Şimdi Ara

TR'de İşini Bilen Firma Yok- Media Markt Oyalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MediaMarkt üzerinden 19.03.2021 de LG CX TV siparişi verdim. 1 saat geçti geçmedi bana ürünün kargoya verildiğini söylediler. Birde öyle ballandıra budaklandıra mail yollamışlar ki helal beeee dedi.


    "Ürünlerinize bir an önce kavuşmanızı istedik ve sipariş vermiş olduğunuz ürün/ürünler online depomuzda olmadığı için, ürünün bulunduğu mağazamıza hemen bilgi verdik. Siparişiniz mağazamız tarafından özenle hazırlandı ve kargoya verildi."


    Vaay be dedim iyi dedim bugünü geçte cumartesi kargo yola çıksa pztesi bilemedin salı elime ulaşır dedim.Cmtesi oldu sistemden kontrol ediyorum ürün hala hazırlanıyor gözüküyor. Aradım kendilerini kargoya verildiğini söylediler.İletişime geçip kargo takip numarasını gün içinde vereceklerini söylediler. İyiii güzel dedim. Sonra hala takip no gelmedi, tekrar aradım. İşte şu şu firmaya kargo verildi takip nosunu verecez dediler. İyiii tamam dedim.


    Pazar es geçtim pztesi tekrar baktım hala ürün hazırlanıyor gözüküyor. Tekrar aradım ürün kargoda diye tekrar ilettiler, takip no gün içinde gelir dediler. Sonra şikayetten kargo firmasını da mediamarkt ı da şikayet ettim. Kargo firması bana hemen döndü. Kendilerine böyle bir kargo ulaşmadığını benim adıma kargo olmadığını söylediler. E dedim bana böyle böyle dediler. Yok öyle bir şey kargo bizde olsa en azından adınızdan biliriz dediler.


    Teşekkür ettim tekrar Mediamarkt ı aradım.Konuyu anlattım. Bana onlar bilemez biz biliriz dediler. E tamam da nerde bu kargo takip numarası nerde bu ürün dedi. Kargoda dediler. E hani takip numarası dedim. Aaa hatta kargo takip numarası şu an geldi birazdan size mail olarak gelir, hatta şu an bakıyorum eeee ,eveeet ürün kargodaaa ,eeee eveeet ürün şu an şubedeymiş dediler.


    RESMEN rezillik resmen. Eee ne zaman gelir diyorum bugün kargo çıkar hafta içinde elinize geçer diyorlar. Telefonu kapattım bir de ben bakıyım nerdeymiş kargo dedim.Numarayla bulamadım.Kargo firmasını aradım onlar buldu, eee kargo şu an daha bizde değil. Bize daha ulaşmamış, bizle görüştükten sonra şube gider depodan alır dediler.


    Velhasıl kelam arkadaşlar. Üstünden 1 ay geçmedi falan doğru, büyük bir şey değil diyecem de olayın üstünde durmasak adamlar bizi sallamıyor daha. Onu da geçtim TR de firma say desek bunları en başlarda sayarız ama şu gördüğümüz muameleye bakınç








  • Akşam üstü aradılar. Alın bu takip numaranız şikayetini kaldırın gibisinden bir cevap verdiler. Ben de dedim bir bakın bakıyım takip numarasından bir şey çıkıyor mu diye. Bulamadılar. Sonra da takip numarası olduğuna göre demek ki kargoda diye muazzam zekalarını konuşturdular.

  • Günde 3 4 defa görüşüyorum kendileriyle, bana diyorlarki kargo firması gelip almıyor ürünü diyolar. Kargo firması ise gidiyoruz başka ürünleri de alıyoruz ama sizin ürünü vermiyorlar diyor.

  • Son olarak kargo firması arayıp, yine gittik ama ürün teşhir ürünü diyerek vermediler dediler. Mediamarkt'ı aradım, onlar bilemez dediler. Sonra tekrar dönüp yeni kapalı ürün geldi onu kargoluyoruz dediler. Bu kadar rezillik olamaz. Bunları ve bu süreci taşıyabileceğimiz bir yetkili yok mu mecra yok mu ?Bu nasıl iştir ya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.