Şimdi Ara

TR Gold V Stream İlk yayınlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar stream işleriyle ilgileniyordum kendime bir kanal açtım ve eğlencesine stream yapıyorum. İlk maçımıda biraz önce oynadık duo normal game şeklinde

Stream özellikleri

400p+ yazıyor fakat 360p yayın ( internetim buna yetiyor :() fakat yayın belli oluyor chattede sıkıntı yok.
    Oyun 60fps stream 30fps dir.
    Oyunda pingim 80-120 arasıdır. (server kaynaklı bir kaç kere 300 oldu.)

Oyunda ne yapıyorum?

%90 olarak adc oynuyorum arkadaşlarla duo ranked veya 3 kişi normal game giriyoruz ( normal gamelerde arkadaşın wini 1000 olduğundan feederlar gelmiyor genellikle :)
    genelde bot + mid premade yapıyoruz.

Stream Linki : tr.twitch.tv/ermvrs

Buda ilk maçımızın videosudur ( videoyu 20.dk dan başlatın bir hata nedeniyle erken kayda almışım :D )http://www.twitch.tv/ermvrs/b/424710888
    İlk maçta çok kötü bir başlangıç olmuştu lanede biraz kötü gitmemize rağmen farmlar eşit gibiydi ayrıca 0/6 giden bi leesin karşısında 6/0 chogath middede o civarda karşıda bi ryze vardı baya gerideyken 2-3 kill buldum ve oyunu taşımayı başardık . oyun 1 saattir. ( videoda sesi gelen arkadaş alistar mikrofonumu açmayı unutmuşum :D )

Arkadaşlar çok profesyonel bir oyuncu değilim videoda veya streamde oyunla ilgili hatalarımı görürseniz bunu bana söyliyebilirsiniz kendimi geliştirmek istiyorum çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokatci3453616931 -- 2 Temmuz 2013; 12:39:04 >

• şuan 5 premade bir oyun daha yapacağız pingimi deneme amaçlı.
  • Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • queue sesini kısda hocam başka bişey istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

queue sesini kısda hocam başka bişey istemiyorum.

skypta arkadaşta bir sorun olduğundan öyle ses geliyor düzeltildi ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.