Şimdi Ara

Total War: Warhammer (2016) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
19.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exmorfist

    Bende 6600k var biçok ırkla 300+ turn yaptım kasma gibi bir problemle karşılaşmadım campaign map ta akıyor şükür.

    Kastettigim seyde bu oyun optimazsyob ozulu platfrom iki ayri sistemdede yavas calisiyor illa ki bir aciklamasi vardir fakat sizin sansiniz yaver gitmis :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynamak ve almak isteyen olursa ben steam hesabımı satıyorum arkadaşlar sadece warhammer için acılmış bir hesap başka oyun yok tüm bilgileri verilecek.
  • Silmarillion denen kitaptan haberiniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkler hakikaten baya farklılık gösterebiliyor. Medieval 2'yi 100'lerce saat oynadım herhalde. Warhammer TW bir yıldır duruyor köşede 5-6 saat oynamışımdır. Rome 2'yi üç ulusla bitirdüm. Attila'yı Hunlarla bitirdim. Geçen ay Doğu Roma ile tekrar Attila campaign'i başladım, Warhammer duruyor hala.



    Ha o oyun Warhammer değil de Total War: Middle-Earth olsaydı çıktığından beri başka oyun oynamamış olurdum büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, benim sistem gereksinimlerim önerilen durumunda karşılıyor ama oyun kastığı için en düşük grafiklerde oynamak zorunda kalıyorum. Sebebi nedir?

    Total War: Warhammer (2016) [ANA KONU]
  • Norsca seferi belli bir süre sonra çekilmez oluyor, ve tabiki sebebi Kaos...

    very hard'da çok güzel bir şekilde temizledim haritayı, kendi kabilelerimi hallettim, bretonya ve kislevi sildim...

    Adamlar bir Kaos geliyor dedi -ki bizim birimlerimizde kaostan çakma ve kaldı ki normal seferlerde norsca kabileleri kaoslarla müttefik halinde- 7-8 tane full dayalı döşeli lord, hepsi en üst rank askerlerle mahfettiler beni. topraklarımın %70'ini kaybederek + bütün kuşatma ve talan seferlerini elle oynayıp liderlerine zarar verecek şekilde sonlandırarak 5 tanesini halletim ancak Kholeg ve Archon sağ kaldı bende de ne ekonomi nede adam kaldı.

    Resmen campaignim bitecek. Ayrıca normal seferlerde kaos bayağı dağınık geliyordu, haritanın dört bir tarafından geliyorlardı, burada hepsi aynı yerden geldi, dağıtma şansımda olmadı.

    Archon'a debuff'un feriştahını attım, 4 fil, bizim yabani komutan ve 2 tane de kahraman saldım üstüne adam yarı canla alayını püskürtüp çıktı aradan.

    Turn 190 ve bir campaign daha uçar gider




  • ekran kartindan gelen key i satmak istiyorum.isteyen olursa ozelden yazsin lutfen.
  • Şöyle bir oyunda tartışılacak, öneri verilip karşılaştırma yapılacak, onlarca birim, çeşitli ırklar ve farklı oynanışlar hakkında konuşulacak bir sürü şey varken konu resmen ölü.
    Gerçi üstte arkadaşın biri kaos un gücünden yakınmış. Bu ne zevksizliktir anlamış değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 14 Kasım 2017; 7:7:27 >
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yeni ırk, tomb kings in girdap seferinde dokuzuncu kitap bulunabiliyor mu beyler?

    Edit: 'Oyunu oynayan var mı?' diye mi sormalıydım yoksa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 26 Ocak 2018; 22:38:33 >
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin sorun WH2 ile alakalı olduğu için burda pek yanıt bulamazsın.

    Gerçi o konuya gidersen orda da bulamazsın gibime geliyor.

    İlk oyuna olduğu gibi ikinci oyunada güzel bir humble gelirse alırım ama şuan için yanaşamıyorum. Aslında şuanki fiyatı season passlı şekilde olsa yine alırdım gibi ama 3 tane ırk için o kadar para vermek istemiyorum doğrusu.

    Bu arada bende Norsca DLCsini almıştım 10 liraya düştüğünde. Yeni yeni oynama şansım oldu gayet güzel olmuş orta çağın vikingleriyle oynamak ama tanrının birine biat ettikten sonra fetihlerin pek bir anlamı kalmıyor. Karakol kurup yağmalayıp geçiyorsunuz ama bi yerden sonra niyeyse sıkıyor. Keşke bonusları düşürülüp birden fazla tanrıya biat edebilsek. Ha birde biat ettikten sonra Ebediseçilmiş geliyor ona karşı gelipte Kaos ordularını yok edersek maliyetler %75 düşünce ordu kurmak neredeyse bedavaya geliyor. 6-7 tam dolu norsca ordu karşısında kimse varlık gösteremiyor.




