Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (10056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.891.983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Su geçirmez özelliği var mı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cmshn

    Bugün son günü olan 15 dolarlık hediye çekim var, ne alayım Amazon.com'dan bir türlü karar veremiyorum. Önerilerinizi bekliyorum 20 doları geçmemesi rica olunur :) Steam Link önermeyin, ihtiyacım yok :)

    Steam link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s alıp fazla alınan verginin iadesini alan var mı ? Alan varsa ne kadar iade aldıklarını yazabilirler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SwordLegend

    ihtiyacın var mı bilmem ama stanley termos alabilirsin

    https://www.amazon.com/Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-Hammertone/dp/B000FZX93K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1483142902&sr=8-1-spons&keywords=stanley&psc=1

    contigo autoseal'ler göz kırpıyor ama pek ihtiyacım yok gibi :(




  • sabriaga S kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 hesabında hepsinde 5 farklı adres isim ve kredi kartı mı var? Yoksa hepsi aynı isim ve adresle açtınız? Düşünüyorum da bende
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahmetatakan

    karrimor bayan bot
    38.5 numara sepette 10 euro
    https://www.amazon.de/g...01G8OVZ6E?th=1&psc=1

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]


    Hiç aklımda yokken hem anneme hem kızarkadaşıma aldım gece gece para harcadık yine. E 2 ayakkabı kargo limitini tutmuyor tabi, onun içinde yanına ekstra ürünler lazım oldu tabi. 10 gündür pusuya yattığım şu Puma yağmurluğu aldım sonunda.https://www.amazon.de/gp/product/B005ZBEA9Q/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=ll1&linkId=a907c4f8bc1bc6ca203dc8b433c1b674 10,78 euroya denk geldi. Şuan 32 euro olmuş demekki ucuza satılan son stoğu almışım. Yanına bir de geçen saatlerde arkadaşın birinin paylaştığı makyaj fırçalarından ekledim, gerçi Türkiye fiyatıyla aynıymış, amazon bu sefer ucuz değildi ama sonuçta kargo sıfırlatıcı olarak birşeyler lazımdı ve acele etmeliydim, ya bitseydi o karrimorlar? 10,92 eurodan 2 adet karrmior aldım bedavadan bir tık pahalı. Fırsatı paylaştığın için teşekkürler.




  • sabriaga S kullanıcısına yanıt
    Öyle ihtiyaç duyulan şeyleri burdan almak mantıklı ama benim dediğim bir başlayınca tüm ihtiyaçları birden karşılama isteği geliyor insana. Ben yavaş yavaş alacaktım ihtiyaçlarımı ancak biraz acele edince( daha doğrusu fiyatları görünce) limite dayandım. Artık ayın 15'inden sonra devam ederim. Bu arada listem hazır ve kendime Amazon fonu diye EK bir tasarruf limiti koyup ona göre alışveriş yapacam. Yoksa ipin ucunu kaçırdık mı toparlaması zor oluyor sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Perry Cox kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Yaptığım alışverişlerde hep fiyat performansa bakarım. Buda tam bir f/p ürünü bence. Valla setteki tava teflona benziyor dışarıdan ama sanırım onun içide çelik değişik bir yapısı var. Silargan serisi tava ve tencereler daha parlak oluyor seramik olduğu için. Ve doğal olarak da pahalı düz çeliğe göre.
  • beyler axess e baglı sanal kartımdan ödeme yapamıyorum sipariş verdim hemen mail geldi ilk defa yapıyorum amazon dan

    İyi günler,

    biz kredi kartı ücret olamazdı çünkü Amazon.de de mevcut düzen (ler) iptal var.

    Kredi kartı neden reddedildiğini Ne yazık ki dışarı bulamadı. Bir yük çeşitli nedenlerle reddedilebilir. Bazıları kredi kartı geçerliliği ile ilgili olmayabilir. Bu nedenle, sık sık daha sonraki bir tarihte yükünü kaldırabilecek deneyin.

    Belki sizin kartınızı veren kuruluşla irtibata geçmelisiniz. Bazı katılımcılar, elektronik ve internet alımlarını kısıtlayabilir.

    Ne zaman, alışveriş sepeti üzerinden bir sipariş bizim sipariş formunun ödeme bölümünde yeni bilgileri girmek için bir dahaki sefere.

    Eğer 1-Click alışveriş kullanmayı tercih ederseniz ileride 1-Click ayarları için bağlantı üzerinden çalıştırmak tarikat 'Hesabım' 1-Click, böylece ayarlarınızı yapabilirsiniz. "Hesabım" ve ardından "1-Click ayarları" sitemizde tıklayın. E-posta adresiniz veya cep telefonu numarası ve şifre ile giriş yapın. Her giriş için varsayılan kredi kartı bilgileri de dahil olmak üzere, adres değişikliği herhangi bir adrese daha sonra seçenekleri kullanabilirsiniz.

