Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.521
Cevap
222
Favori
1.543.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    selam,
    tefal optigrill göz boyamak için üretilmiş en tavsiye etmediğim makineler arasındadır, ilk sayfada modeller ile ilgili mesajımda bunu yıllar öncesinden belirtmiştim ...
    size önerebileceklerim;
    -arzum ar-2023 grandia
    -karaca inox 2002 granite
    -homend 1314
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arzum ar-2025 kantintost
    -korkmaz a-328-05
    Tavsiyeleriniz için Teşekkürler, içlerinde fiyat/performans olarak karaca inox 2002 granite duruyordu. 360 TL yr aldım, gelsin, 1-2 hafta sonra bu mesajı +- olarak editliyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wntln kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayberty

    şimdiden hayırlı olsun ...
    Merhabalar,



    Bende sizin yorumlarınıza istinaden 296tl ye arzum ar2025 aldım



    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    size de hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Bayberty hocam bu gece siparişi vereceğim ,kaçarı kalmadı:)

    dökümix sitesi satın al deyince buraya yönlendiriyor. Zahmet olmazsa bakabilir misin buradaki makineler aynı mı? Sadece renk farkı mı var?

    Aynı değilse hangisini alayım? Teşekkürler.



    https://www.bizdeneve.com/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercanbs E kullanıcısına yanıt
    makinelerin hepsi aynı sadece renkleri farklı ...
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi hayırlı olsun, nereden aldınız link var mı?
  • merhaba bayberty hocam sanırım bayburtlusun hemşeriyiz yıllanmış aksu marka makine elimizde kaldı geçen pazar itibarıyla yeni bir makine alacağız aile 4 kişi biraz büyük makine bakıyorum ızgara özelliği de olursa daha iyi olur ne önerirsin
  • burakketenci kullanıcısına yanıt
    selam, evet Bayburtluyum ...
    bunlar aradığınız özelliklere sahip ve 400-500 fiyat aralığında;
    -arzum ar-2023
    -karaca inox 2002
    -hotpoint-ariston cg-200
    -homend 1314
    -korkmaz a-328-05

    isterseniz daha pahalıları da var ...
    biraz daha ekonomik olsun derseniz size önerebileceğim iki model -arzum ar-2025 ve korkmaz a-310 formula ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam Korkmaz A329u neden tavsiye etmiyorsunuz, Ar 2025den fiyat olarak daha uygun bir makine, özellik olarak eşdeğer.
    Ayrıca A328 in boyalı hali plakalar aynı benim aklımda A329 var mesela özellikle inox almak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 27 Kasım 2018; 17:49:9 >
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    aynı modelin çok farklı renkleri varsa ben genelde inox olanı yazıyorum ...
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    hocam yeni gördüm mesajınızı, karacanın web sitesinden aldım. şahane Cuma indirimleri kapsamında hafta sonu 399tl ye düşmüşlerdi fiyatı + sitenin 25tl mobil fiyat indirimi+ 15 tl avantajix ile 360tl demiştim.

    bugün aldım kargodan ve 20dk da somon pişirdim, gayette lezzetli oldu. Alt ve üst tabaka 2-2,5 dakikada balık pişirme ısısına ulaştı, diğer markaları bilmiyorum ama bana çok iyi geldi bu süre.. fişini söktükten yarım saat sonra da hala ılıktı tabakalar.

