Şimdi Ara

toyota avensis 1.6nın performansı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni kasa yani 2004 ve üzeri toyota avensis 1.6nın motor performansı hakkındaki yorumlarınız acilen bekliyorum.özellikle kullanan veya yakından bilen arkadaşlar. . .



  • Ben 1.6 corolla hatchback kullanıyorum.motor performansı olarak oldukça memnunum,kolay devirlenen bir motoru var,ayrıca şehir içinde yüksek viteslerde düşük hızlarda araç kendini çabuk toparlıyor,vites küçültmeye gerek bırakmıyor pek, avensis biraz daha ağır ama çok bir fark olduğunu sanmıyorum
  • yanlış düşünüyorsun hocam. Avensis kullanmadım ama yan koltukta oturmuştum bi kere. Araba böle kasıyor kendini kalkarken sonra kolay devirleniyor. o da ağırlığından olsa gerek. Ama sana şöle anlatabilirim aynı sınıfta bulunan vectra 1.6 ve passat 1.6 FSI kullandım. Hemen hemen aynı ağırlığa sahip oldkları için bu örnekleri veriyorum. Passat hariç hiç biri kasasını taşımıyor ve bu sana yakıt olarak geri dönüyor. Yani motor kasayı taşımakta zorlanıyor ve buna paralel yakıt artıyor Passat'ın avantajı da 6 ileri ve FSI olması
  • D segmentinde 1.6 araçlar içerisinde en iyi devirlenen ve en az yakıt harcayan model diyebilirim.
  • arkadaşlar ben u konuda en çok mondeoyu takdir ederim yani kasasını kaldırmıycak motor koymuyo araca.bende passat vectra(en kötüsü) kullandım passatta avensisde vectrada bence biz türklere hitap etmiyo daha çok geniş araba isteyen ve sakin kullanımı tercih eden avrupalılara hitap ediyo.bu arabalar boşken bile seri diller bide dolu olunca hele marmarisin virajlı hafif rampalı yollarındada kullanınca nefret etme derecesine geliyosunuz
  • toyotanın 1.6 motoru 110 beygir guc uretir ama asıl önmli olan torkudur.bence sen tork uyla ilgilen..ama toyota nın konforunu ne ford mondeo geçebilir ne de opel astra geçer.uzun yol için uretilmiş bir araç...

  • Konforu, lüksü ve prestiji yeter beee...

    Sonuçta o bi avensis. (nokta)


  • konfor konusunda bişi diyemem o kişiden kişiye değişir ayrıca astra zaten o sınıf bi araç diil. demek istediğim mondeo motor konusunda kasanın hakkını veriyo he konforu iyidir diildir bilemem kötü olmadığını söyleyebilirim.toyota otomobil işini zaten artık yutmuş bi firma ama bence avensise 1.6 motor koyması iyi olmadı.ben bu sınıfta bi araba alıcak olsam düşünmeden avensisi alırdım vw sıkmaya başladı her arabası aynı kutudan çıkmış gibi iç dizaynlarıda benzer,opel vectra can çekişiyo bence 1.6 sıyla 407 bilmiyorum ben 206 kullanıyorum peugeot a soğudum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frequency 86

    konfor konusunda bişi diyemem o kişiden kişiye değişir ayrıca astra zaten o sınıf bi araç diil. demek istediğim mondeo motor konusunda kasanın hakkını veriyo he konforu iyidir diildir bilemem kötü olmadığını söyleyebilirim.toyota otomobil işini zaten artık yutmuş bi firma ama bence avensise 1.6 motor koyması iyi olmadı.ben bu sınıfta bi araba alıcak olsam düşünmeden avensisi alırdım vw sıkmaya başladı her arabası aynı kutudan çıkmış gibi iç dizaynlarıda benzer,opel vectra can çekişiyo bence 1.6 sıyla 407 bilmiyorum ben 206 kullanıyorum peugeot a soğudum.



    ÇOK HAKLISIN, AVENSİSİN HB ÇIKSA HEMEN ALIRDIM,

    Bİ ARABA BU KADARMI KALİTELİ BU KADARMI KONFORLU OLUR YAAA...

    OTOBANDA 130 LA GİDİYORUZ, BEN CEP TEL İLE KONUŞUYORUM, ARABA O KADAR SESSİZ Kİ ŞÖFÖR BENİM CEP TELEFONUMDA KARŞIDAN KONUŞAN KİŞİYİ DUYUYOR. OHA YANİ, DAHA NE DİYİM.




  • ciddi bu kadar sessiz bir araç mı avensis.bende hyundai accent era vardı.120 den sonra motor rüzgar sesi almaya başlıyodu.
  • sınıf olarak üst fakat o motorla kasasını çokda idare edemeyen bir model..
  • D sınıfı bir aracım olmadı hiç . :(
  • arkadaşlar geçen hafta 2004 avensis 1.6 araç satın aldım.fakat araçla ilgili küçük bi sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.araç 120 de uğultu şeklinde ses alıyor içeri sanki motor zorlanıyormuş gibi.serviste araçta herhangi bir sorun olmadığını söylediler.yalnız lastikler kış lastiği olduğu için bu sesi yapabileceğini söylediler.sizin araçlarda da bu durum görülüyor mu yoksa sorun lastiklerdemi.bilgilerinizi arz ederim.
  • 4 senelik hort olmuş artı konuyu okumayanlar eklenince
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ınca

    arkadaşlar geçen hafta 2004 avensis 1.6 araç satın aldım.fakat araçla ilgili küçük bi sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.araç 120 de uğultu şeklinde ses alıyor içeri sanki motor zorlanıyormuş gibi.serviste araçta herhangi bir sorun olmadığını söylediler.yalnız lastikler kış lastiği olduğu için bu sesi yapabileceğini söylediler.sizin araçlarda da bu durum görülüyor mu yoksa sorun lastiklerdemi.bilgilerinizi arz ederim.


    Avensiste bulunan 110 bg 5 vitesli motorlar 120 ve üzeri süratlerde gürültülü çalışırlar.

    Bunun için yapacak pek birşey yok maalesef.

    Abimde de aynı motorlu Corolla HB var ve de durumdan o da şikayetçi.

    Sizdeki ses daha yüksek süratlerde de mevcut mu yoksa sadece 120 de mi ortaya çıkıyor?


    Haluk




  • 140 km hıza yaklaşınca sanki uğultu azalıyor gibi geliyor.ama dediğim gibi 120 de bayağ hissedilen bir gürültü var.
  • @ınca
    muhtemelen lastiklerdendir
    aklıma teker bilyası da geliyor ama ondan olsa uğultu yapması için 120 km gibi hızları beklemeye gerek yok
    aracın daha çok sağından ya da solundan gelen bir ses ise bilyadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.