Şimdi Ara

TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
10
Favori
65.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben tplink C3150v2 router kullanıyorum, direk bu router üstünden bağlantı sağlıyorum, eğer router destekliyorsa bence hepiniz kendi routerlerinizle bağlantı kurabilirsiniz.

    Resimleri küçültemedim kusura bakmayın

    TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi

    TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi

    TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Firmware Root şifresi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 10 Mayıs 2020; 3:17:40 >




  • Asiltane kullanıcısına yanıt
    Tp link c5 modeminiz yerine direkt bu routerı kurmayı nasıl başardınız vlan id ve mac kopualama yaptınız mı hocam ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Telekomun verdiği modemden, vlan id ve mac adresini, kullanıcı adı ve şifreyle birlikte bilgileri, kendi routerime giriş yaptım, bağlantı kuruldu.

    Bende telekomun verdiği tilgin router vardı, arızalanınca turk telekom Zyxel VMG8324-B10A router getirdi ama wifi kısmı bu routerde de stabil değildi, bende c5 modem yok, stabil bir internet ve wifi bağlantısı için kesinlikle kaliteli bir router şart.

    linkteki benim kullandığım model.
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c3150-ac-3150-mbps-kablosuz-dual-band-gigabit-access-point-ve-router-pm-HB000007IC0P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asiltane -- 10 Mayıs 2020; 20:15:51 >




  • Asiltane kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam..Tilgin da bu oluyordu da şimdi sisteme seri noları kaydediyorlar vlan id mac kopyalama falan yapıncada ip alıp baglanamamislar ya da bir sure sonra sistem baglantıyı kesmis.. o yuzden tp link archer c5v için bunu basarabilen var mı diye sordum.. demek ki bölge bölge sistem farklı kimi yerde mac ve vlan idye gore baglantıyı vermisler.. kimi yerde de garantiye alıp isi seri noları eşleştirmişler direkt...kafalarina gore is yapiyorlar iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bende de tilgin değişiminden sonra, verdikleri zyxel VMG8324-B10A routeri barkod okutup sisteme kaydettiler, ben yinede bağlanabiliyorum hem de herhangi bir kopma bile yaşamadan, arada kendim kapatıp açmadığım sürece internet asla kesilmiyor, bence bağlanamayan arkadaşlar ayarlarını yaparken birşeyleri gözden kaçırıyor, yada kullandıkları routerler desteklemiyor.
  • Asiltane kullanıcısına yanıt
    Vala hocam sistemlerle alakalı herhalde şans işi bölge bölge değisiyor herhalde.. kimisi vlan 35 (genelde 35) ve macle aşiyor durumu kimisinde de olmuyor.. bende taşınmadan önceki telekimun verdiği vdsl sistemdeki bir modem vardı tp link 9970 onu bulmaya çalışıyorum bir deneyeceğim..sıkıntı vermezse sistem ben de aynı şekilde kendi routerımı kuracağim yardımlarınız için teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomun vdsl bağlantısı için verdiği 9970 var ona root girisi yapıp kullanıcı adı ve şifresini girdim root ile girince mac kopyalama kısmı açıldı ordan wan maci girdim vlan idyi de girdim tam olmadı dedim 5 dakika sonra internet geldi.. dünden beri deniyorum bir sıkıntı çıkarmadı.. arada hata veriyor loglarda goruyorum ama hic kopma vs olmadı.. bu arada benim ont nokia değil huawei daha önce tılgınla gelen ve telefon bağlı ontye. herhalde tp link getirdiğinde tekrardan eşleştirme yapmadılar maci kaydettiler... şans işi herhalde.. eski routerla bir deneyin sizde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer dediğiniz gibiyse bende yapayım, uyuz ediyor bu modemin arayüzü istediğin şeyi de yapamıyorsun zaten çok daha fazla bilgi istiyor onlarla uğraşacağıma takarım başka modemi onunla bağlanırım İnternete. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Bazen de olmuyormuş yazılanlara göre wan ayarlarınızı yaptıktan sonra vlan ld girmeyi unutmayın ya wan ayarları kısmındadır ya da yerel ağ yada lan ayarlarından iptv kısmında olabilir.. routerınızda araştırırsınız.. yukarıdaki tp link routerdaki ayarları çekmiş arkadaş.. deneyebilirsiniz ama olmama ihtimali de var.. ben tam olmadı derken internet geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizinkinde potansiyel hız görünüyor mu görünüyorsa kaç potansiyel hızınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Yok görünmüyor.. vdsl gibi değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aldığım 9970 modemi bir türlü uyduramadım ben Türk tekelomun verdiği modemin mac adresi ile denedim yine olmuyor yine olmuyor. Connecting yazısı geliyor 30 sn sonra geri gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de tplink archer vr1200 modemini kullanıyorum. Hani şu Türk Telekom’un verdiği.
    genel olarak memnunum ama uzun bir dönem iPhone 7 plus cep telefonum ile sürekli bağlantı halinde değil, kopuyor geri geliyordu. ben bunun modemle alakalı olduğunu sandım. Modemi araştırdım. Yabancı forumlarda gezdim gezdim ne bir güncelleme ne bir root şifresi bulamadım. Gel zaman git zaman internete ne kadar güzel bağlansa da bir defa gıcık kapmıştım. ayrıca yaptığım araştırmalarda bize verilen bu dik konumda olan modemin esasen antenli ve yatay olanı var. İşte o modem büyük çapta voip hizmeti veren çağrı merkezlerinde kullanılan bir modem. Yani üst düzey. Her neyse oturduğum ev 130 metrekare ve sağolsun olağanüstü Toki mühendisliği ve mimarlığı ile düşünüldüğü için en dip odada ne 2.4 ghz ne 5 ghz çekmiyordu.

