Şimdi Ara

Tower of God (Spoiler İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu hortlattım sanırım ancak böyle bir serinin forumda daha çok fazla takipçisi olmasını bekliyordum.
    Yok mu güncelciler?
  • Öncelikle merakla takip ettiğim bir kaç seriden birisi tower of god.

    İlk bölümlerin çizim kalitesini beğenmeye bilirsiniz ama çizer kendini epey geliştirdi. Çok geniş bir evreni var. Sadece çizdiklerinin yanında yazılı olarakta anlattığı birçok şey var.

    Kısaca okuyun, okutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftada güncele geldim harika bir seri gerçekten. Birkaç şey yazayım dedim ;

    Yazar notlarını pek okumadım ama seri çok iyi işleniyor, öngösterimlerede baktım neyse ;

    Şimdi bu seride çözemediğim yerler elbet var. Mesela Baam atolye savaşında bile E seviyelerin bulunduğu katta Poken'in gölgesine sahip B seviyeli Reflejo'yu yendi. Atolye savaşı dönemlerine göre çok üst düzeyde birini yendi yani bu onu diken i yeni almış halini bile en iyi B seviye ve ya A seviye yapardı , yazar notundada geçmiş Reflejo B seviye ve C ve D seviyeleri aşmış diye. Daha sonra kuleyi tırmanmış biri olan ve seviyeci seviyesinde Hoaqin'i yendi. Şimdi o kadar seviyeci seviyesinde falan diyorlar ama bu seviyeciliğin bir kriteri mi var? Kule tırmanma sıralamasında daha öndesin diye daha güçlüsün anlamı taşımıyor bence. Mesela Baam şuan 43.katta ama seviyesi 90.kattaki adamla denktir muhtemelen.

    Baam dikeni almamış ham haliyle bile bir seviyeciyle kapışabiliyordu çünkü = Mule love ile dövüşmüştü ve açıkçası bu adam Baam'ın şuanki hali tarafından çok kolay bir şekilde yenilir, hatta dikeni ilk almış Baam'ın bile şansı var ona karşı

    Gene Leroro'nun arkasında gezen Quant'ı da çok rahat yener Baam şuan. Yani bu seviyeciler neye göre belirleniyor? Kuleyi tırmanmaksa Rachel'de tırmanıyor şuan kuleyi, Baam'ın geçtiği engellerin 10'da 1'ini geçmemiş adamlar bile seviyeci oluyor bu manhwada, ilginç bence.

    Ayrıca Hoaqin muhtemelen son evrimini tamamlarsa yüksek seviyeciye gelecek, ve yine Karaka'nın ' Seviyeci ' olarak geçmeside konu ama ben katılmıyorum buna. Karaka'nın kuleyi tırmanmasına bakıyorlarsa daha yüksek seviyede olmadığı nereden belli ? Yuri ile bile kapışıyordu sonuçta. Çok değişik olaylar..

    Yani demem o ki Baam daha hafif engellerle dikeni ilk almış haliyle bile kuleyi tırmanıp seviyeci olabilirdi.




  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Başka serilerden önerebilecekleriniz var mı? Tog da sona geldim boşluğa düştüm o kaliteyi verebilecek başka seriler arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.