Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.701
Favori
13.891.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır doğa yürüyüşleri ve kamplar için bluetooth speaker arayışı içindeydim. Araştırmalarım sonucu Logitech X100 almaya karar verdim ve çok memnun kaldım. Ofiste bir arkadaşım JBL Go var onunlada karşılaştırma fırsatımız oldu.Sonuç beni oldukça şaşırttı. Max volume de logitech bariz daha temiz verdi sesi ve çatlama yoktu. JBL Go da ise bass lar daha derin olmasına karşın mid ve tizde logitechi daha başarılı buldum..Ürün oldukça kaliteli malzemeden üretilmiş. Mesafe anlamaında da oldukça iyi diyebilirim 7-8 metre dahilinde kopma olmadı.Bataryada 4 saat non stop son seste gayet iyi değer kompakt boyutuna karşın. 16 dolara almıştım şimdi hala indirimde ama biraz yükselmiş.Arayışta olanlara tavsiye ederim.Aşşağıda amazon linki ve kendi çektim bir kaç foto mevcut. İyi alışverişler...

    https://www.amazon.com/Logitech-Mobile-Wireless-Speaker-Orange/dp/B00ISIFWKY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494353488&sr=8-1&keywords=logitech+x+100

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]




  • amazon.de den ayakkabı almıştım. garantiye nasıl gönderebilirim acaba ?
  • amazondan almak istediğim ürünler var fakat indirime girmesini bekliyorum. indirim olduğunda nasıl haberdar olabilirim ?
  • Garantilik ne durum var ayakkabıda acaba? Ne geldi başına
  • Amazon.de den aldığım HP laptop bugün ups tarafından teslim edildi. 24 Nisan'da siparişi vermiştim, kargoya da 27 Nisan'da vermişler.

    395 euro (1565₺) olarak bana mâl oldu. Aslında detaylı bir inceleme yapmak isterim lakin kpss yaklaştı fazla vakit yok. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İyi ki bu konu var, iyi ki varsın Amazon. Durmak yok Amazon'a devam.

    https://www.amazon.de/HP-17-y023ng-P3T58EA-Dual-Core-R3-Grafikkarte/dp/B01M26A6KS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trace-

    Hocam hepsi ilk sayfada yazıyor . Adam uğraştı o kadar , siz de az uğraşıp okusanız , adamın emeğine saygı gösterirsiniz siz de.
    Elinizdeki i-Parcel kodunuhttps://www.pts.net/ptstrack.php ' a girerek bakacaksınız. Orada aradığınız Ref2 numarası'nı bulacaksınız. Daha fazlası için lütfen ilk sayfayı okuyun.

    Benim sorduğum bu değildi aslında ben 3 farklı numara var hangisini gireceğim diye sormuştum hepsi sayıyla başlıyor ama sonradan buldum sıkıntı yok. Arkadaşlar buradan da sorulan sorulara yanıt verilirse bilenler bilmeyenlere öğretmiş olur, bu emeğe saygısızlık değil, aramızda yaşı küçük olanlar olabilir, korkup endişe olanlar olabilir.

    Biliyorsanız bir üye olarak kendisine alıntı veya cevap butonuna basıp yanıt vermeniz onlara yardımcı olmak son derece iyi bir durumdur, aksine emeğe saygısızlık değildir bilginin paylaşılması durumudur.

    Hayırlı akşamlar dilerim.




  • fiyat dip görünüyor
    The North Face - M resolve jacke Blau-Banff Blue daha önce haki renk olanından almıştım memnun kaldım mavisini de bu fiyata görünce bugün bir sipariş geçtim ilgilenen vardır diye yazıyorum Tr fiyatının yarısı kadar yalnız (L beden fiyatı uygun ve mavi renk)

    https://www.amazon.de/gp/product/B01AHXD8SA

    http://www.hepsiburada.com/the-north-face-m-resolve-jacket-bay-mont-fw17-mavi-p-HBV0000021N25




  • columbia gomlek alan var mı?????

  • https://www.amazon.de/Viewsonic-VA2465SH-Monitor-Full-HD-VA-Panel/dp/B010LZGYEE?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&language=tr_TR

    bu monitörü çok mu sıcak. önümüzdeki aylarda sistem toplamayı düşünüyordum. monitörü erken alsak fena olmaz. özellikle oyun ve yazılım amaçlı alacağım. hiç araştırma yapmadım. şuan 4:3 17 inç inca monitör kullanıyorum. fikirlerinizi bekliyorum. oyun monitörerinde freesync yada gsync öneriyorlar ucuz olduğu için freesync almayı planlıyordum ve sanırsam bunda o özellikde yok.




  • dangermurat kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kışlık mı, yağmurluk mu tam anlayamadım ? Bir de 41 euro fiyatı kargo ve vergi dahil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimli denk gelirse ben alırım :)
  • https://www.amazon.de/gp/product/B002CQU14A/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

    https://www.amazon.de/gp/product/B016LHL7A2/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1


    Arkadaşlar bu ikisini alacağım kasayı anasayfadan görüpte beğendim macunuda araştırmalarım sonucu piyasada ki en iyi macunlardan birisi.Sizin önerdiğiniz farklı kasa veya macun varsa önerilerinizi esirgemeyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier76

    quote:

    Orijinalden alıntı: bloodscent

    https://www.amazon.de/V...-VA-Panel/dp/B010LZGYEE/ %40 indirim 99Euro , VA panel , alınır mı ne dersiniz?

    Çok iyi fiyat, ülkemizde +600 liraya satıyorlar ve VA panel olması avantaj.

    Teşekkürler arkadaşım için faydalandık biz de 1 adet.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslimdayok

    columbia gomlek alan var mı?????



    indirime girerse ben alırım :)
  • max 100 gb ye kadar bir saklama alanına ihtiyacım var. pc için.

    ürün tavsiye edebilecek olan var mıdır amazon üzerinden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serkanfb07

    Columbia Bayan spor ayakk. 37,38,39,40 numara 39euro
    https://www.amazon.de/Columbia-Ventastic-Outdoor-Fitnessschuhe-Foxglove/dp/B00KWK27YU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&qid=1494358954&sr=8-4-fkmr1&keywords=columbia+g%C3%B6mlek&th=1&psc=1&linkCode=ll1&linkId=e64e348369a079f2235609e2f33c96a0

    Satıcı farklı hocam 1er adet elinde tutuyor bir de sıkıntılı gibi.




  • Kasa zevkine kalmış, chrome üzerinde camel camel camel eklentisini kurup eski fiyatalara bakabilirsin. Farklı kasaları ara bul kıyasla ona göre karar kıl. Kasanın youtube videolarını bul resimlerde çok albesini olabiliyor ne kadar oynak parca o kadar erken deforma demek :)

    Macun için daha iyisini aramana gerek yok. Diğerlerinden daha az kullanırsın zaten paketinde kaç defa uygulanır belirtmişlerdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliyil62

    https://www.amazon.de/gp/product/B01N7AEZAJ

    kışlık montları aldım bi ayakkabı kaldı. bu model 72 euroya geliyor herşey dahil gönderimide var. daha uygun bulan olursa beklemedeyim

    Bunun bot olmayan versiyonu var bende ve hiç su geçirmedi ve oldukçta sıcak tutuyor. 72 eurodan daha ucuza satıldığına dair bir veri yok, yeni ürün gibi duruyor. Türkiye'de bot olmayan versiyonu bile +690TL olduğu için 72 euro fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier76 -- 25 Temmuz 2017; 3:34:53 >




  • Basliktaki monitor freesyncli modeli mi? Gerci girip de ozelliklerinde bulamadim ama.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.