Şimdi Ara

Toyota Yaris Titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 Model otomatik vites benzinli toyota yaris (VİTZ/JAPON) aracım var

Seyir halindeyken yanlışlıkla vitesi Boşa atınca arabanın motoru acı bir ses çıkararak durdu. (Yani manuel viteslerde ki gibi boşa atınca araba hareket etmiyor, duruyor)

1 hafta sonra araba P ,N,D konumlarından hangisinde olursa olsun dururken titreme yaptığını farkettim, gaza basınca titreme geçiyor.

Birde 110KM hızı geçince gene titreme başlıyor..

Ustaya götürdüm boğaz kelebeği dedi temizledi spreyledi filan hala titreme devam ediyor.

Sizce sorun neyden kaynaklanabiliyor olabilir ?

Cevap veren herkese teşekkürler

Saygılar..

• Dururken titremesinin sebebi Rölenti düşüklüğüdür. Ama 110 KMH yi geçince Titremesine bi anlam veremedim heleki seyir halinde boşa alınca acı ses diye tabir ettiğiniz şeyi hiç anlamadım. Toyota yapar böyle saçma şeyler genelde. Ama yaşayan kullanıcı varsa söyler size. Ama Dururkenki titreme Direk Rölentiden diyebilirim.. Geçmiş olsun,

En son tanıdık bir ustaya götürdüm ve bilgisayara bağladı aracı. Fabrika verileri ile birebir çıktı bütün değerler. Araç titremesinin de kullandığım yakıttan kaynaklı olduğunu söyledi.

Yakıtı değiştirdim. 2 kez depoyu fulledim ve sorun ortadan kalktı.

Şuan sadece direksiyonda ufak bir titreşim var. Onun nedeninin de motordaki titreşimi emen takozun deforme olması ile alakalı olduğunu söyledi usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    peugeot 307 tekleme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.