  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    WH2 konusunu aradım ama bulamadım. Yönlendirirseniz sevinirim hocam. Belki oradan bir şeyler çıkar
    Oyun ne kadar güzel olsada, fiyat konusuna ve 3 ırk ile başlayıp diğer ırkların dlc olarak gelmesini bende kınıyorum hocam. Ama işte TW hastasıyım, Warhammer tutkunuyum... Habire alıyorum habire sömürülüyorum.

    İlk oyununun en gözde ırkı Norsca olmuştu. 6-7 tam dolu orduyu geçtim sadece bir orduya üç dört tane mamut koyduktan sonra bile neredeyse durdurulamaz oluyoruz zaten. Biat olayını ben tak diye hemen tamamlamamıştım, her tanrıya biraz biraz derken baya uzun sürmüştü fakat dediğiniz gibi bir yerden sonra biraz vur kıt dağıt olayına dönüyor. İkinci oyununa da gelmesini dört gözle bekliyorum fakat farklı konumlara yerleşmesi ve Kaos ile olan işleri filan derken dengeyi biraz bozuyor. Sanırım o dengeyi tutturmaya şimdilik uğraşmıyorlar.




  • noir06 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/total-war-warhammer-ii-cikti--125199003-2

    Ana konusu burda ama orası burdan beter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Yeni ırk, tomb kings in girdap seferinde dokuzuncu kitap bulunabiliyor mu beyler?

    Edit: 'Oyunu oynayan var mı?' diye mi sormalıydım yoksa

    Kitapların nerede olduğunu gösteren bir harita var zaten. Kitap ikonu şeklinde olması lazım. Ona tıklarsan kitabın haritadaki konumunu gösteriyor.

    Tomb kings ile 3 ayrı krallıkla oynadım ama hiçbirinde 9 kitabı da toplamaya çalışmadım. :) Son kitap bir orduda olabilir ve o ordu bir şekilde yok edilmiş olabilir. Böyle bir ihtimal varmı emin degilim. Çünkü böyle bir ihtimal varsa sanırım oyun bugu girer :)

    Ayrıca bu oyuna ilginin az olmasının sebebi öncelikle fiyatı. Aral sağolsun sega dağıtımı olan bütün oyunlar fahiş fiyattan satılıyor. İkinci sebepse türklerin warhammer evrenine çok yabancı olmaları. Şu oyunda koy osmanlıyı bak nasıl canlanıyor buralar :)

    Tabiki de bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor. Aksine şahsi fikrim olarak şimdiye kadar oynadığım en iyi total war oyunu ve gelmiş geçmiş en iyi warhammer oyunu. Her ne kadar dlc politikasını eleştirsem de paradox oyunlarından daha insaflı. :)




  • Total War: Warhammer (2016) [ANA KONU]Total War: Warhammer (2016) [ANA KONU]



    bu kılıç elden ele geziyordu sonra bir yerde sabitlendi haritada oraya vardım ve şehrin içindeydi ne yaptıysam kılıcı karaktere giydiremedim kılıcı giyen karakter ana haritada kırmızı ışık saçarak ileriyordu ama şehirde kaldı şuan en son şehri de fethettim ama nafile bu konuda bilgisi olan var mı




  • konu biraz eski ama oyunda mı bi sorun var bendemi var anlamadım mesajı gören bi cevap yazabılırmı sistem anakart asus z270p ram 16 gb 2133mhz gtx 1060 gb i5 6600 3.3ghz 600w+80 ısınma olayı flan yok 60 65 derece oyun içinde savaşta adamlara yaklaştırınca fps 30 20 lere düşüyo ultra ayarlarda normal degıl başka testlere baktıgımda
  • Oscar4127 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bende o o fpsleri alıyorum. Kalabalık sahnelerde işlemciye çok yük bindiği için 20-30 fpslere düşüyorum. ryzen 1500x gtx 970 16 ram var
  • Oscar4127 O kullanıcısına yanıt
    Senlik bir durum değil. Birlik boyutunu en yükseğe alınca savaşlar kalabalıklaşıyor. Bu tarz durumlarda da fps düşüşleri oluyor.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    eyw hocam
  • antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    satıldımı key duruyormu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.