|
Toyota Proace Verso ve Cargo Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
Verso çok iyi
-
Niye 1.8 harika hiç yakmayan hiPrit motoru koymayıp, düşmanı oldukları dizeli koymuşlar?
Ah yoksa pazar kaygısı mı?
Ah canım namuslu Japonlar.
-
İyide araç PSA gurubu ile beaber üretiliyor, motor da zaten PSA motoru. Aracın ön logosu farklı sadece birbirlerinden : İster Citroen olanını al, iste Peugeot yazanını al istersen Fiat yazanını al, istersen Opel olanını al. :D Ref:
-
Toyota Alphard'ı getirse yeter bunun yerine. Gerçi Alphard'ın lüksünü Lexus LM olarak getirdiler
-
Ben şu "PROACE VERSO, 9 koltuklu araçlara özel binek araç sınıflandırmasına sahip. 1 milyon 890 bin TL’den başlayan lansman özel fiyatlarla sunulan PROACE VERSO, yüzde 15 ÖTV avantajı ve düşük MTV avantajının yanı sıra köprü ve otoyol sınırlamasının olmaması, her yıl muayene zorunluluğuna sahip olmaması gibi avantajlarla geliyor." bilgiyi anlamadım.
Şimdi bu araçlar otomobil gibi mi geçiyor? Yani 2 yılda bir bir muayenesi olacak ?
-
evet otomobil olarak geçiyor ruhsatta ama sanırım yakıttan dolayı tercih edilmiyor pek, tabi birde bunun günlük kullanıma uygunluguda sıkıntı hergün işe gidip gelmelik bi araç değil işin eşya taşımak felan değilse
-
Kendileri uretse koyarlardi psa ya fason urettirince orda ne varsa o.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim rifter türü araçları niye otomobil saymıyor bunlar anlamıyorum ki. Neye göre kafalarına göre böyle kural koyuluyorsa artık.
-
Hem binek hem de %15 ÖTV olabiliyor muymuş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafif ticari araç ve ticari araç üreten markaların hepsi ortak üretim yapıyor buna Mercedes ve Toyota dahil. Bkz: Renault Kangoo/Mercedes Citan/Nissan Townstar, Nissan Navara/Renault Alaskan/Mercedes X-Serisi. Fiat Doblo/Peugeot Rifter/Citroen Berlingo/Opel Combo/Toyota Proace/Proace City. Maliyetleri düşürmek için otomobil üreticileri bu sınıfta hepsi ortak üretim yapıyorlar. Toyota ile Mercedes araçları ortak üretmek yerine araçların tamamını kendileri üretse zaten tutulurdu Mercedes Citan/X-Serisi ve Toyota'nın Proace serisi bu yüzden tutulmadı. Buna birde tüketicilerin beklentileri eklendiği zaman misal teknolojik isteyen Rifter sorunsuzluk isteyen aynı aracın Proace serisini tercih ediyor bu birazda müşteri beklentileriyle alakası bir durum
-
Dediğiniz gibi Toyota gibi bazı markalar ticaride komple PSA'ya göbekten bağlı haldeler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X