Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.704
Cevap
2.702
Favori
13.890.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • 3000$ ye laptop aldim bir sorun olmadi hocam ekstra evrak imzalatiyorlar o kadar.
  • Yakın zamanda mi yoksa eskiden mi aldınız şuan yasalar değişmiş olabilir (gerçi bildiğim kadarıyla 1500€ limiti hep vardı)
    Hızlı kargo (pahalı) ile mi aldınız, yavaş kargo (ucuz) ile mi aldınız hangi kargo şirketi ile geldi
    Amazon.de den mi .com dan mi aldınız
    Bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterxoloss -- 17 Eylül 2019; 1:35:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazondan 9 parça ürün aldım, 5 i bi kutuda 2-2 olarak 2 kutu daha vardı. 5 ürün gümrükten geçti diğer 2 koli geçmedi. Gümrük el koymuş, satıcıya iade ediliyor. Aradım pts yi, temmuz ayındaki yeni yasa ile aylık kişi başı 5 üründen fazla getirtemiyormuşuz. Teşekkürler devletim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin zamanda yaklasik 2 ay once. 1500Euro limit var ama onemsemiyorlar o kadarda. Amazon Standart Shipping ile aldim senin deyiminle ucuz olan. Amazon.com'dan aldim.
  • MmN20 kullanıcısına yanıt
    Herseye bir bahane buluyoruz. Ne kadar sacma bisey istersem 100 tane alirim gumruk ucretini odetmiyor musun sen!
  • Son olarak hangi kargo şirketi ile geldi onu öğrenebilir miyim, amazona sorduğumda bilemeyiz diyorlar :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARAMEX ile yolladilar. Yollandigi gun ARAMEX'ten mail aldim gumruk icin su formu doldurmaniz lazim diye TC, Tel no aldilar bu kadar.
  • Dayanamadım bir soru daha sormak istiyorum
    Sen aldığına göre araştırmışsındır muhtemelen
    Asus ile Msi de uluslararası garanti durumu ne oluyor, ülkemizde geçerli mi?
    tekrardan çok teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterxoloss -- 17 Eylül 2019; 12:6:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar amazon uk'den ikinci el kitap sipariş etmek istiyorum. Ucuz olduğu için eskiden gümrüğe takılmıyordu acaba şimdi durum nedir ? Teşekkür ederim.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyAcaKyy -- 17 Eylül 2019; 12:39:55 >
  • Ikisindede yok :)

    Amazon garantisini kullanirsin bisey olursa.
  • Dün akşam itibariyle amazon.de 'den verdiğim siparişin kargo başlangıç noktası İngiltere görünüyor. Bu durum normal midir? Ortalama kaç günde geldiğini bilen var mıdır?
  • Ben Amazon UK'den yine alışveriş yapmaya başladım, en son baktığımda ayda en fazla 5 tane ürün sipariş edebilme, her yapılan alışverişten vergi alma gibi saçma şeyler gelmişti, onlar hâlâ geçerli mi/devam ediyor mu?
  • Amazon artık kitaplardan da vergi almaya başlamış, yeni yasa falan mı çıktı yoksa sistem hatası mı?
  • amazon.com elektronikte 2 yıl iade veriyor diye biliyorum
  • wotkins W kullanıcısına yanıt
    10 yada 12 gün bazen 7 günde olabiliyor
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler
    Zaten ürünleri pek bozan biri değilimdir dikkatli kullanırım, kronik hatası olmadığı sağlam geldiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ber-G

    Amazon.DE'den yaklasik 100 kusur alisveris yaptim bu zamana kadar. Ilk defa kargo kaybolmasi ile karsi karsiyayim I-Parcel ile kargom takipsiz bir sekilde geliyor veya kayip boyle bi durum yasayan oldu mu ? Amazon'un verdigi kargo takip calismiyor ve amazon musteri hizmetlerindeki hanimefendi I-Parcel'i aradi boyle bir paketin kendilerinde olmadigi soylendi. Ama I-Parcel ile yollandigi belli. 10 Gun oldu.
    Bende amazon.com dan ssd aldim 2-3 ay once, 15 gun bekle yok, 20 gun yok, 1 ay oldu kargo hala yok en son baglandim chat e durumu anlattim parami iade ettiler. Bende 100 e yakin alisveris yaptim .de, com, co.uk karisik bu ilk oluyor.

    4 sene once ekran karti almistim o da 1 ayi gectigi halde gelmemisti en son parami iade etmislerdi ama 2 ay sonra cikti geldi kart ama bu daha farkli bildigin kaybolmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon üzerinden (ABD) 1 Adet Stanlet Termos ve 1 Adet Thermos marka yemek termosu almak istiyorum. İkisi toplam 35 $. Gümrük ve kargo masrafı ile ilgili olarak ne yapabilirim? Amazon müşteri hizmetlerine ücretsiz kargo ile ilgili herhangi bir mail veya irtibat işe yarar mı? Amazondan alınca TR'ye ne kadar zamanda ve hangi firma ile geliyor. Yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa sevinirim...
  • İşte buradan al daha da kazıklayalım diye sınır koyuyorlar. Arıyorum amazondan alınca 100 TL vergi vereceksin vatandan alınca 250 TL vergi vereceksin devlet vatandan almanı istiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eL_TuRCo

    Amazon üzerinden (ABD) 1 Adet Stanlet Termos ve 1 Adet Thermos marka yemek termosu almak istiyorum. İkisi toplam 35 $. Gümrük ve kargo masrafı ile ilgili olarak ne yapabilirim? Amazon müşteri hizmetlerine ücretsiz kargo ile ilgili herhangi bir mail veya irtibat işe yarar mı? Amazondan alınca TR'ye ne kadar zamanda ve hangi firma ile geliyor. Yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa sevinirim...
    gümrük olayına bir şey yapamazsın kargo için mail at şansını dene belki ama belli olmuyor tavırları. hızlı kargo dhl ups yavaş olan aramex tavsiyem yavaşı seç dhl pislik yapıyor gümrükte. en geç 12 günde geldi ürünlerim aramex ile. ayrıca gümrük vergisi az çıkınca fazla aldıkları parayı iade ediyor amazon
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.