Şimdi Ara

Tostçu Erol'u bir tek ben mi sevmiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

1 tostu 18 liraya satıyormuş ne yaparsa yapsın sanırım 1 tosta 18 lira vermezdim

kardeş sen hayatında o kadar malzemeyi en son düğünde ya da cenazede bir arada görmüşsündür burda 18 lira diye tatava yapma

O kadar malzeme dediğin yumurta sucuk kaşar sosis ketçap mayonez ustam evdede yaparsın onu
  • quote:

quote:

quote:

1 tostu 18 liraya satıyormuş ne yaparsa yapsın sanırım 1 tosta 18 lira vermezdim

kardeş sen hayatında o kadar malzemeyi en son düğünde ya da cenazede bir arada görmüşsündür burda 18 lira diye tatava yapma

O kadar malzeme dediğin yumurta sucuk kaşar sosis ketçap mayonez ustam evdede yaparsın onu

kardeş 1 kilo kaşar kaç para? Ortalama 20 lira falan... Adam 200 gram kaşar koyuyor, 4 lira yapar. 1 liralık ekmek var oldu 5 lira.

3 yumurta 2 lira desek etti 7 lira. ketçap mayonezi o sevdiğiniz mekanlar parayla satar, 1 lira da ona koy 8 lira. Sosis, salam, sucuk var daha.... Sen bence bir daha düşün

• birde yakın çekim izle seversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Hayatımda gördüğüm en sağlıksız yiyecekleri yapıyor, örnek oluyor istemden. Kendisi iyi niyetli ama maalesef kötü örnek olmaktan kurtulamıyor. Bu haliyle onun takipçileri bir renk, bir sempati, bir espri niyetine izlemekle kalırlarsa iyi olur, yoksa o yiyecekleri devamlı yerseniz vücudunuz yarrağı yer.

• Youtube da o kadar çok itici insan varken, gayet samimi yapmacık olmadığını düşündüğüm nadir insanlardan biri tostçu erol. Yakın çekim alabilir miyiz lütfen (.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş 1 kilo kaşar kaç para? Ortalama 20 lira falan... Adam 200 gram kaşar koyuyor, 4 lira yapar. 1 liralık ekmek var oldu 5 lira.

3 yumurta 2 lira desek etti 7 lira. ketçap mayonezi o sevdiğiniz mekanlar parayla satar, 1 lira da ona koy 8 lira. Sosis, salam, sucuk var daha.... Sen bence bir daha düşün

Evinizde hali hazır düzenli olarak peynir ketçap zart zurt bulundurmuyorsanız haklısınız.

• Size gevşek goy goy peşinde olan adamlar gerek hakkıyla işini yapan adamları haz etmezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlıksız yapuyor bu yüzden sevmiyorum
  • merhaba ben tostçu erol yani mehmet usta bir başka tost çekiminde sizinle birlikteyiz.
  • Bu forumda da herkes tostcu erol fanı.Videoda samimi davranıyo diye gerçek hayatta aynı mı olmak zorunda? Ben tostcu erola sinir olmuyorumda birilerini durduk yere fenomen edenlere sinir oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Bu forumda da herkes tostcu erol fanı.Videoda samimi davranıyo diye gerçek hayatta aynı mı olmak zorunda? Ben tostcu erola sinir olmuyorumda birilerini durduk yere fenomen edenlere sinir oluyorum

hocam sizde şebnemi meşhur ediyosunuz bi bakımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Bu forumda da herkes tostcu erol fanı.Videoda samimi davranıyo diye gerçek hayatta aynı mı olmak zorunda? Ben tostcu erola sinir olmuyorumda birilerini durduk yere fenomen edenlere sinir oluyorum

hocam sizde şebnemi meşhur ediyosunuz bi bakımdan.

Şebnemle Tostçu Erol aynı sey mi kardeş? Şebnem zaten meshur ayriyeten kendi emeğiyle meşhur olmuş bir insan.Tostçu erol halil söyletmez gibi beyinsizler olmasa bu kadar tanınmazdı.Adamın ekmeğinde gözüm yok ama 3 saniye video çekeni meşhur ediyolar

• Game of Thrones'taki Samwell Tarly'e benzettim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meşhurda meşhur. Alt tarafı bi tostçu adam sosyal medyaya aktarmış işini buda insanlara garip geliyor. 2 hafta sonra unutulacak zaten neyin meşhurluğu bu.

Atom tostu katmış oldu bize güzelde oldu.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Edit: Bir sıkıntı var resim yükleyemedim. Surdan bak hocam

https://b.zmtcdn.com/data/menus/170/17741170/6c5bdbe3d616842e440feaaa90207bbb.jpg?output-format=webp&fit=around%7C720%3A*&crop=720%3A*%3B*%2C*&output-quality=70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 23 Ocak 2017; 1:31:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Meşhurda meşhur. Alt tarafı bi tostçu adam sosyal medyaya aktarmış işini buda insanlara garip geliyor. 2 hafta sonra unutulacak zaten neyin meşhurluğu bu.

Atom tostu katmış oldu bize güzelde oldu.

Niye kardeş Kerimcanda sosyal medyayla ünlü oldu unutuldumu?

• Adamı bilmem ama çikolatalı tostu güzel görünmüyor. Ekmeğe çikolatayı basıyo muz kivi bonibon koyuyo. Bence berbat :)

• Yakın çekim alabilirmiyiz lütfenn
  • O kim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.