Şimdi Ara

TP Link Archer C5v İp tv izletmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternetim TTNET fiber 500 Mbit. IPTV'yi Box'tan izliyorum. Ne zaman ki IPTV'yi açsam, kısa süre sonra evin interneti kopuyor ve geri gelmesi 5-10 dakika sürüyor.

IPTV kullanmadığım zamanlar kesinlikle internet kopmuyor. Defalarca denedim, sadece IPTV'yi açtığımda kısa sürede internet kopuyor. Modem Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5v.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 6 Ağustos 2026; 13:22:45 >

nat tablosu hemen doluyor olmalı. iptv'yi açtığın an, çok sayıda eş zamanlı bağlantı olayı meydana geliyor ve tp-link çöküyor görünüyor. 5/10dk. beklemek yerine router'ı kapat aç. internetin daha hızlı geri gelir.

• Router aç kapat daha hızlı geri gelir internet ama sorun çözülmüyor ki iptv açıksa geri çöküyor. Ben burda iptv yi açınca neden internet kopuyor onu çözmeye çalışıyorum. Eski internetim hipernet 70 mbit di böyle sorun yaşamadım. Şimdi 500 mbit Fiber var ama böyle bir sorun da var. Modem de kısıtlamamı var aceba olay nedir çözemiyorum.

bu modelin en az dört tane farklı kasa modeli var görünüyor. cihazın zayıf kalıyor dedim ama tam da emin olamadım şimdi. ben iptv'siz interneti hemen almak istersen öyle yap dedim. sonra iptv box'ı yine takabilirsin deneme hiçin. yine hızlı olur ama kilitlenirse yine ayrı konu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.