    Ayrıca bir sipariş önce Amazon.de hesabınıza yeni bir kredi kartı ekleyebilirsiniz. Web sitemizde "Hesabım" üzerine tıklayın (giriş istenir yapıyor olabilir). Ardından, bölüm "Ödemeler" in "Ödeme Ekle" ve kredi kartı eklemek için yönergeleri izleyin.

    kabul edilebilir ödeme hakkında daha fazla bilgi için, altında Amazon.de yardım sayfalarında "Ödeme" bölümüne bakınhttp://www.amazon.de/hilfe .

    Saygılarımızla




  • deceptive intelligence D kullanıcısına yanıt
    Şöyle hocam 5 hesapta da aynı kredi kartı, aynı adres 4'ü aynı ad soyad biri hanımın adına. Yalnız 6. hesapta işlem yaparken aldığınız ürünler çok indirimli olduğu için indirim kodu kabul edilmemektedir dedi. Bu arada 31 Aralık'ta bitiyor bildiğim kadarıyla indirim. Yani bugün son günü.
  • Corsair Cx550m'in fiyatı çok iyi duruyor. Şu parçalarla bir sistem kurmayı planlıyorum, sizce bunu mu alayım yoksa 80+ gold, platinum tarzı garanti süresi yüksek bir psu mu alayım?

    Sistem bileşenleri aşağı yukarı böyle olacak, 6700k, maximus viii gene, 4x8 veya 2x16 ddr4 ram, gtx 1050 ti gpu, 2 ssd disk, 1 nvme pcie ssd, 5 fan, h100i v2 veya benzeri cpu soğutucu.


    bundan 3 sene önce benzer özelliklerde sistem topladığımda abartıya kaçıp ax860, sleeve kablolar falan aldım. Bu sefer gereksiz maliyetlerden kaçınmak istiyorum.
  • BAC mono kullanıcısına yanıt
    550 veya 650 Gold bir ürün al bak keyfine abartıya kaçma sakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traş makinesi alan olmadı mı hiç hala araştırıyorum fikrim yok :(
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:45:33 >
  • alpi1905 kullanıcısına yanıt
    Teflon olmadığını duyunca direkt sipariş geçtim
  • mjstcs kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşün adamlar şu an 10 € indirim yapıyor, gümrük muafiyeti de henüz düşmedi. 89 €'luk alışverişinde 10 € indirim + 14 € KDV indirimi 24 €. Şimdi sen kredi kartının sadece asgari limitini yatırsan %2,02 faiz alınır ki bu rakam Ocak'ta %1,84'e iniyor. Şimdi durumum yok almayayım diyorsun ya. Şimdi 89 € olan siparişi 65 €'ya alabilecekken 4 ay sonra aynı siparişe 89 € ödeyeceksin. Bu indirim ve gümrük muafiyeti kalkacak. Yani kredi kartına %1,84 faiz ödesen 4 ayda ödeyeceğin rakam 4,8 €.Yani 4 ay sonra alacağın siparişte kaba hesapla 19 € zarardasın ki dövizdeki 4 aylık artışı saymıyorum bile.
  • Indirim almak icin birden fazla hesap acmak ban sebebidir. Burada da banlananlar oldu. Sonra gelip aglamayin hesabim gitti diye. Hatta toptan engellerler bir daha hepsiburadaya gidersiniz.




  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır amazondan takip ediyorum fakat uygun bir fırsat olmadı. Bende 2 gün önce 149 liraya mediamarktan (ist. Optimum avm mağazasından) PHILIPS 7000 Serisi QG3381 modelini aldım. Hem traş makinesi hem de vücut bakım kitleri mevcut. 1 saat sarj ile 50dk kullanım.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitkurtt

    https://www.amazon.com/gp/product/B00ZUPOMDQ/ref=s9_acsd_ps_hd_bw_b1ybg_c_x_4_w?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-8&pf_rd_r=A65KW9RFFE91AHNMVMSZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=43908647-74a6-5d01-b10c-2af39bd253d4&pf_rd_i=471304

    Yeni yıla kadar başka fırsat olur mu ki yaw klavye bakıyorumda strafe serisi alüminyum gövdeye sahip değil sanırım birde mx red mekanik tadını vermeyebilir diye çekiniyorum kullanan tavsiyesi olan var mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.