Şimdi Ara

Total el fenerini kampanya bitti diyerek vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün total istasyonuna uğrayıp aracıma 100 tl'lik benzin aldım.Ödemeden sonra feneri istediğimde fenerin kalmadığını totalin kampanyayı bitirdiğini söylediler.Bangır bangır reklam yapmayı biliyorsunuz ama diyip terkettim orayı.Kampanyanın 21 Nisanda bittiğini şimdi internetten okudum.3- 5 liralık birşey için insanı keriz yerine koyuyorlarBenzer durumu yılbaşında da milli piyango biletlerinde yaşamıştım,yok bugün bilet bitti yarın gelin filan.Değil fener bir daha jeneratör verse totale girmem



  • Bence o istasyondakileri direkt Total'e maille şikayet edin.

    Ücretsiz müşteri danışma hattı 0800 211 00 21 imiş
    Mesaj yazmak için de link..:

    http://www.total.com.tr/os/osturkey.nsf/VS_SWIPSA/1A00B80910B44B30C1256FAA002EB685?OpenDocument&UNI=E8C0E382B4ECE1DCC1256FA9005CA998&LG=TR&
  • el feneri en fazla 4 liradır ama kampanya bitti vermemeleri ayıp ve müşteriyi soğutan bi durum
  • direk totali suçlamak hata olur sanırım. eğer şikayet maili yazdığınızdada ilgsizlik devam ederse ozaman haklı olabilirsiniz fakat şikayet etmeden bu işin peşini bırakmayın derim.
  • Hocam 4 5 Liralık el feneri için sinirinizi bozmaya değmez.Ayrıca el feneri veriyorlar diye total den yakıtmı alınır.Opet varken ne gerek var









    NOT : OPET LE EN UFAK BAĞLANTIM YOK
  • hocam şikayetvar vs sitelere yazın...bakın nasıl da ilgilenyorlar...aynı firma ile ben de sorun yaşadım ve geri dönüşüm muhteşemdi :)
  • sevgili arkadaşım,


    kimse yanlış anlayıp üstüne alınmasın ama Total firması hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum.benzine su kattıkları ve başka hileler olduğu duyumları var.ben eski aracıma birkaç kez totalin farklı istasyonlarından benzin aldım.benim huyumdur lpgyi sevmediğim için hep benzinli araç kullanırım ve o yüzden de satılan benzindek hile durumunu algılarım.. mercedes w123 aracımın benzin deposu Total yüzünden sökülmek zorunda kaldı.yaktı sistemi karbüratörü hep temizlendi.. o günden sonra da bir daha tek benzinci de olsa total den yakıt almam. o yüzden sana da önerim shell,opet,Po gibi belli yerler varken uzak dur totalden..
  • promosyon için tercih ettiğiniz istasyondan benzin almadan önce promosyonun devam edip etmediğnii ve ellerinde ürün olup olmadığınıda sorabilirsiniz.
  • bir hafta önce ben de 112 Tllik benzin aldım. pompacı fener yok dedi. dedim hala reklam yapılıyor. abi dedi 1 hafta oldu fener kampanyası biteli dedi. ben de canınız ..... dedim çıktım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 2 Nisan 2010; 20:23:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

    Hocam 4 5 Liralık el feneri için sinirinizi bozmaya değmez.Ayrıca el feneri veriyorlar diye total den yakıtmı alınır.Opet varken ne gerek var


