kahkahayı basacaktım. Kadın indirimin indirimini yapıyorlar sanıyor


    Finalde; siparişi tekrardan oluşturdu ve ikiye böldü fakat sistem benden bir kez daha 44.13€ ücret aldı. Artık 1-2 haftaya geri yatırmalarını bekleyeceğiz

    Ayrıca 6.72€ ya satılan botların Türkiye'de 250-260 TL olduğunu söyleyince kadın şok geçirdi

    Zaten biz amazon.de olarak almaya'ya kargo gönderiminin %70 ini durdurduk tüm personel Türkiye'ye çalışıyor yeni bir departman oluşturduk dedi


    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Hocam 6.72'ye bot nasil oluyor anlamadim. Linkini atabilir misin?

    Bitti o kampanya kardeşim. Millet neden bu kadar veryansın ediyor sanıyorsun? 6-8€ ya Türkiye'de ki 250 liralık ayakkabıları kaptık. Alamayanlar da alanlara kızıyor.

    Yani niye 5-6 tane aldınız diye kızıyorlar ama burada herkes birer tane almak zorunda mı? ilk aldığım zaman da yazmıştım zaten 3 tanesi aile bireyleri için ihtiyaç diye. Diğer 3 tanesini de 50€ sınırını geçip kargo ödememek için aldım. Öyle yada böyle ne şekilde aldığımız kimseyi ilgilendirmiyor. Aile bireyleri için 2 şer tane aldım sayın bu kadar basit. Kaç tane bot alacağıma kim karar veriyor?

    Velhasıl alamayan arkadaşlar lütfen saçmalamayı kessin. Her kampanya kaçıran burada ''konu kapansın, kemik kadro bilsin sadece kampanyaları, ölücüler buraya dadandı'' diye ağlayacaksa işimiz var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckn.

    Evet hocam alabilirsiniz. Hesaplama yöntemini anlattığım gibi yapabilirsiniz. Türkiye'de tek verebileceğiniz vergi 75€ üstü olması durumunda %18 oranındaki vergidir.

    1500 altı 75 üstü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Houdei

    Rahat olun,amazon.com canlı desteğe sordum,Türkiye de gerçekten fazla alıcı var,öyle bir politikamiz yok dedi. Yani kapanmaz amazon.com merak etmeyin.

    Kapanacak kapanacak diye söylenenler gelişmeleri görmüyor mu ? Adamlar Türkçe dili getirdi, ücretsiz kargoyu getirdi madem böyle bir şey olacak veya olumsuz gözüküyor bu kadar neden uğraşsın ? Bu iş için insanlar işe alındı veya kaynak ayrıldı. Çinli sitelerden dünyanın alışverişi yapılıyor onlara neden bir şey olmadı yıllardır ?

    Şikayet ettiğiniz şeyleri anlıyorum bunların hepsi önlenebilir şeyler.

    1.si ölücü insanlar hep var yani aramızda yaşıyorlar buna yapacak bir şey yok bırakın alsınlar bu şekilde Amazon.de duruma uyanıp Türk müşterilere veya stoğu kısıtlı ürünlere satın alırken 1 veya 2 sınırı koyabilir bence koyması lazım. (Veya daha akılcı çözümler)

    2.si bu konuda olan saçma, boş, hakaret dolu, ölücü, suistimal edici mesajları engellemek tamamen yönetimin elinde ben zamanında gerekeni söyledim konu içi yetki verilsin dedim öyle düşüncemiz yok dediler o zamandan bu zamana 1 yıl geçti sonuç ortada. İlla bana yetki verilmesine gerek yok fakat görüyorum ki yöneticiler benim kadar bu konuda aktif olmuyor olabilir fakat işte olay da burada kopuyor benim veya sizin bahsettiğiniz bu sıkıntıları sorun olarak görmüyorlar işlem yapılacak bir şey yok diyorlar halbuki durum sadece küfürü silmek kadar basit değil bakalım ne zaman farkına varılacak...

