Bende bu ürünü bugün satın aldım Güzel bir inceleme olmuş tebrikler. |
elinde Ngff m2 wifi uyumlu pci kartı olan Aliexpresste Fenvi mağazasından intel AX210 Wifi6e&BT 5.2 kartı sipariş geçebilir. ASUS pce-ac55bt b1 kart vardı 8260ac ile gelmişti önce AX200 almıştım sonra AX210 a geçtim. AX200 ise intel 7260 lı mini itx anakartıma minipce m2 çevirici ile takıldı. Aliexpress üzerinden DIY yapıda almak hem daha esnek hemde daha hesaplı. |
bunun soğutucusuz bi modelini alsak çok fark eder mi ve amd işlemcili sistemlerde çalışıyor mu ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batturay -- 2 Şubat 2021; 11:18:35 > |
WiFi_22.40.0_Driver64_Win10 BT_22.40.0_64_Win10 Güncellemeler geldi dostlar, baya önemli düzeltmeler ve yenilikler var. Bluetooth sürümü 5.1'den 5.2'ye yükseltilmiş. Wifi için BSOD sorunları çözülmüş. 2.4G'de az çeken ağlarda performans sorunları çözülmüş. vs. devamına bakarım. |
Hocam ürün 5.0 desteklemiyor mu nasıl 5.2ye yükseltilmiş, merak ettiğimden soruyorum. Üründen bende aldım, gelmesini bekliyorum. |
Yazılımla bazı ara yükseltmeler yapılabiliyor, wifi kanalları da aynı şekilde sonradan açılabiliyor izinler alındıktan, lisans parası ödendikten sonra misal 160mhz kanalları. Olabilir yani her zaman donanımsal değişikliğe gerek yok. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayır, ethernetten farksız kaliteli wifi bu, testleri boşuna koymadım. |