Şimdi Ara

Toyota Corolla 181.000 TL kampanyası 1 mart (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
13.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corolla dizelden az yakar diyenle senin bir farkın yok. Sana göre de dizelin 5 yaktığı yerde en az 10yakiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream otomatik ve manuel fiyatları alan var mı?

  • 6 ay sonra 350-400 bin tl verdiğiniz arabayı 600 bin tl olarak görme ihtimaliniz olduğu gibi, 350-400 bin tl verdiğiniz arabayı 6 ay sonra 290 bin tl'lerde görmeniz de mümkün. Bu kur yüzünden birçok kişi iyi para kazandı ama birçok kişi de zarar etti. 2 ay önce 355 olan Ateca 338 bin tl'ye düşmüş. O zaman alanlar kafadan 20 bin tl zararda. Bu mantıkla bakarsak herkesin her gün küfür etmesi gerekiyor.

  • Araçlar 2021 model -fiyat sayfasında dream multidrive için 213.000 yazanlar var doğru mudur

    Toyota Corolla 181.000 TL kampanyası 1 mart
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Dizel manuel egea, benzinli manuel corolla’dan daha verimli, daha işlevsel ve de daha fonksiyoneldir.


    Corolloda ki en yeni olan şey tasarımında ki dümdüzlükler yerine biraz daha bombeli yapılarla hesaplamalarda integral’i kullanmaları, başka da bir olayı yok.


    Teybini ne zaman açsam “kıratına bin gel süleyman” çalacak sanıyorum, ha bide en teknolojik detayı 80’lerden bir hoşseda olan casio vari dijital saati.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 2 Mart 2021; 0:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazarlıkla 177 ye düşebilirler
  • Corolla Flame x Multi Drive seçeneği için 232.500 TL fiyat alanlar olmuş, düşünüyorum aslında ama elimdeki aracı ne ara satacağım da alacağım orası ayrı dava.

  • ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ YOK DİYORLAR BUNLARDA. AVRUPA DA BU YÜZDEN BU ARABALARI İSTEMEMİŞ. ONLARDA ELDEN BİR AN ÖNCE ÇIKARMAK İÇİN FİYAT KIRIYORLAR.

  • egeanın lpg tam uyumlu motoru var en azından corolla artık onu da kaldırdı. aralarındaki kalite farkı da kesinlikle atla deve değil, toyotanın kırması gereken bir 10 bin daha var o zaman güzel fiyat olur.

  • sinan3853 kullanıcısına yanıt
    Manuel araç bulabilirseniz tabi.
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    Ben 1.5 DCI kullanıcısıyım Renault ne zaman bu motorun üretimini bitirir o zaman bakarım, ama sıfır km ilk araç alacaklar için fiyat ulaşılabilirliği önemli.

  • ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Evet yokmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ YOK DİYORLAR BUNLARDA. AVRUPA DA BU YÜZDEN BU ARABALARI İSTEMEMİŞ. ONLARDA ELDEN BİR AN ÖNCE ÇIKARMAK İÇİN FİYAT KIRIYORLAR.

    Umarim bundan sonra en baz donanimda bile, hybridin en bazinda oldugu gibi, safety sense (serit takip, acil durum frenleme ve acc) gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata gelirse bayilerde satılır ancak araba bulunur mu mesela o. 130,000 TL'ye benzinli Egea veriyorlar. 200,000 TL altına araba kalmadı memlekette.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    6 ay sonra 350-400 bin tl verdiğiniz arabayı 600 bin tl olarak görme ihtimaliniz olduğu gibi, 350-400 bin tl verdiğiniz arabayı 6 ay sonra 290 bin tl'lerde görmeniz de mümkün. Bu kur yüzünden birçok kişi iyi para kazandı ama birçok kişi de zarar etti. 2 ay önce 355 olan Ateca 338 bin tl'ye düşmüş. O zaman alanlar kafadan 20 bin tl zararda. Bu mantıkla bakarsak herkesin her gün küfür etmesi gerekiyor.

    Yok öyle bir şey.


    Genel olarak fiyatlar artış trendinde ilerliyor. Kasım 2019'da 100,000 TL'ye aldığım 2015 model dizel-otomatik i30'a 195,000 TL'ye alıcı çıkıyor. Bu arabanın en ölü piyasası bile 180,000 TL'den aşağıya gitmez. Yani günün sonunda alan her daim kazançlı olmuş durumda. Senin dediğin durum ise faizlerin yükseldiği dönemde milletin terste kalmasından ibaret ki artık Türkiye'de araba almak bir bakıma yatırım yapmak oldu. Her yatırımın kazandırdığı gibi kaybettirdiği alanlar da vardır.


    Mesela Ağustos 2020 öncesinde araba alanlar çok sağlam kâr ile aldıklarını elden çıkarttı ama almayıp bekleyenler en az 50,000 TL zararda kaldı.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ YOK DİYORLAR BUNLARDA. AVRUPA DA BU YÜZDEN BU ARABALARI İSTEMEMİŞ. ONLARDA ELDEN BİR AN ÖNCE ÇIKARMAK İÇİN FİYAT KIRIYORLAR.

    Sanmıyorum öyle olsa, direk ilgili donanımı ekler modifiye ederlerdi araçları

  • flame x pack bulabilen var mı?

  • 1.5 atmosferik araba almam abisi isterse 160bine versin , gaza bastığımda araba tepki verecek devir saati ikide bir vites düşürmeden yukarı çıkacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 kasım ayıydı, gene bir kampanya yapmışlardı, çok iyi hatırlıyorum; boşları 77+4 bin hurda, dolu advance otomatikleri de 106'ya bırakıyorlardı. Bizim forum sakinleri de gene aynı "çöp, atmosferik bla bla bla" diye aynı buradaki cümleleri sıralıyorlardı(tek farkı o zaman tok kapıcıların sesi daha çok çıkıyordu, şimdi sayıları azaldı). Daha sonra millet yana yakıla bayi bayi araba aradı. kendine ayırttığı arabaları üzerine almadan 3-5'e satanlar oldu.


    araba ihtiyacı olan gitsin alsın, eli yüzü düzgün otomatiğin ikinci elini vermiyorlar o paralara üsteli sıfır faiz kampanyası var. motoru biraz zayıflamış da olsa 1.4 egeadan hala çok daha iyi yürür. uzun yolu ızdıraba çeviren egea'nın 1.3 mazotlusundan daha keyiflidir, abd'de satılabilen her araç gibi akıp gitme hissiyatı var bunun. şehir içinde ise ilk kademesi dişli olan yeni cvt büyük konfor. ha tüp takamazsın ama ben 1.6'sına benzinle biniyorum 7.1 ortalaması var 8 bindir, cebimi felan delmedi, bu motor yarım daha az yakar. 2026'ya kadar garantili araba binersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 2 Mart 2021; 14:53:34 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.