< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 28 Aralık 2021; 9:8:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 28 Aralık 2021; 9:8:56 > |
Türkçe oluşuna bayıldım. Total War serisi bir süredir Türkçe çıkıyordu bu oyunda da devam etmesi sevindirdi. Epic sen nasıl bir kralsın nasıl bi anlaşma bu
![]() |
Warhammer dan sonra, seriye devam etmeyenlerin ülkemizde çok olduğunu biliyordum da bu kadarda beklemiyordum. Yenilik deyip karışık denilen şeylerin hepsi zaten Warhammer ve Three Kingdoms da vardı.
Oyunda artık sadece altın ile değil bir çok madde ile geçimimizi sağlıyoruz. Ticaret değişmiş yerine 'süreli takas' gelmiş. Sayfalar dolusu 'oyun karışık' mesajlarından oyun hakkında bir şeyler yazan çıkmamış ![]() Ben Rome 2 nin hüsranlı çıkışından sonra mutluluğu Warhammer serisinden bulmuştum. Ve şimdide Troy ile baya gaz durumundayım. Three Kingdoms zaten saatlerce oynasam bile ilgimi çekemedi, bir birinin kopyası birimler, artı çekik gözlülerin hiç merak etmediğim tarihleri vs... Ama Troy baya güzel duruyor, grafikleri sesleri ve müzikleri çok güzel, savaş meydanı tam bir gaz olmuş. Sefer haritasında zaten kendimi olaylara kaptırıp gidiyorum. Aşil ile oynuyorum, zorda 206. turndayım, bazen yön bulma sorunları ve ses sorunları oluyor meydan muharebelerinde. Ben oyunu çok fazla beğendim, forum da bu etkiyi görememek de beni düşündürüyor abartıyor muyum yoksa ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbyHN -- 20 Eylül 2019; 14:21:51 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|