Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.891.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Amazon.de üzerinden bir fritöz almak istiyorum. Fritöz gibi cihazlarda bir kısıtlama var mı acaba?

    Toplam fiyat 92€ çıkıyor. Bundan başka bir şey öder miyim? İlk sayfaya baktım ve ödeyeceğim fiyat bu gibi gözüküyor ama kanun sürekli değiştiği için sorayım dedim yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARAMEX le gönderildiğinde gümrük işlemleri nasıl hallediliyor ? UPS ve DHL e vermiştik ztn vekalet...Aramex demi istiyor ? Nasıl olacak ?
  • Gümrükte kalan ürünüme amazon'a geri gönderilmesi için iade talebi istedim form yolladılar formu Word'den doldurup yollasam olur mu acaba imza yeri yok zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 15 Ağustos 2019; 18:14:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, geçen yıllardaki Amazon Black Friday fırsatlarını takip edenler oldu mu? Özellikle laptop ürünlerinde beklemeye değer firsatlar çıkıyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com dan ürün aldığımızda gümrükte vergi diğer işlemleri hallediyormu amazon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon.de sitesinden g29 sipariş ettim, bugün geldi ama ürün bildiğin açılmış, kullanılmış. Amazon kutusunda geldi, kendi kutusunun jelatinleri açılmış, prizin elektrik kablosu bağlıydı ve hiçbir kablosu sarılı değildi, kullanma klavuzları rastgele saçılmış, shifter kısımlarında parmak izi vardı. Poşetleri de yırtıktı. Sıfır alalım içimiz rahat etsin dedik, 2. El ürün geldi. Amazona ulaştım fotoğraf ilettim ne olacak bilmiyorum. İlk defa böyle bir rezalet geliyor başıma. Çok memnundum amazondan.. ama şimdi..

    Edit: Amazon müşteri temsilcisi çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde problemi çözdü. Yeni ürün kargoya verildi, geldiğinde elimdekini ptt kargo ile iade etmemi istediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 16 Ağustos 2019; 16:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz ne kadar şanslı insanlarsınız gerçekten ya ? Adamlar amazona mail atıyor iletişime geçiyor herifler anında dönüş yapıyormuş.

    Bende amazonla bi değişim konusunda iletişime geçtim maillerime anında cevapları veriyolardı ama ne hikmetse o değişim prosedüründen sonra ne maillerime cevap geldi nede kaç defa ulaşmak için benimle iletişime geçermisiniz dememe rağmen hiç geri dönüş alamadım. Herifler yok oldu gitti gibi resmen. İade için gönderdiğim ürünün takip numarasını vs atıcam amazona benimle iletişime geçermisiniz dedim heriflerden dönüş yok arkadaş. Çünkü istedikleri tarihe ya yetişmemiş olucak yada ucu ucuna gitmiş olucak kartımdan bi daha çekicekler ona korkuyorum. Kafayı yemek üzereyim değişim yapan müşterilerin maillerinimi banlıyolar acaba bi daha zırt pırt değişim istemesin uğraştırmasın şöyle böyle gibisinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 16 Ağustos 2019; 16:52:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yeni vergi düzenlemesiyle alakalı sormam gereken bir soru var.

    Amazon.de şubesinden plak alacağım, satıcı da Amazon EU S.a.r.L, ürün bedeli 11 euro fakat ödeme kısmında import fees kalemi gözükmüyor. Artık her siparişten vergi alınacağı için, belli bir miktar import fees çıkması lazım deği miydi?

    Fakat kargo opsiyonunu standard shipping'den, Amazon Global Standard'a çektiğim zaman yükselen kargo bedeliyle beraber 2 euroluk bir import fees ödemesi gözüküyor. Şu durumda standard shipping'i kullanırsam sorun olur mu?
  • arkadaslar 2 tane amazon.com dan ürünüm var. bugun sabah bir mail aldım. dhl kargo şirketinden.ilk kez başıma geliyor.bundan once defalarca kargom geldi amazon.com dan ve hic bir sorun yaşamamiştim.hic bir urunumde dhl kargo sirketine verilmemişti. ancak dhl de gelen mailde adresiniz yanliş gibi bir mail geldi.ne yapmam lazım nereyi aramam lazım. mail in bire bir ornegi.


    YOUR SHIPMENT IS ON ITS WAY

    Dear Customer,

    Your package arrived at our post service since 15th August 2019. Our courier agent was unable to deliver the package to you due to incorrect delivery address details on the package registry.

    Please click here to confirm accordingly if your address is correct before we submit to our outlet office for dispatch to your destination.

    RE-CONFIRM DELIVERY INFORMATION

    Thank you for using On Demand Delivery.

    DHL Express - Excellence. Simply delivered.

