Şimdi Ara

Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
7
Favori
11.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çoğunu denedim tek tek. Belli bir turdan sonra niyeyse baymaya başladı. Özellikle impatorluk. Sanırım "sonunda mutlaka iyiler kazanırın" verdiği bir sıkılmışlık olsa gerek.
    Vampirleri oynadım onlar güzel mesela. Norsca ile Kaos birlikleri zaten favorim ilk oyundan. İkinci oyunda bir tek Lizardmanlerle oynamak hoşuama gitti. Dinazor falan basıp Aztecvari binaların olduğu o jungle ortamı niyeyse çok hoşuma gidiyor.
    Dediğim gibi kabir krallarını indirimsiz direk hiç düşünmeden aldım. Ama bir yerden sonra onlarda baydı. Korsan vampirlerin oynanışı değişik duruyor. Yerleşik hayat ve güruh iki tür bir arada. Güzel bir indirim gelince mutlaka alıp oynarım herhalde.
    Lizardlarla baya ilerlediğim save'im duruyor. Bir arada onu komple bitirmeye çalışayım diyorum.
  • Oyunun en havalı ve epik karakterlerinden biri Karl Franz hocam nasıl beğenmezsin İmparatorluğu ya :D Havadan süzülerek Deathclaw ile düşmanların arasına dalışı bile apayrı bir efsane. Harika birliklere sahip İmparatorluk, özellikle ağır silahlı birlikleri oyunun fantastik havasına aşırı uyum sağlıyor. İnsan deyip geçmemelisin. Kahramanları olsun, Balthasar Gelt olsun İmparatorluk da güzeldir bence.

    Şu karizmaya bakar mısın:

    Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 8 Ağustos 2019; 0:46:32 >




  • Oynanış olarak ne bileyim pek sarmadı bu fraksiyon beni niyeyse.
    İlk vampirlerle başlamıştım gayet güzel yara yara giderken Kaos orduları gelmişti. Ulan dedim ben bunları çiğ çiğ yerim. Herifler beni asfaltlaya asfaltlaya yok etmişlerdi hiç unutmam. İndirime girince onları aldım onlarla devam ettim gayet güzel değişik bir oynanışı vardı ardından Norscaları alıp onlarla devam ettim zaten biliyorsun aşşağı yukarı aynılar hikaye biraz farklıydı sadece.

    Ondan sonrada warhammer iki çıktı. Daha oyuna girerken şu görüntüyü görünce o gün bu gündür niyeyse lizardlar ile takılıyorum. Bazen sıkılıyorum diyorum başka fraksiyon ile devam edeyim. Deniyorum deniyorum 10 15 tur sonra daha çok sıkılıp Grimlock'a binen Kroq qar reyiz ile yola devam ediyorum. Mazmundiyi falan hiç oynamadım mesela lizardlar favorim olmasına rağmen.

    Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU]




  • Bende tam tersi Mazdamundi ile yani Heksoatl ile oynadım gayet zevkliydi. Hatta acaba hangi lord daha güçlü diye merak edip Mazdamundi ile Kroq'u kapistirdim Mazdamundi rahat aldı teke tekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 saatin ardından sanıyorum oyunun en güçlü fraksiyonunu buldum: Carcassonne.

    Bir araştırma ile Bretonya fraksiyonlarını direk kendinize katıyorsunuz ve o da ne ? Bu yetmezmiş gibi konfederasyon kurduğunuzda size ayrıyetten kontrol(asayiş) bonusu veriyor. Diğer fraksiyonlarda ise konfederasyon kurduğunuzda ise ceza veriyor... Durun bitmedi :D Ordularınız çorak topraklarda veya donmuş yerlerde zayiat mı veriyor ? Bir teknolojik araştırmaya bakar. Bir ırkla diplomatik ilişkiniz mi kötü ? Bir 4 tura bakar. Yorumsuz ve oyundaki hiçbir ırka benzemeyen bir oynanış tarzı var Bretonyalı kardeşlerimizin. Köylerine önem veren bu vatansever kardeşlerimize bir şans verin derim. Leydinin lütfu sizinle olsun.

    Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU]




  • Rome Total War'dan beri Total War oyunlarını oynarım.

    Warhammer da dışarıdan bakınca çok güzel görünüyor. Vampirler, Orclar, Elfler, fareler falan ırk ayrımı daha belirgin, çok daha çeşitli birimler var ama oyuna başlayıp bir türlü devam edemiyorum. 6-7 kere baştan başlayıp 15-20 tur oynadıktan sonra bıraktım. Youtube'da bir video görüyorum bir daha baştan başlıyorum.

