Şimdi Ara

Tour De France

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminim bisikletle ilgilenen 3-5 kişi vardır.Benim merak ettigim yarın prolog başlıycak.Saat kaçta olucak ?
    Kaçtan kaça kadar sürer ve birde türkçe kaynak varmı düzgün.Bütün siteler etapları yazıp bırakmışlar.Sağlam bir bisiklet sitesi biliyormusunz ?

İyi olur.
    Konuyu ben de takip edeceğim hocam site falan bulursan bana da ö.m atabilir misin?
  • _____________________________
  • 2 senedir takip ederim ama isim olarak Alberto Contador ve Filippo Pozatto dışında aklıma kimse gelmiyor. Birde 1 kişi daha vardı henüz 21 yaşında falandı çok ünlü olmuştu bi ara o adamın doping kullandığı ortaya çıkınca çok şaşırmıştım hatırlayamadım ismini şimdi (2008 yılıydı)

Edit: tamam hatırlarım Riccardo Riccoydu ismi. 24 yaşındaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDx -- 2 Temmuz 2010; 11:54:17 >

3.67tl benzinin vergisi 2.45tl. fabrika cıkışı 20bin tl olan kücük motorlu araca 12.5tl. vergi, 29tl ye satılan içeceğin 17tl. si , 7tl satılan sigaranın 5.47tl. si hatta anneciğinin, sevdiğinin vs. yakının sesini duymak istediğin alo dediğin konuşmanın her 3 tl ücretin dahi 1tl. sini artık tüm bunlara vergimi denir, haraç mı hükümet senden alıyor
  • saatten başka herşeyi yazmışsınız

İlk Tour'um olucak.Saat kaçla kaç arası ya hiçmi bilen yok.
    Bisiklet forumu biliyorum orda bilgi bulamadım pek

Dünki etap güzeldi contador 2. sıraya çıktı Hd izlemekte bi başka tabi spikerlerde adamı öldürüyo valla
  • az çok izliyorum bu aralar.Spikerlere laf etme valla ben çoğu bilgimi ordan aldım.Bazen saçmalıyorlar ama kötüleme.
    Bu arada beni en çok üzen armstrong oldu.her etapta bir kazaya karıştı.genel klasmana bakıyorum 39 dk fark yemiş.Keşke hiç karışmasaydı onurlu şekilde bitirseydi kariyeri.Şimdi girip 50. olarak bitiricekse hiç girmeseydi daha iyi olurdu.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.