Şimdi Ara

Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
11.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk oyunu alabilirsin aslında. Daha fazla ırk var ve daha stabil bir oyun. İkincisini sonra da alırsın. Burada kimsenin iki oyunu birden aynı anda satın aldığını zannetmiyorum. Dönem dönem indirim görüyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    %50 indirimi kaçırdım diye üzülürken oyun bugün %66 indirime girmiş

    şimdi warhammer evrenine çok uzağim sizce ilk oyunla beraber 2'yi mi alsam yoksa sadece 2 + 1-2 tane dlc mi alsam

    edit : almaktan vazgeçtim bazı factionlar ve karakterler için ilk oyundaki dlcleride almamız lazımmış yuh be kardeşim hadi dlclerin 5-10 tl olur anlarimda 35-70 lira yapmişsin dlcleri bide taaa ilk oyunundan dlc istiyorsun bu daha da komik sega ea'dan daha beter firma çıktı
    Evrene uzak olmanızın herhangi bir oyunuyla alakası yok zaten oyun içinden her türlü lore bilgisi edinebilirsiniz. Her türlü Warhammer II, ilk oyunundan daha iyidir. Hala düşünüyorsanız II yi öneririm ki şu an DLC/leri filan indirimde (eski fiyatlarına dönmüş) Warhammer II + Vampire Coast ve Tomb Kings alınabilir bu fiyata. Bu haliyle bile kafadan 300-400 saat götürür. Zamanla ilk oyununa veya DLC zımbırtılarına yönelebilirsiniz.

    Ayrıca bazı fraksiyonlar için ilk oyununda DLC sahip olunması bana mantıklı geliyor. Biz enayi miyiz arkadaş Warhammer I çıktığında hem oyunu hemde DLC leri direk aldık? Elbette alacaksınız. Yani o zaman II/inci oyununa hiç DLC almayalım ve TW Warhammer III çıktığında önceki oyunları ve içerikleri full beleş olsun? Yok öyle bi dünya




  • noir06 kullanıcısına yanıt
    şimdi ilk oyunu kaç saat oynadin
    ben ilk oyunu alırasm ikinci oyuna factionlar geliceği için alicam ilk oyunu yüklemicem bile ...
  • İlk oyunu offline olarak 500 saate yakın oynadım. İlk oyununun ikinci oyuna artısı, mortal empires sefer modunu oynarken, ilk oyunundaki ırklar ile oynayabiliyor olmak, bunu biliyoruz.
    Yani illaki ilk oyununa sahip olmak zorunda değiliz.
    Şuan ki indirime göre bence her türlü değer, yani ben sadece II. oyunu önerdim size. İster buna bulaşın ister torrent çekin
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece biZde fiyatlar yukselmis sandim megersem dunya genelinde boyleymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam öyle, nası bi kafaya girdilerse artık.
  • Hayret kimseden ses yok Akşam yeni dlc ve update geliyor. Mortal empires da tur bekleme süresi %60 kısalıyor falan baya iyi bi update olacak.
    https://www.totalwar.com/blog/total-war-warhammer-ii-the-potion-of-speed-update/
  • yeni update harbi güzel olmuş herhalde her yerde övgüler yağdırıyorlar zorla aldıracaklar ama oyun çıkalı 2 yıl olmuşken 70 lira veresim gelmiyor her ne kadar hak etse de geçen sene salak gibi 36 tl e düştüğünde alacaktım bir de metal kutulu falandı
  • arkadaşlar DurmaPlay güvenilir bir site midir?
    Total war: Warhammer ve Total war: Warhammer II'nin birlikte satıldığı ultimate packet var 125 TL'ye almayı düşünüyorum.
    Veya 60 küsür TL'lik warhammer'I paketi var.
    Ucuz satılıyor. Güvenilirliği konusunda fikir sahibi olmadığım için bir şey yapamıyorum
  • 300 saat oldu hala oynamaya devam ediyorum.
  • Güvenilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar 3-4 maçta bir oyundan atıyor. Skirmish, campaign fark etmeksizin. Sizde durumlar nedir ? Oyunu göçen eden var mı ?
  • Devamlı güncellenen, böylesi büyük bir haritaya, ırk çeşitliliğine ve oynanış farklılığına sahip bir oyunu almayan varsa indirime girince almalı. Oyun ve ek paketler şuan indirimde, almak isteyen varsa fırsatı değerlendirsin.
  • Ben bu oyunda ilerleyemiyorum yaw. Bu heralde beşinci kez baştan başlayışım. Hep bir yerlerde ekonomik sıkıntıya düşüyorum.