    Ben bir repeater almak istedim.https://tr.aliexpress.com/item/4000965427642.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_request_id=d5cfd3af00f84309a0ad060a497cfaff-1590435628701-05563-_d8YCxvn&aff_platform=default&sk=_d8YCxvn&mergeHashcode=84454957791&description=%7B1%7D%27lik+kuponun+burada%21&aff_trace_key=d5cfd3af00f84309a0ad060a497cfaff-1590435628701-05563-_d8YCxvn&businessType=ProductDetail&title=AliExpress%27te+yeni+kullan%C4%B1c%C4%B1+kuponuyla+al%C4%B1%C5%9Fveri%C5%9F+yapal%C4%B1m.&platform=AE&terminal_id=64b63d50e57e41388b5c7fd723ec8391&templateKey=white_backgroup_101 şu ürünü aldım geçen sene.

    Muhteşem ötesi bir ürün. ama tp link modem bu repeater ile stabil değil. Kopmalar yaşanıyordu. repeaterı başka evlerde başka modemlerde denedim bir sıkıntı yoktu. Ama bu modemde var. Demek ki sıkıntı modemde dedim. Buradan root şifresinin nasıl olacağına dair yazışmalar yapıldığı anda bende tam o anda Asus dsl n16p modem aldım. geldi.
    Bağlantılarım fiber diye bu asusu aldım. Bu Asus modemi ont cihazına bağladım ttnet in bana verdiği kullanıcı adı şifreyi girdim. Canavar gibi oldu arayüze hükmedebiliyorum. Wavlink repeater ile de eşleşti harika oldu. Bu arada kurulum gayet basit hiç bir zorluğu yok. Ben tp linkte iken arayüze girip ekran resimler almıştım o resimlere bakarak bu Asusu kurdum. Vlan id vs felan.

    gel zaman git zaman, buradan root şifresini de sağolsun arkadaşlar paylaşınca da girdim root kullanıcı olarak Asus modem ile bu tp link arasında WDS yapmaya çalıştım. kablosuz modem bağlantısı ve Meğer bu tp link modemde WDS yokmuş.

    kısacası arkadaşlar bu modem kurumsal bir ürün, bunun bizim gibi son kullanıcılara hitap eden bir yanı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamspolizei -- 25 Mayıs 2020; 22:40:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • telekom üzerinden millenicom fiber abonesiyim bana da bu modemden verdiler.

    youtube videoları üzerinde hız kısıtlaması var aynı sorunu yaşayan var mı?
  • snakesand S kullanıcısına yanıt
    merhaba, kuyruk bölümü seçilemiyor bende o kısım boş, kuyruk kısmı boş kaldığı için de kaydedilemiyor kuyruk seçmelisiniz diyor burayı engellemişler, nasıl açabilirim? Tplink Archer 1200 c5v Yazılım Versiyonu: v1.7_181221


    edit: seçiliyor ancak QoS ile IP bazlı veya arayüz bazlı sınırlama yapmak istiyorum ancak kısmi kapalı olan bölümler var, bunun için ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 13 Eylül 2020; 14:34:3 >
  • root erişimini açıp root kullanıcısıyla gui'ye girebiliyorum birçok özellik açılmış, tek eksiğim ve benim istediğim bölüm olan yere müdahale edemiyorum;
    QoS ile "Akış Sınıflandırma Yapılandırması" yapmak istiyorum 'kuyruk' bölümü boş geliyor herhangi birşey seçemiyorum ve seçemediğim bu bölüm boş kaldığı için kayıt oluşturamıyorum. adres bazlı veya arayüz bazlı network sınırlandırması yapmak istiyordum
  • birde TR069 bölümünü bulamıyorum, kapatmak istiyorum
  • rootta TR069 açık görünüyor ancak müdahale edilemiyor, pasif görünüyordu. Google Chrome F12 ile erişime kapalı olan bu alanı açtım ve TR069 'u disable yapıp kaydet yaptım oldu, şuan TR069 kapalı konumda
  • Benim de root şifresine ihtiyacım var. Serefsizler Bugün bana sormadan modemi resetlemisler, 30 uygulamaya ait tüm port yönlendirmeleri, vpn ayarları mac filtreleri gitti.

    Paylasabilecek varsa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan439 -- 29 Ekim 2020; 23:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt

    Tamamen kapalı değil maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.