    Deutsche Post DHL Group
  • Ebayden kindle alacağım ama gümrükte telefon gibi muamele görür mü? 3G yok ama nasıl anlayacak memurlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kolay iş, mesaj geldiyse mesajda ki dhl linkine basın siteye gidin oradan kayıt olun veya giriş yapın sonra alternatif adres ekle kısmından mahallenizin adının ilk bir kaç harfini yazın otomatik adresler çıkacak ordan doğrusunu seçin alttan telefon doğrulaması ile kaydet diyin tamamdır. Arada saçmalıyor böyle, bana hep oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levenbreh

    Hocam kolay iş, mesaj geldiyse mesajda ki dhl linkine basın siteye gidin oradan kayıt olun veya giriş yapın sonra alternatif adres ekle kısmından mahallenizin adının ilk bir kaç harfini yazın otomatik adresler çıkacak ordan doğrusunu seçin alttan telefon doğrulaması ile kaydet diyin tamamdır. Arada saçmalıyor böyle, bana hep oluyor
    ustat dosya world dosyasi.ayrıca acılan sayfada arapca yazan bir site.kullanıcı ve sifre istiyor galiba.
  • Hocam siz dhl sitesine kaydolun sonra oturum açıp adresi yanlış olan ürünün sipariş numarasını girin siteye sonra alternatif adresden dediğim gibi adresi düzenleyin word dosyası felan yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 ürün bekliyorum 10 ağustostan beri Customs Clearance delay durumunda. Kargo DHL, ne zaman gelir? Yakın zamanda kargo alan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,
    https://www.amazon.com/gp/product/B07HNW68ZC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1

    ürününü almak istiyorum, fiş girişleri farklı mı gönderiyorlar bunları acaba?

    amazon.de den almak daha mı doğru elektronik aletler?
  • Arkadaşlar amazon.com veya .de hangisinde daha ucuza gelirse birinden ekran kartı almayı düşünüyorum. Bir kaç tane sorunun cevaplarını merak ediyorum
    1-Aldıktan sonra garanti sağlanıyor mu?
    2-Garanti sağlanıyorsa herhangi bir durumda servise nasıl yollayabilirim?
    3-Yolladıktan sonra kargo ücreti iade oluyor mu?
    4-Servisten geri bana ulaştırılmak için ürünü yolladıklarında gümrüğe takılma ihtimali var mı?

    Lütfen tecrübeliler cevaplayabilir mi, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BttomleS B kullanıcısına yanıt
    1-Aldıktan sonra garanti sağlanıyor mu?

    Söylentilere göre Amazon Amerika bir kaç ay, Almanya ise iki yıl destek veriyor. Canlı destekten daha net bilgi alınabilir.

    2-Garanti sağlanıyorsa herhangi bir durumda servise nasıl yollayabilirim?

    Amazon canlı destekten iletişime geçerek derdini anlatıyorsun ve işlemlere başlıyorlar. Amerika için eposta, Almanya için chat veya telefon tavsiye ederim, Türkçe iletişim kuruyorlar.

    3-Yolladıktan sonra kargo ücreti iade oluyor mu?

    Genelde iki birimde kargonun karşılıyor.

    4-Servisten geri bana ulaştırılmak için ürünü yolladıklarında gümrüğe takılma ihtimali var mı?

    Evet takılma ihtimali var. Hızlı kargo ile gönderilirse vekaletname doldurman gerekiyor. UPS, bunun için SMS veya eposta ile sizle iletişime geçiyor ve evrağı gönderiyor. Doldurduktan sonra eposta ile UPS'e gönderiyorsun.

    **************************

    Amerika birimi, satış tarihinden iki yıl geçmesine rağmen, arızalanan ürünün tüm fatura tutarını iade etti. Almanya, iki kez sorunsuzca aldığım ayakkabıyı değişti.
    Her zaman bu kadar rahat ve hızlı olmayabilir veya aynı esneklikler sağlanmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 20 Ağustos 2019; 17:50:59 >




  • Yeni düzenlemelerden sonra ilk defa alışveriş yapacağım. Eskiden İthalat Ücreti Depozitosu adı altında alınan ücret yüksek ihtimalle iade ediliyordu. Şu anda durum nedir yakın zamanda alışveriş yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
  • mrb şu laptopu almak istiyorum fakat satıcı amazon lmasına rağmen satın alma ekranına kadar geliyorum depozit vergi ücreti çıkarmıyor. Şimdi bu fiyata vergi dahil mi değil mi
    Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop PC, 15.6" Full HD 144Hz 3ms IPS Display, Intel i7-9750H, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB DDR4, 256GB PCIe NVMe SSD, Backlit Keyboard, PH315-52-78VLhttps://www.amazon.com/dp/B07QXLFLXT/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_zTtxDb7W0X66E

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ek vergi mi geldi alışverişlere? 10-15 gün öncesine göre daha fazla vergi çıkarıyor Amazon. Ürünlerin fiyatı da aynı kargo ücreti de aynı ancak vergi artmış. Örneğin Nintendo Switch kargo vergi dahil 350$ iken şimdi 450$. Amazon Japonya'ya da baktım orada da vergi artışı söz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.