Şimdi Ara

Toyota Corolla 2006 HB e12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocamlar. Arabaya cd yazdırmaktan gına geldi. Bu player dvd oynatabiliyor mu? Yoksa usb aux vs modifiyesi yapılabiliyor mu? Tak etti artıkın :/



  • up
  • Aslında aux veya usb girişi yapılıyor ama aynı aracı zamanında kullanan biri olarak size daha basit ve çok ucuz yöntem önereyim. Fm transmitter alın bir tane. Çakmağa takıp boş bir frekansa ayarlayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Aslında aux veya usb girişi yapılıyor ama aynı aracı zamanında kullanan biri olarak size daha basit ve çok ucuz yöntem önereyim. Fm transmitter alın bir tane. Çakmağa takıp boş bir frekansa ayarlayın.

    istanbulda boş frekans bulursan haberimiz olsun.
  • Ben istanbulda değilim ama kullananlar vardı. İnternetten araştırın, birde kendiniz radyodan boş frekans bulmaya çalışın. Sürekli değişiyor frekanslar o sebepten deneme yanılma harici yollar pek işe yaramaz.
  •  Toyota Corolla 2006 HB e12
    Hocam üstte verdiğim cihaz çok kullanışlı, bizim araçlara oluyor . fakat bizim yapmamız biraz zor. Bunu facebookta satan, yapan biri var yanlız biraz tuzlu oluyor, 200 tl mal oluyor . Ben bunu taktıracaktım sonra düşündüm 200 daha katar double ekran alırım dedim ve vazgeçtim .


    https://tr.aliexpress.com/item/Professional-Auto-Car-USB-Aux-in-Cable-Adapter-MP3-Player-Radio-Interface-for-Toyota-Camry-Corolla/32609303762.html?spm=2114.13010608.0.0.gSUkH2

    sonra çinden bunu sipariş verdim ve 1 hafta önce tatkım . Biraz ses kaybı ve bass kaybı var ama yinede iş görür, ucuz bir çözüm . Montajı basit bu konuda yardımcı olabilirim telefondan vs. 1 haftada elime ulaştı .

    Alacağınız zaman mesaj atın bana yardımcı olayım 2 çeşidi var biri 6+6 pinli bu 6+6 pin makyajlı corollalara uyar biride 5+7 pin buda makyajsız kasalara uygun .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.