    İlk defa 100'lü turlara kadar geldim ama düşmanlar inanılmaz güçlenmeye başladı. İleri seviye birlikler basmaya başladılar. Savaşlarda avantajlı konuma geçtiler.

    Ben ekonomik sıkıntılar yüzünden hala giriş seviyesi birliklerle idare ediyorum. 3 full, 2 de orta büyüklükte ordum var. Bunlarla her cepheye yetişemiyorum bir de savaşlarda zorlanmaya başladım. İleri seviye askerleri açtım ama yüksek giderleri yüzünden basamıyorum.
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama ben de aynı sorunu yaşamaya başladım. Tam işleri yoluna koymuşken bu olmaya başladı.

    Savaştan çıkmış sefer haritası yüklenirken masaüstüne atıyor. Uzun, zar zor kazanılan bir savaştan sonra çok sinir bozucu oluyor.

    Çözüm bulabildin mi sen?
  • OYUN BENDE'DE ÇÖKÜYOR. iLK İLLEGAL OLARAK OYNADIM. SORUN CRACK DE ZANNETTİM STEAM'DA İNDİRİME GİRMİŞ HEMEN ALDIM. ANCAK ÖLÜMLÜ İMPARATORLUKLAR İÇİN 1. OYUNUDA İSTİYOR VE AYNEN İLLEGALDEKİ GİBİ ÇÖKÜYOR OYUN. İADE ETTİM. OYUNDA ACAİP ÇEŞİTLİLİK VAR. TARİHİ OYUNARINI DAHA ÇOK SEVMEME RAĞMEN Warhammer'A HAKSIZLIK ETMİŞİM. ŞU ÇÖÖKME PROBLEMİNE ÇÖZÜM BULUNSA PROBLEM YOK.
  • Arkadaşlar bir şey soracağım, Norsca ile oynuyorum fakat bu namlı alaylarda sadece ejder mamut ve top var bende. Youtube'da izlediğim campaignlerde adamlarda her unit var oyun başında nasıl oluyor bu bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDD785EF -- 7 Temmuz 2020; 1:56:54 >
  • Oyuna yeni başlayacak biri olarak bilgi almak istiyorum. Oyunda görebildiğim kadarıyla total war: warhammer 1'deki ırklar da oynanabilir gözüküyor. 1'deki ırklarla oynayabilmek için ne yapmam gerekiyor? Özellikle orman elfleri ırkını merak ettim. Total war: warhammer 2 'yi alınca doğrudan bunlara erişimim olacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thief27

    Oyuna yeni başlayacak biri olarak bilgi almak istiyorum. Oyunda görebildiğim kadarıyla total war: warhammer 1'deki ırklar da oynanabilir gözüküyor. 1'deki ırklarla oynayabilmek için ne yapmam gerekiyor? Özellikle orman elfleri ırkını merak ettim. Total war: warhammer 2 'yi alınca doğrudan bunlara erişimim olacak mı?
    Hayır. Orman Elflerini oynamak için ek paket satın alman gerekiyor. Oyuna girip, yeni sefere tıkladığında zaten görürsün hangi fraksiyonun ek paket isteyip istemediğini.

    Orman elfleri paketi:https://store.steampowered.com/app/534331/Total_War_WARHAMMER__Realm_of_The_Wood_Elves/

    İndirimi bekle ama 74 lira verilmez.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.