Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Amazon.com'dan 2 adet kitap sipariş ettim siparişi vereli 10 gün kadar oldu. Kargo takipte şuan Delayed yani gecikmiş olarak görünüyor. Normalde geçtiğimiz Cuma teslim edilmesi bekleniyormuş. Gecikme sebebi Hava koşulları veya doğal afet olarak görünüyor. Kargonun teslim edilmemesi gibi bir durum olur mu ? Gümrük ile ilgili bir sıkıntı olsaydı Gümrükte olduğu takipte görünür müydü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burhan95

    https://www.amazon.de/Columbia-Loveland-Omni-heat-DamenSchneestiefel-BL1744/dp/B0183O6SU0

    Kadın Columbia bot 30€ ve gayet iyi duruyor. Değerlendirmek isteyen varsa bence güzel fırsat.

    hangi numarayı seçersen seç fiyat fırlıyor 30 eur değil ki?
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Kargo şirketini arayıp bilgi alsanız daha sağlıklı olur benim kargo da aynı durumda delayed yazıyor bir aradım günümü gördüm. Amazon gümrük bedelini ödememiş. Benim haberim yok arayan da olmadı ben arayıp neden bekliyor diye sorunca öğrenmiş oldum. gümrük masrafı varsa kargonun o kısmı özellikle sorun. Gümrük masrafı yoksa zaten birşekilde gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedath kullanıcısına yanıt
    En temizi Bulgaristandaki tandığınızın ürüne, girip bakması. Vpn ile bulgaristan üzerindende bakabilirsiniz. Hala vergi çıkmıyorsa, alınabilir.
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    41.5 ve 42 numaralarda 30 euro sadece. Yazmamışım onu kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon'da bir ara 21 dolara fifa 18 vardı şu an bulamıyorum da, bu tarz bir indirim gören var mı acaba
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B072VPHCXT/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1520893001&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Huawei%2Bwatch%2B2&dpPl=1&dpID=51Rm1T6LOJL&ref=plSrch&th=1&psc=1

    Merhaba arkadaşlar linkteki saati almak istiyorum ama amazonu hiç kullanmadım bugüne kadar kargo ve gümrük işleri için 68dolar mı veriyoruz bu ürün için doğru mu anlamışım ve bu parayı verince gümrükte takılma veya Türkiyede gümrük için ekstra bir para verme durumu olmuyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Almak istediğim üründe Türkiye'ye gönderim yapılamaz yazıyor. Ancak "Alışverişi Tamamla" ile ücret ödeme safhasına kadar ilerleyebiliyorum, herhangi bir hata çıkmıyor. Bu Türkiye'ye gönderilemeyen tüm ürünlerde yaşanan bir şey mi? Yoksa ürünün sayfasında yazan Türkiye'ye gönderilemez ibaresi yanlış mı yazılmış?

    Ürün bu:https://www.amazon.de/gp/product/B00F8VB0IW/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1




  • bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor.
  • Pedrik kullanıcısına yanıt
    Ödeme yapabilirsen ürünleri gönderirler.

    1 Adet Corsair Hx1200İ Güç Kaynağı
    1 Adet İntel İ7 8700K Cpu
    1 Adet Asus Maximus X Hero Wi-Fi AC Anakart
    2 Adet Gskill Trident Z 16 GB ram

    Bu ürünleri Türkiye'ye gönderilmediğ ihalde ücretlerini ödedim ve gönderdiler.Bazı ürünlerde ücret ödenmiyor işde o ürünleri gönderemiyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pedrik

    Arkadaşlar merhaba. Almak istediğim üründe Türkiye'ye gönderim yapılamaz yazıyor. Ancak "Alışverişi Tamamla" ile ücret ödeme safhasına kadar ilerleyebiliyorum, herhangi bir hata çıkmıyor. Bu Türkiye'ye gönderilemeyen tüm ürünlerde yaşanan bir şey mi? Yoksa ürünün sayfasında yazan Türkiye'ye gönderilemez ibaresi yanlış mı yazılmış?

