Şimdi Ara

Tp link 12 dbi outdoor anten 119 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trcpt

    Alfa network kullaniyorum ama dbi anten farkli marka yurtdisindan almistim
    tahmin etmiştim hocam,baya önerilen bir marka alfa.pahalı olduğu için almamıştım ama paraya kıyıp almak gerekiyor.birde sahtesi çok piyasada alırken dikkat etmek gerek.
  • 1-5 KM muhabbetlerine inanmayın. Emin olun işim gereği bir dünya anten ve ap montajına katıldım yok öyle bir dünya. Uzun menzil yapmak için nokta atışı yapmanız gerekiyor bu iki cihaz arasına hiçbirşeyin girmemesi gerekiyor ve bu bahsettiğim antenler hiçte ucuz antenler değil. Bu antenden 5 tane alıp kullandık maksimmum 20 mt capında bir alanda sağlıklı iş görür onda da işin içine duvar girerse onu da unutun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    1-5 KM muhabbetlerine inanmayın. Emin olun işim gereği bir dünya anten ve ap montajına katıldım yok öyle bir dünya. Uzun menzil yapmak için nokta atışı yapmanız gerekiyor bu iki cihaz arasına hiçbirşeyin girmemesi gerekiyor ve bu bahsettiğim antenler hiçte ucuz antenler değil. Bu antenden 5 tane alıp kullandık maksimmum 20 mt capında bir alanda sağlıklı iş görür onda da işin içine duvar girerse onu da unutun.
    insanlar kullandıkları ürünü kendileri üretmiş gibi sahiplendiği için yarış yapıyorlar.Şehir içerisinde şu kadar çekiyor muhabbeti çok yanlış.İnandırıcı değil söylenen değerler.
  • uzun menzilde verim alabilmek için alıcıdaki anten her ne kadar iyiyse vericide de aynı kalite sağlanmalı/olmalı. yoksa hiç güzel bir sistem oluşmuyor, ping yüksek olur, sürekli kopar, bağlı olduğunuzu düşünürsünüz ama kopmuştur vs.. vs..

    ,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.