Bildirim
toyota corolla vs hyundaı accent
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Toyota..
Yakıtta yapacağınız az bir ekonomi iki marka ve model arasındaki sınıf farkına değmez._____________________________ LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE -
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
Toyota..
Yakıtta yapacağınız az bir ekonomi iki marka ve model arasındaki sınıf farkına değmez.
hmm genel anlamda bakarsak hyundaı daha mı iyi diyorsun hocam_____________________________ -
hangisi temizse onu al.
araç alırken fanatıklerı degıl bu ısten anlayan ustaları dınlemende buyuk fayda vardır._____________________________ ida
lumix g3
lumix 14-42
konica hexanon 50 mm f:1.7
vivitar 35 mm f:2.8 -
evet haklısın, aslında accente daha sıcak bakıyordum dış görünüş olarak daha güzel sportif ama corollanın daha sağlam ve az yaktığını söylediler benimde biraz fikrim değişti diyebilirim _____________________________ -
dediğim gibi hangisi temizse onu al.
sırf markasına guvenıpte araba alma.
sikayetvarda soyle bır sıkayet gozume carptı:
202239
TOYOTA Terra İle Elimden Yağ Bidonu Düşmüyor Mefo [17 Ağustos 2007, 09:00]
Yaklaşık 2,5 ay önce 2001 model, ikinci el Toyota Corolla Terra vvt-i motorlu bir otomobil aldım. Alırken önce Toyota'nın markasına ve en az sorun çıkaran otomobil olarak bilinmesine güvendim. Ancak bu süre zarfında kullanmakta olduğum her 1000km de 1 litre yağ eksiltmesine çok üzülerek bu büyük markaya olan güvenimi yitirdim.
İnternet forumlarını araştırdığımda aynı sorunu olan birçok şikayet buldum. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Aracın kitapçığında bu durum yazsa da normal değil.
Bakım servisleri arasında kimse yağ bidonu ile gezmek istemez. Bundan sonra da Toyota gibi büyük bir firmanın sorunumla ilgileneceğini açıkça düşünmüyorum. Ancak gene de bu durumdan şikayetçiyim ve sonuna kadar da hakkımı arayacağım. Ayrıca kişiler bilgilensin diye yazıyorum.^^_____________________________ ida
lumix g3
lumix 14-42
konica hexanon 50 mm f:1.7
vivitar 35 mm f:2.8
-
bizim var corolla vvti. yakıt tüketimi şehir dışı 5 litre sehir içi 8 9 litre yaktık. 2 gün önce ölçtük. yağ yakması demiş arkadaş.doğrudur ama hor kullanılmış bir corolladır. 7 yıl oldu alalı takla vs attı ama en küçük arızasını görmedik çok şükür.lastik sesini alması ve içinin dar olması dışında memnunuz. tavsiye ederim. _____________________________ -
Kıyaslama bile bence,sakın öyle bi hata yapıyım deme yani..Toyota nerde hyundai nerde.bizim 93 Model toyotada 2006 model araba kadar rahat ediyordum ne motor sesi ne bişey.hele 98-99 Gli yada Xei olursa mükemmel derim _____________________________ -
Genel anlamda bakarsak Toyota. Ancak ikinci elde markaya bakarak değil araca bakarak karar vermek daha doğrudur. Sırf Toyota diye dökük bir araç alacağınıza derli toplu bir Hyundai daha iyidir. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ack1
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
Toyota..
Yakıtta yapacağınız az bir ekonomi iki marka ve model arasındaki sınıf farkına değmez.
hmm genel anlamda bakarsak hyundaı daha mı iyi diyorsun hocam
dökük olmamak kaydıyla aklına gelecek her anlamda Toyota diyorum hocam_____________________________ LIVE TO RIDE RIDE TO LIVE -
corolla ile accent kıyaslanamaz bence
eski kasa accent (yumurta kasa) bugün şahin-broadway le aynı fiyatlara satılıyor, tek iyi yönü yedek parçası bol ve ucuz
bence corolla_____________________________ çArşı -
Benim tavsiyem Corolla'dan yana.
_____________________________ -
İki aracın da aynı yıpranmışlıkta olduğu durumda bu soru abes olur tabi ki Toyota.Ivır zıvırı geçtim, sürüş özellikleri açısından kıyaslamaz. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı