Şimdi Ara

toyota corolla 1,33 lpg kiti önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba.aracım makyajlı kasa 1,33 corolla.araştırmalarıma göre bu motora neredeyse bütün markalar uyuyor.yalnız çok para vermek istemiyorum atikfast 1200tl civarı.obd yok tamda bilmiyorum bu obdyi.biri kesin olmalı biri gerek yok diyor.en fazla 1500tl düşündüm.bu fiyatlarda hangi marka olursa olsun bolu-düzce-adapazarında iyi bir usta önerebilirmisiniz?(herkes iyi usta varsa ne takarsa taksın sıkıntı olmaz demiş). yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    ayrıca konuların birinde nisan ayından sonra lpg takılırsa TÜVTÜRK muayene tekrarı gerekmiyor denilmiş bilgisi olanlardan bu konuda da yardım istiyorum.



  • okii_06 lpg kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim. Motor garantili ne kadar oluyor taksit imkanı varmı? Dediğim illerden hangisinde usta daha tecrübeli? Dediğiniz ürün landirenzo gibi verimlimidir . Sıkıntı çıksın istemiyorum merkezde oturmuyorum herzaman ustaya gitme şansım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı günler
    aracınıza prins technomax & prins silverline önerimizdir
    0km ve 5000km arasındaki araçlarda motor garantisini veriyoruz
    detaylı bilgi için toyota corolla 1,33 lpg kiti önerisi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okii_06 lpg

    öncelikle iyi günler
    aracınızın şuan motor garantili lpg dönüşüm markası landirenzo dur.2012 yılından bu yana toyota grubunda landirenzo kullanmaktayız.fiyat olarak uygun motor garantisi olmadan lpg dönüşümü yaptırmak isterseniz landirenzo nun after market ürünü 1600 tl civarında italyan ve landirenzo tarafından üretilen bir üründür tavsiye ederim.
    Muayene ile ilgili hafta içi tüvtürk ile bir görüşme yaptık böyle bir uygulama olmayacağını bunun gündemlerinde olmadığını ve şuan işlemlerde bir değişiklik olmadığını söylediler.
    umarım yardımcı olabilmişimdir size keyifli sürüşler dilerim.

    Yeni uygulamanın tuvtürkle alakası yokki zaten, yeni yönetmeliğe göre tüvtürke gidilmeyecek zaten. Nisan sonunda uygulama başlayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler hocam. nisan sonu garantimi peki? kaynak bulamadım.geçen okuduğum konuyuda bulamadım ilginç bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıl72

    cevabınız için teşekkürler hocam. nisan sonu garantimi peki? kaynak bulamadım.geçen okuduğum konuyuda bulamadım ilginç bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim

    https://forum.donanimhaber.com/lpg-nin-ruhsata-islenmesi-icin-muayene-sarti-kalkti-mi--124103735#124103735



    Konu sahibiylede görüşebilirsin, kendisi tuvtürke gitmeden işletmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.