    NOT : OPET LE EN UFAK BAĞLANTIM YOK


    sanki opet çok farklı da hepsinin canı ......!
    valla yıllardır opetten alırdım benzinimi. geçen sene arçelik kampanyasından bir ütü almak istedim. arçelik elimizde o model yok dedi. opeti aradım gidin arçelik bayisi ile konuşun. şikayetiniz kayıt altında. ürün alma süresi geçse bile ürün gelince alabilirsiniz dedi. ürün alma süresini 2 gün geçe gittim arçeliğe ürün geldi ama puanların yandı dediler. kavga ederek çıktım oradan opeti aradım. biz öyle birşey demedik siz puanlarınızı parodan çektirmeniz gerekiyordu ama ürünü sonradan almanız gerekiyordu dediler. yani gelmesi garanti olmayan bir ürün için puanlarımı kullanmam gerekiyormuş..böyle birşey demediniz konuşma kayıtlarına bakın deyince de biz her konuşma kayıdını inceleyemeyiz deyince allah belanı versin dedim ve kapattım. o gündür de evdeki 2 tane arabam için 1 litre benzin almadım opetten. yılda yaklaşık 5000 lira harcayan bir müşteri kaybetti opet. benzinimi bundan sonra shell ve bp den alıyorum.. total den benzin alma nedenim de 6 yaşındaki oğluma verecektim el fenerini!




  • En temiz cozum yolu musteri hizmetlerini arayip sikayet etmek. Totali pek tercih etmedgmden bilemicem ama genelde bu tip buyuk firmalar bu gibi konulara dikkat ediyorlar
  • bence siz istasyonunuzu değiştirin.

    yeri gelmişken söyliyeyim bende yakıtımı hep shell'den alıyorum.
    kurşunsuz 95 oktan fuel save.
  • Benzini Shellden, otogazı Totalden alırdım. Fakat son iki seferdir aldığım, Total otogaz arabada silkinti yapmaya başladı. Burada okuduklarımdan da sonra iyice huylandım, Total defterini kapattık böylece.
  • bazıları bitti fakat tel.verin gelince arayalım sizi diyorlar.bastırın verecekler.
  • Biraz önce mail ile şikayetimi bildirdim
  • Total'i kınıyorum. Zaten az satan bir marka, bu davranışı ile daha da antipati yaratıyor.
  • arkadaşlar siz uyuyorsunuz heralde reklamda alt yazıda geçerken stoklarla sınırlı diyordu fenerler... :))
  • Önemli olan arkadaşa söylenen kampanya bitti ifadesi. Meğer kampanya bitmemiş.

    İstasyonlara gönderecekleri fener bittiyse kampanyaya niye devam ediyorlar. Yani stok bittiyse kampanya zaten bitmeli ve reklama devam edilmemeli. O kadar yakıt al, durumu sonra öğren.

    Müşteri öyle stoklarla sınırlıdır ifadeleri ile aldatılamaz. Aldatılırsa da antipati hissi oluşur. 100 TL yakıt alacaksın ama hiç bir hediye almayacaksın. Bu devirde böyle bir şey şaka gibi. En azından beleş araç yıkama fişi felan verir insan.





    quote:

    Orijinalden alıntı: Alp Akar

    arkadaşlar siz uyuyorsunuz heralde reklamda alt yazıda geçerken stoklarla sınırlı diyordu fenerler... :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teaman1977

    Önemli olan arkadaşa söylenen kampanya bitti ifadesi. Meğer kampanya bitmemiş.

    İstasyonlara gönderecekleri fener bittiyse kampanyaya niye devam ediyorlar. Yani stok bittiyse kampanya zaten bitmeli ve reklama devam edilmemeli. O kadar yakıt al, durumu sonra öğren.

    Müşteri öyle stoklarla sınırlıdır ifadeleri ile aldatılamaz. Aldatılırsa da antipati hissi oluşur. 100 TL yakıt alacaksın ama hiç bir hediye almayacaksın. Bu devirde böyle bir şey şaka gibi. En azından beleş araç yıkama fişi felan verir insan.





    quote:

    Orijinalden alıntı: Alp Akar

    arkadaşlar siz uyuyorsunuz heralde reklamda alt yazıda geçerken stoklarla sınırlı diyordu fenerler... :))





    ama diyor ki ; Kampanya, istasyon stokları ile sınırlıdır.

    belki o kasıt diyebilmiş olabilir...yoksa adama biliyordur kampanyanın devam ettiğini...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome bob -- 3 Nisan 2010; 12:24:24 >




  • İlla fener olması mı lazım, illaki verebilecekleri, işinize yarayacak şeyler vardır.. Böyle ufak durumları kafaya takarsanız, kafayı oynatırsınız mazallah.. Benden tavsiye, hiç kafanızı takmayın..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.