    Ürün bu:https://www.amazon.de/gp/product/B00F8VB0IW/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

    Türkiye ye gönderilemez yazılarına aldırış etmeyin. Eğer senin de yaptığın gibi alışverişi tamamlaya kadar geliniyorsa o iş bitmiştir yani Türkiye ye gelir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    8 dolar kargo ve 60 dolar vergi verilerek alınabiliyor. Toplamda 365 dolar ediyor ürün. Evet son işleme geldiyseniz ve gümrük işlemi çıktıysa almayı deneyin.
  • Pedrik kullanıcısına yanıt
    Almanya sitesinde bilgiler hemen güncellenmediği için böyle bir problem mevcut. O yüzden gönderilemez yazanlarda bile ödeme ekranına kadar gelin.
  • Merhaba arkadaşlar, dün bir sipariş verdim , amazon karttan sadece 1 euro çekti dünden beri ürünün parası kartımdan çekilmedi , alım yapıldıktan sonra ne kadar sürede karttan ücret çekiyorar ve işlemler başlıyor acaba
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Ürün paketlenirken hesapdan ödemeyi çekerler kargoya verildikten 1-2 güne kadar provizyonda bekler sonra amazona para gider.

    Ürün kargoya verilmesinden sonra 2 - 3 iş günü sonra para amazona geçiyor.
  • Olaylar olaylar olaylar. Ups in gümrük işlemlerini takip eden şirket varmış aradım parası neyse faturasını kesin göndereyim şu kargo gümrükten bir türlü çıkmadı dedim. Kontrol etti amazon talimat göndermiş gümrük ücreti ödemenize gerek yok amazon ödeyeceğini söylemiş dedi. Şaşırdım o zaman neden günlerdir bekliyor dedim. Amazon la ilgili yetki onay süreci olmuş ondan uzamış süreç bugün gümrükten çıkar paket dedi. Ups in dediğine göre fatura keseceklerinde bana paketin gümrükte beklediği güne göre faturaya bir de bu bekleme süresi için para alacaklarmış. Bunu da yeni öğrendim. Gümrük işlemlerini yapan şirket amazon ödeyecek sizin birşey ödemeniz gerekmiyor dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 13 Mart 2018; 16:57:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ozaman beklemede kalıcaz ,diğer yurt dışı sitelerde alışverişten hemen sonra provizasyona düştüğü için terettütte kalmıştım
  • re_death kullanıcısına yanıt
    hocam 2 aşama var.

    1. Paketlenir Ödeme provizyonaçekilir
    2. Ürün gönderildikten 48 saat sonra ödeme Amazon'a geçer bazen bu aşamada para amazona geçmez banka red verir öyle bir durumda amazon 2. defa ücret provizyona alır ve ödeme çekmeye çalışır.

    Amazon 2 kere çekilen ücret olduğunda RED alan ücret çekim tarihinden 10 - 11 gün sonra size geri verilir.
  • Linkte ki ürünü alacağım ama türkiye ye gönderimi yok olarak gözüküyor ve bunun yeni versiyonu da satılıyor onunda linkini paylaşıyorum ama yeni versiyonu satan amazon değil şahız güvenilir mi bu ürünün vergi olayı gümrük olayı uğraştırır mı. Ve gümrük olaylarını nasıl hallederim.

    https://www.amazon.de/Logitech-Saitek-Pro-Flight-Rhino/dp/B01M8M8CWB

    https://www.amazon.de/Logitech-X56-T-S-945-000059/dp/B079Z3DSBK/ref=dp_ob_title_ce



    Not daha önce amazondan ve yurt dışından fiziksel ürün alışverişi yapmadım.




  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Daha ilk aşama gerçekleşmedi, sipariş geçtim , mail geldi , karttan 1 euro çekildi büyük ihtimal bsnka hrsabı doğrulamak için , aldığım ürün 84 euro daha çekilmedi , siparişlerimde hazırlanıyor durumuna daha geçmedi , o aşamada çekicek parayı diye tahmin ediyorum , yarında çekilmesse müşteri hizmetlerine mail atarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.