Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Bütün dünyadaki amazonlar toplansa .COM gibi olamazlar adamlar en ufaktan büyük hatalarına kadar arkasında duruyorlar yada oradaki yasalardan korktukları için bilemiyorum ama 10 numara hizmet var ,zaten bu tür hatalar com da çok az oluyor.
  • Adamlar her yerde konu açtı süper fırsat kaçırmayın ekran kartı bölümüne bile açmış millette abandı iptal olamazdı az satılsa
  • Şeytan diyor git vietnama,koreye,çine sipariş göndert uğraşsın dursunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    Adamlar her yerde konu açtı süper fırsat kaçırmayın ekran kartı bölümüne bile açmış millette abandı iptal olamazdı az satılsa

    O bölümleri geç sıcak fırsatlara ayrı konu olarak bile açmışar
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle heryerde paylaşıldı forum içi olsaydı şans vardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mackali6161 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yok amazonun avukatlarina donumuza kadar alir;)

    Şaka bi yana üye olurken sözleşme imzaliyoruz onda amazonun siparisi iptal etme hakkinin olduğu falan yaziyo ben okumuştum hayir deme seçeneği yoktu. Yani boş yere uğraşirsiniz. Zaten para da çekilmediyse hiç şansiniz yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu urunlerde surekli musteri hizmetlerinden olay hakkinda olumlu bilgi alip tatmin olanlara bunu anlatmaya calisiyorum iste.Amazon.de bu.Alacaksin ama %99 umudun olmayacak bu urunlerden

    Benim de iptal tabi ki anakart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de hata yapti peki bu magduriyeti nasil cozecekler ? Bi indirim kuponu vermeleri gerekirdi kisilere. Bugun bana mesaj attiklarinda umidim olmustu. Hele koca firmasin yanlis fiyati 35 saat tutmak nedir. Insan bi anlar ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V2 kullanıcısına yanıt
    mydealz.de 'ye bile dustu.Forumun her bolumunde de konu vardi.Herhalde 10000 siparis almislardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart yalan oldu , ne hayaller kurmuştuk be , R5 1400 ü alıp OC'u bassam mı yoksa bu anakarta r5 1600 alayım o yakışır diye düşünüyordum

    İşin enteresan tarafı i7 6700 kullanıyorum şu an , bendeki derde bak , kendime kızıyorum Sırf Anakart kral diye i7 6700'den vazgeçilir mi . Hobi işte.
  • Amazon.de mönitör aldım sorunlu çıktı bay sağlam indirimle almıştım geri gönderdim tamir ya da yenisi gelsin diye adamlar para iadesi yaptı. Mönitörün fiyatta iki katı oldu nerdeyse uğraştığımda kaldım al gönder et derken..
  • Yalnız bu sefer niye +24 saat durdu orası ilginç öncekiler bu kadar durmamıştı.
  • V2 kullanıcısına yanıt
    Hocam kargo parasını almadıysanız isteyin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğim gibi oldu. :) Ve yine anakart takibine başladık.Evet arkadaşlar ryzen için ne önerirsiniz ?
  • De de aldığım siparişlerde hep amazon kutusunu seçmemem rağmen kutusuz göndermişlerdi kutuların şaftı kaymıştı gelirken mümkün oldukça com üzerinden almaya çalışıyorum .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bizimkileri iptal ettiler AB'dekileri ya da Almanya'dakileri nasıl çat diye iptal edecekler. Orası muz cumhuriyeti değil sonuçta. Biz de bile kendi ülkemizdeki HB,Vatan gibi yerler iptal ettiğidne Tüketici hakem heyeti ile uğraşarak alabilyoruz acaba orada nasıl oluyor ?
  • ben i3 6100ümle mutluydum zaten alalı 5 ay oldu ne gerek vardı ryzena bu arada susak b150 anakartımdan da çok memnunum anakart gelseydi hem ram hem cpu masrafı olacaktı yeni sistemim üzerine ,bu arada hak aramak vs vs diyenler arkadaşlar ticaret bir günlük olay değil amazon her ne kadar hata yapmışta olsa ,gerçekten indirimli üründe satıyor bir mal yüzünden hepsini kaybetmeyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yarasa446

    Hocam kargo parasını almadıysanız isteyin

    Kargoyu direk verdiler hocam. Haklarını yemeyim paran kalmaz ama iptal gibi olaylar can sıkıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 15 Mayıs 2017; 21:31:52 >
  • al en ucuz asus b350 yi bas geç bence anakartta fazla fiyat enayilik eskiden çok bariz farklar vardı evet ama şimdi en düşük modeller bile canavar gibi hiç merak etme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Ne bekliyordunuz ki 350 TL'ye IR35201 kullanan ryzen anakart mı yollayacakardı. X370 k4 modeli, MSI'n xpower modeli dışında tüm x370 modellerinden daha iyi vrm lere sahip bir anakart. Bir tek X370 XPower Gaming Titanium modeli IR35201 pwm kontrolcü kullanıyor. Hele 500 TL'ye satılan çöp vrmlere sahip b350 ler ile filan kıyas kabul etmez. x370 k4 modeli Türkiye fiyatıyla bile yani 750 TL'ye f/p olarak iyi bir anakart.

    Ortalama VRM yapısına sahip bir anakart, abartmayalım. Kontrolcü iyi ancak CPU için 4x2 dizilimi ortalama mosfet kullanıyor, B350'lerin ortalaması ile X370'lerin ortalaması arasında diyebiliriz. IR35201 şu anda bütün markaların bazı AM4 modellerinde bulunuyor, sadece MSI ve bu karta özgü değil.

    Genel bilgilendirme olarak söyleyeyim; şu sıralar her yerde muhabbeti dönen "çöp VRM'lere sahip B350" tabiri de yanlış, hepsi mevcut durumda 4Ghz duvarında duran Ryzen'ler için yeterli gücü, ortalama dayanım ile sağlayabiliyorlar. Üst seviye anakartlar ise aynı seviyeyi daha ılık bir şekilde ve daha uzun ömür vaadiyle sağlayabiliyorlar.




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.