Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar el blenderı arıyorum uygun fiyata bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destroy287

    Parası çekildi hocam. Mesajın ssini de atarım inanmamakta israr ederseniz. Amazon.de gönderime hazırlarken parasını çekiyor ve 1-2 gün içinde de kargoluyor.

    Estağfurullah hocam niye inanmayayım ss gerek yok temennim gelmesi yönünde.Bende hep kargoya verildiği zaman parayı çektiler oyüzden böyle bir yorumda bulundum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 15 Mayıs 2017; 15:33:36 >
  • 5$ indirim kodu atabilirmisiniz (alındı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchtk. -- 15 Mayıs 2017; 16:0:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santarose


    quote:

    Orijinalden alıntı: jkeruoac



    Bakalım bende bunları aldım ilk skechersım bakalım 🤔 nasıl olucak Amerikan Amazon'undan çok memnundum bakalım Almanya nasılmış :) özellikle kargonun olmaması beni heyecanlandırdı diyebilirim ürünler gelince burda incelicem

    Hocam ayakkabının linkini atabilir misiniz acaba ?
    Teşekkürler.

    kaçırmadan alın güle güle kullanın
    https://www.amazon.de/gp/product/B01LNPGZBS/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

    bunuda aldım ama pek sıcak değil şuan ben aldığımda sıcaktı
    https://www.amazon.de/gp/product/B01J2Q3F18/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1




  • one1r kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Amazon.com o şekilde çekiyor parasını benim de bildiğim kadarıyla. İnşallah herkese yollanır, herkes faydalanır bu fırsattan.
  • Arkadaşlar bişi sorucam amazon.de türkiyeye kıyak mı geçiyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu olayı ? Şimdi ürünün fiyatına bakıyorum , mesela 554 euro bi ürün ödeme ekranına gelince gümrük vergisinin 85 euro olduğu görüyorum o eşyanında 470 euro.Adresimi rastgele almanya yaptım direkt ürün fiyatı 554 euro görünüyor ekstra bir şey görünmüyor.Bizim için bu gümrük vergisinin 554 euro'nun üstüne eklenip yani 640 euro civarına gelmesi gerekmiyor mu ?
  • Hocam çanta gönderilmiyor ki
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Şu ramler var hocam, bunların yollanmasını bekliyorum bir yandan. Fakat şuan için yok baktığım kadarıyla almaya değer bir fırsat. Eğer karşılaşırsam mesaja sizi de etiketlerim.





  • ilk sayfada resimli cevabı var okuyalım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 15 Mayıs 2017; 16:6:53 >
  • keşke yapılsa bence çok zor değil daha kolay olur şuanda mesela dün yazılanları arıyorum cidden böyle yapılmalı en azından düşünsene mont postu attın mont kısmına arayacaksın abi muthiş bişey bu.başkası bu fikri önerse sonuna kadar desteklerdim kendi fikrim diye demiyorum cidden bu şekilde ayrılmalı böyle olduğunu düşünerek foruma girdiğini düşün cidden muhteşem olacak.
  • RAM bölümünde Gskill Ripjaws ramler sıkıntılı diyorlar ryzen için dikkat edin umarım uyumludur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 15 Mayıs 2017; 16:7:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deleted User

    [Deleted from big topics]

    Site bende Türkçe ama google chrome üst sekmelerinde çoğu şey almanca yazıyor(Amazon.de Günstige Preise für Elektronik...) gibi devam eden bir şey yazıyor.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    2933 mhz e kadar desteklediğini okumuştum. Umarım uyumludur dediğiniz gibi. Bu optimizasyon sorunları baya can sıkacak gibi duruyor.
  • 2010dan beri amazondan alışveriş yapıyorum
  • İş bankası banka kartını kabul etmiyor amazon. amazon.com da kart amerikada desteklenmemektedir diyor, amazon.de de kart bilgilerini kaydedemedik diyor. Bankayı aradım kart yurt dışı alımına açık. Sistem şüpheli işlem olarak algıladığı için amazondan alışverişi onaylamıyor gibi bir şeyler söyledi. İş bankası banka kartı ile amazondan alışveriş yapan var mı?
  • Arkadaslar bu konuyu 6 ay dır takip ediyorum sizler kadar eski değilim ama ayrılmazsa daha güzel olur ben konuya girince ihtiyacım olmayan bişey görüp begenip fiyatı uygunsa onuda alıyorum ama ayrı bi konu olsa girip bakmam bile konuyu takibe gelince ben en son okudugum yerden foruma girince tekrar abslıyorum 10 sayfaysa 10 sayfa geri gidip sonuna kadar günde 2-3 kez giriyorum konuya bu sayede bakmadıgım sayfada cok olmuyor her girişte kaldıgım yerden devam ederek kacırmamıs oluyorum hosuma giden bişi olursada o an sepete ekleyip daha sora degerlendiriyorum bence bu hali güzel :)
  • Beyler şu contigodan aldım 3 gün önce amazon karttan parayı çekti bugün e mail geldi içerikte payment declined yazıyo fakat siparişlerimde ayın 16sında gönderilecek yazıyo ne yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi toplamda kaç kişinin X370 anakartı onaylandı? Onaylanan kişiler siparişi ne zaman geçmişti?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OziiX

    Bana da 27 inch ve üstü monitör lazım, arada sırada girip bakıyorum. Umarım güzel bir şey bulur alırım.

    Edit: Şunu buldum bu arada f/p olarak nasıl sizce?https://www.amazon.de/gp/product/B01BCF09R0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

    Gönderilemiyor demesine rağmen alınabiliyor, bilginize.

    VA Panel ve Curved denemek istiyorsan normal benzeri IPS panellerde aynı paralarda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umt1001

    Arkadaşlar bişi sorucam amazon.de türkiyeye kıyak mı geçiyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum bu olayı ? Şimdi ürünün fiyatına bakıyorum , mesela 554 euro bi ürün ödeme ekranına gelince gümrük vergisinin 85 euro olduğu görüyorum o eşyanında 470 euro.Adresimi rastgele almanya yaptım direkt ürün fiyatı 554 euro görünüyor ekstra bir şey görünmüyor.Bizim için bu gümrük vergisinin 554 euro'nun üstüne eklenip yani 640 euro civarına gelmesi gerekmiyor mu ?

    Almanyaya alınan KDV bize alınmıyor, ilk sayfayı okuyun.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.