Şimdi Ara

TOYATA COROLLA 1.6 LİFE ARACA HANGİ MARKA LPG TAVSİYE EDERSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir yakınımızın almış olduğu 3.500 km (4.500 de olabilir) de olan 3 aylık toyota corolla 1.6 life aracına hangi marka lpg tavsiye edersiniz işin üstatlardından tavsiye bekliyoruz.



  • iyi günler aracınız için landirenzo markasında 3 yıl motor ve lpg garantili dönüşüm yapılabilmektedir bir çok toyota servisi landirenzo ile çalışmaktadır tavsiye ederim sizede

    https://www.facebook.com/Oktay-D%C3%B6nmez-365763230498181/?ref=bookmarks
  • SAYIN Y!Ğ!DO ,

    Toyota corolla 1.6 life aracınız için Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin LPG kitleri arasında bulunan Silverline, en düşük maliyet ile yüksek performansı birleştirme gücüne sahiptir. Sıralı otogaz dönüşüm sistemi Silverline; yeni nesil araçlara uygulanabildiği gibi, 180 beygir gücünün altında, 4 silindir turbo özelliği olmayan ve çok noktalı enjeksiyon sitemine sahip tüm araçlara uyum sağlar.

    Silverline Sistemi'nde yeni geliştirilmiş LPG enjektör sistemi kullanılır. Prins enjektör sistemi ile 3 ms'de dahi lineer akış sağlanır. Böylece her koşulda benzine eş değerde LPG püskürtülür. Prins enjektör sistemi, motor gücüne göre özel olarak seçilir, uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.

    Ayrıca Motor garantili montaj yapılmaktadır .En iyilerin tercihi prins ailesine bekleriz




  • Merhaba ben araştırmalarım sonucunda genel olarak bizim araçlara Brc seq 32 nin tavsiye edildiğini gördüm ve geçen hafta 1.6 life 'ma montajını yaptırdım. henüz çok yeni ancak şimdilik herhangi bir sorun yok benzin ile arasında performans açısından ciddi bir fark yok ancak lpg sisteminin motora ve ateşleme sistemine etkilerini uzun vade de göreceğiz uzun vadede umarım ciddi sorunlar yaşamam, bu arada montaj yaptırırken 2015 model Corolla 1.6 advance bir araç geldi prinsin teknomax kitini taktırmış geçen ay 2 dir motor arıza ışığı yanmış ayar yapılıp arıza ışığı söndürülüyormuş ama bozuk bir yol veya bir rampaya geldiğinde arıza ışığını tekrar yakıyormuş o da en sonunda aradaki farkı ödeyip teknomax ı Brc ile değiştirdi.
  • messut34 M kullanıcısına yanıt
    merhaba memnunmusunuz comfort mu platinium modelinimi taktırdınız. performans düştümü? silkeleme yapıyormu?
  • Merhaba şu anda 15000 km oldu şimdilik memnunum BRC seq32 takılı benimkinde comfort değil, comfort yeni çıktı bildiğim kadarıyla seq 32 nin bir alt versiyonu herhalde, Ben ilk taktırdığımda ani dip gazda yoğun bir tek seferlik silkeleme vardı, sonra yapılan ayarla bu oldukça düştü, ama sanırım bu ani yüklenmelerde tek seferlik silkeleme valvematik motorun bir özelliği herhalde zira benzinde kullanırken de ani dip gazda silkeleme hissediyorum.
  • Atiker gold taktırdım daha 7000 km oldu memnunum performansı gayet iyi, atiker dip gazda tekleme sorununu çözmüş ona özel ayarı var, birde atikerin avantajı bi laptop alıp kendi ayarınızı yapabiliyorsunuz,fiyatı da uygun, tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 6 Mayıs 2019; 13:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: messut34

    Merhaba şu anda 15000 km oldu şimdilik memnunum BRC seq32 takılı benimkinde comfort değil, comfort yeni çıktı bildiğim kadarıyla seq 32 nin bir alt versiyonu herhalde, Ben ilk taktırdığımda ani dip gazda yoğun bir tek seferlik silkeleme vardı, sonra yapılan ayarla bu oldukça düştü, ama sanırım bu ani yüklenmelerde tek seferlik silkeleme valvematik motorun bir özelliği herhalde zira benzinde kullanırken de ani dip gazda silkeleme hissediyorum.
    sizin kitiniz comfort dan çok daha iyi hocam.comfort brc nin atikerle ve muadil markalarla rekabet etsin diye çıkardığı bir kit.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    brc aradım comfort ve platinium var dedi. herikisinde seq32 var dedi. comfort 2800 platinium 3800 sizce hangisini taktırayım.
  • dndd D kullanıcısına yanıt
    kaç liraya taktırdınız
  • dediğim gibi benim taktırdığım dönemde comfort yoktu, yani bende ki kit şimdi platinium olarak pazarlanan kit, 10 ay önce 3100 TL ye 12 taksit yaparak taktırmıştım
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    2200

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan63

    brc aradım comfort ve platinium var dedi. herikisinde seq32 var dedi. comfort 2800 platinium 3800 sizce hangisini taktırayım.
    montaj ve ayarları düzgün olduktan sonra ,comfort her türlü işinizi göürür.lpg dönüşümünde aşırı pahalı kitlere karşıyım.mantık aynı hepsinde neden 1000 tl fazla verilsin.hatta ustasına güveniyorsanız atiker grand tam bir fiyat performans ürünüdür.şahsi aracım olsa atiker grend tercih ederim.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    benimde anladığım o mühim olan "usta" ama ustayı nereden bulacağız. lpg bayiye gitmeden sanayiye gidip hangi usta daha iyi mi demek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan63

    benimde anladığım o mühim olan "usta" ama ustayı nereden bulacağız. lpg bayiye gitmeden sanayiye gidip hangi usta daha iyi mi demek gerek.
    istanbuldaysan tavsiyelerde bulunurum.avrupa yakası maslak çevre otogaz ve rami atılım otogazdan şaşma.anadolu yakası ilk tercih candan mühendislik olsun ben montajı burada yaptırdım ve çok memnunum.2.tercih maltepe emre mühendislik vahap usta olsun.ümraniye kadosan üçel de iyidir .
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bulunduğum şehirde taktırmadım 300 km yol yaptım bir büyük şehirde taktırdım, en pahalı lpg kiti de olsa yanlış montaj arabayı batırır, internetten araştır iyi bir yerde taktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 8 Mayıs 2019; 19:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Landirenzo olgun lpg nin bayram kampanyalarından fayadalanabilirsiniz 3 yıl motor garantili tüm toyotalarda hizmet veriyorlar
  • 2019 corolla için prins silverline düşünüyorum.4000 gibi maliyet var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 8 Ağustos 2019; 16:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 corolla premium sahibiyim. Aracıma hangi lpg kitini tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.