    Warhammer'da diğer Total War oyunlarındaki gibi genişleyemiyorum. Hem düşmanlar güçlü oluyor, hem de ordu maliyetini karşılayamıyorum. 2 orta çaplı ordu ancak idare ettirebiliyorum onlarla da bir yeri almak çok zor oluyor. Aldığım yerde ordu olmazsa isyan çıkıyor falan. Bir türlü ilerleyemiyorum oyunda.
  • Oyuna ve dlc'lerine zam mı geldi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Hazır yıllık izne çıkmışken şu undead korsanları denerim diyordum ancak dlc 74tl yazıyor. Diğer dlc'ler de 29tl iken 35tl'ye çıkmış.
    Oyunun fiyatı da 210tl olmuş. Ben oyunu 75tl ye %50 indirimden almıştım. Ona da 60tl zam çakmışlar.
    Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thausael -- 30 Ağustos 2019; 15:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelmiş evet.
    Yeni dlc geliyor 35 lira 31 liradan ön sipariş. Bu ne arkadaş. 20 lira falan olsa direk alacağım çünkü içinde en çok sevdiğim ırk olan Lizardlara yeni general ve yeni birimler eklenmiş ama yok. Hayvan gibi para istiyor. Sonra niye korsan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında Rome 2 Total War'ı çıkar çıkmaz 89 liraya almıştım. Geçen Dlclere bakayım dedim. Ayrı ayrı bir sürü dlc yapmışlar, full paket yok. Doğru düzgün indirim de yapmıyorlar dlclere. Ana oyun %80 indirim görürse dlc %66 görüyor. Valla korsan kullansaydım daha az başım ağrırdı.

    Warhammer 2 yi de güzel indirim görürse orijinal alırım diyordum. Şimdi zam yemiş üzerine yine dlcler ayrı ayrı satılıyor. Torentte adamlar tertemiz full paket yapıp koymuş
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam. TW 1'i Humble Bundle aylık kampanyasında 48 liraya gelen bir fiyatla veriyordu o zamanlar. Onu o şekilde almıştım.
    TW 2'yi de kırılmış olmasına rağmen hem sevdiğimden hemde ilk oyunuyla haritaları birleştirip sefere çıkabiliyoruz diye %50 indirimle 75'e almıştım.
    Ama bu DLC ve şu DLC fiyatları işin suyunu iyice çıkarmış. 20 liraya aldığım Rise of Tomb Kings dlcsi 74 lira olmuş.
    Bundan sonraki warhammerlar forever korsan.
  • Bi indirim olsada 1 ve 2 yi alsam çok oynamak istiyorum bu seriyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

    Bi indirim olsada 1 ve 2 yi alsam çok oynamak istiyorum bu seriyi.
    Total War resmi sitesinde bir hesabınız varsa Warhammer II için 50% indirim kodu veriyor. Hesabınız yoksa da hesap oluşturun ve sol üstten HOME sekmesine gelin orada görürsünüz hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 19 Eylül 2019; 17:22:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Total War resmi sitesinde bir hesabınız varsa Warhammer II için 50% indirim kodu veriyor. Hesabınız yoksa da hesap oluşturun ve sol üstten HOME sekmesine gelin orada görürsünüz hocam.

    Alıntıları Göster
    Aldım hocam sağol
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Oynanış videoları seyrederseniz sizi açabilir. Efsanevi zorlukta oyunuyorsanız "Legendoftotalwar" ı seyredebilirsiniz. İlk 20 tur rehberleri var. Daha ağır seviyorsanız lionhearthx10 var.
  • For Ulthuan!

    Total War: Warhammer II (2017) [ANA KONU]
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    hocam artık alınamıyor sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    hocam artık alınamıyor sanırım
    Hatırladığım kadarıyla o indirim sadece bir kaç günlüğüneydi. Tesadüf, tamda indirim arayan o arkadaşın yazısından bir gün sonra dağıtmaya başlamışlardı indirim kodunu. Başka bir şey isteseymiş olacakmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    Bu mesaj silindi.
    Bakınca 210 lira çok geliyor ama normal fiyatı 180 liraydı, 30 lira zamda yeni oyunları için bir şey değil (eski TW oyunları da 210 dan başlıyor boktan olan kısım bu, orası ayrı) fakat hadi onu geçtim bi DLC 74 lira olmuş. Yuh be arkadaş insaf. DLC ler zam yemeseydi ana oyun 210 liraya değer diyebilirdim ama şu halde kesinlikle değmez. 50 lira olacağını da hiç sanmıyorum. Torrente filan düşmüşse çekin tüm DLC leri oynayın, güzel oyundur...
    Warhammer 3\ü ve ona çıkacak olan DLC leri almak için ev-araba filan satmak lazım herhalde.
  • %50 indirimi kaçırdım diye üzülürken oyun bugün %66 indirime girmiş

    şimdi warhammer evrenine çok uzağim sizce ilk oyunla beraber 2'yi mi alsam yoksa sadece 2 + 1-2 tane dlc mi alsam

    edit : almaktan vazgeçtim bazı factionlar ve karakterler için ilk oyundaki dlcleride almamız lazımmış yuh be kardeşim hadi dlclerin 5-10 tl olur anlarimda 35-70 lira yapmişsin dlcleri bide taaa ilk oyunundan dlc istiyorsun bu daha da komik sega ea'dan daha beter firma çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 18 Ekim 2019; 11:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.