    Ben günde kaç tane sakıncalı, alakasız mesaj görüyorum hiç te bir şey olmuyor ne diyebiliriz artık sözün bittiği yer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Kasım 2016; 18:49:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hakikaten bu kadar çirkin ayakkabı olamaz.Ucuz diye alınırmı.Zevksiz. 0 puan benden. Bir daha gelme buraya. Trump'a şikayet ederim seni.
  • Bu nasıl bir rezilliktir, ölücülüğün de böylesi. Pişkin pişkin cevap vermek de ayrı bir saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acn10 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam iyi ve çok performanslı bir ekan kartı extreme olduğu için o.c lu geliyor bf1 e beklerim.Ayrıca kullanıcı deneyimi paylaşırsanız sevinirim.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Ciddi anlamda yazdığınıza kendiniz de inandınızmı ? Kargo sınırı sadece ayakkabı ile dolmuyor, apaçık yaptığınız açgözlülük. En fazla ailesi olan 2 alır 3 alır kargo sınırı dolsun diyeymis, sizin gibi tipler zaten kargoyuda sildiriyor yani bu kadar uydurmanıza gerek yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeto4129 kullanıcısına yanıt
    Ticaretindeyse size ne? Siz kimsiniz ki insanların ne yaptığına karışma - laf söyleme hakkı buluyorsunuz kendinizde?
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Evet. İlk mesajda belirttiğim için 1500 altını tekrar etmedim. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acn10


    Kutuyu Amazon kutusunda kargolayın (Ship in Amazon.com box) seçeneğini işaretledim. Ve bu ücretsiz beyler.Sizde öyle koydurun kutunuza birşey olmasın.İçine hava dolu plastik materyal koymuşlar koruma için.




    Hocam bu seçeneği göremedim?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sepete ekleyin yine de ödeme ekranına kadar gelecek mi deneyin. Bazı ürünlerde öyle yazıyor ama yine de gönderiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmeto4129

    Ciddi anlamda yazdığınıza kendiniz de inandınızmı ? Kargo sınırı sadece ayakkabı ile dolmuyor, apaçık yaptığınız açgözlülük. En fazla ailesi olan 2 alır 3 alır kargo sınırı dolsun diyeymis, sizin gibi tipler zaten kargoyuda sildiriyor yani bu kadar uydurmanıza gerek yoktu.

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    Öğlen 1 de attığım mesaj. Çeneni kapamak için yeterli mi?




  • amazon.de'de encard'dan bir türlü çektiremedim. enpara kullananlar var mı ödeme yapabildiniz mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuda defalarca fırsat kaçırmışımdır hatta bazılarımız uyurken bile çok güzel fırsatlar gelip kaçmıştır çünkü amerika ve türkiye saati bir değildir malesef uyanıkkende fırsatlar kaçırmışızdır ama bir arkadaşımız 1 tane ihtiyacı varken 2 tane ürün aldı diye arkasından ölücü mezarcı satıcı gibi ifadeler kullanmamışımdır keza arkadaşlar 5 tanede alsa 1 tanede alsa sen aldığın anda veya sen karar verirken o ürün bitiyorsa o senin basiretsizliğin, gidipte adam 5 tane aldı bana kalmadı diye arkadan adama gömmek nedir yahu hangi yaş potansiyeli veya zihniyetle bunu yazıyorsun ister 5 alır ister 15 alır ailesinin her ferdine alır kusura bakmada kimse bir ürün alırken bitecek diye seni ve senin gibileri düşünmek zorunda değil, bu msj zihniyeti küçük arkadaşlara. adam birde ölücüler diye şiir yazmış bir ayakkabı için sanki sorumlu satın alanmış gibi şaka gibi insanlar var burada.




  • Merhaba arkadaşlar bu grup prizi almaya niyetim varhttps://www.amazon.de/gp/aw/d/B00HQ51F74/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 yanında da pc den çıkan kabloları komple toplamak için bir şey istiyorum ama bulamadım almanca ismini bilen varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    Melitta 1011-07 Look Timer Kaffeefiltermaschine -Aromaselector - Timer - Uhr - Tropfstopp weiß/edelstahlhttps://www.amazon.de/dp/B00MOIE9XU/ref=cm_sw_r_cp_apa_iG0iybH6QESY8

    Bu hocam hala %9 kupon gecerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında milletin cebindeki paranın hesabını sormaya başlayacaksınız herhalde. Sırf alamadınız diye niye bu kadar laf ediyosunuz ki?
    Bende 5 tane seçtim 10 dk felan durdu sepette sonra beğenmezler diye hiç birini almadım. 5-6 alanlara direk satıcı bunlar felan demişsiniz. Adamın alacağını satacağını sorgulama hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz? Amazon o fiyata satılsın diye koymuş alabilende alıyor kafaya takmayın bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 70137014701570167017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.