    diğer markaları da araştırın ama tavsiye ederim karacanın en yeni ve kaliteli cihazı buymuş zaten.
  • ben sadecene tost yapmak için bir makine bakıyorum en fazla 300 tl verebilirim.ne önerilsiniz acaba şimdiden teşekkürler.marka takıntım yok yeterki uygun fiyata güzel tost yapan uzun ömürlü bir makine olsun.
  • Hocam iki üç gündür tost makinesi araştırıyorum. bu dökümixi yeni duydum. biraz araştırdım yorumlara baktım. öncelikle döküm olması dolayısıyle tostu çok güzel yapıyormuş. en pişman olanlar bile itiraf ediyor. benim için öncelik olan bu. ikincisi temizlik konusu. haliyle plakaları çıkmadığı için ve de döküm olduğu için biraz zormuş. eski makinada da temizliği fazla önemsemiyorduk. onun için bu kısımda benim için idare eder. ancak yorumlarda işçiliğin ve malzemenin kalitesizliği, ayaklarının dengesizliği, dökümlerdeki çatlaklık ve çapak pürüzün fazlaca olması,plastik aksamlardaki çizik ve kırık, resimde belirtilen bazı kısımların olmayışı gibi olumsuz yorumlardanda şunu anladım ki ürün işçilik ve üretim kalitesi olarak hayli düşük. bu da kafamı karıştırıyor. aldıktan sonra birde sorunlarla uğraşmak istemiyorum. soru şu :iyi makine kötü tostmu, kötü makine iyi tostmu. 100 tl falan olsa düşünmeden alacam hoşuma gitmezse 100 tl boşa gitti diyeceğim ama fiyatıda 200 tl civarında. yani şuna biraz daha kaliteli işçilik yapıp fiyatı 250 tl olsa hemen alırım.çok mu zor.piyasada muadili olsa zaten hiç uğraşmam bununla ama aynısından ev tipi yok gibi.siz dökümixe alternatif ev tipi döküm önerebilirmisiniz.en azından kıyas yapabileyim. cevap verirseniz teşekkür ederim şimdiden...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: heysem2999

    Hocam iki üç gündür tost makinesi araştırıyorum. bu dökümixi yeni duydum. biraz araştırdım yorumlara baktım. öncelikle döküm olması dolayısıyle tostu çok güzel yapıyormuş. en pişman olanlar bile itiraf ediyor. benim için öncelik olan bu. ikincisi temizlik konusu. haliyle plakaları çıkmadığı için ve de döküm olduğu için biraz zormuş. eski makinada da temizliği fazla önemsemiyorduk. onun için bu kısımda benim için idare eder. ancak yorumlarda işçiliğin ve malzemenin kalitesizliği, ayaklarının dengesizliği, dökümlerdeki çatlaklık ve çapak pürüzün fazlaca olması,plastik aksamlardaki çizik ve kırık, resimde belirtilen bazı kısımların olmayışı gibi olumsuz yorumlardanda şunu anladım ki ürün işçilik ve üretim kalitesi olarak hayli düşük. bu da kafamı karıştırıyor. aldıktan sonra birde sorunlarla uğraşmak istemiyorum. soru şu :iyi makine kötü tostmu, kötü makine iyi tostmu. 100 tl falan olsa düşünmeden alacam hoşuma gitmezse 100 tl boşa gitti diyeceğim ama fiyatıda 200 tl civarında. yani şuna biraz daha kaliteli işçilik yapıp fiyatı 250 tl olsa hemen alırım.çok mu zor.piyasada muadili olsa zaten hiç uğraşmam bununla ama aynısından ev tipi yok gibi.siz dökümixe alternatif ev tipi döküm önerebilirmisiniz.en azından kıyas yapabileyim. cevap verirseniz teşekkür ederim şimdiden...
    çok haklısınız bende ilk dökmümix baktım fakat yorumlarda bunları görünce soğudum açıkçası ben sadecene tost yapacağım diğer özellikleri gerekmiyor.bu yüzden güzel tost yapan en fazla 300 tl kadar bir makine bakıyorum.tavsiye bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataseven1972 -- 28 Kasım 2018; 16:2:29 >




  • ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    bu dökümix çok güzel tost yapıyormuş amma bana gelecek ürün Allaha emanet bir ürün olacak diye korkuyorum. sonra işin yoksa uğraş dur. açtıktan sonra iade de almıyor gidiler. millet olarak şu kaliteyi bir tutturamadık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heysem2999

    bu dökümix çok güzel tost yapıyormuş amma bana gelecek ürün Allaha emanet bir ürün olacak diye korkuyorum. sonra işin yoksa uğraş dur. açtıktan sonra iade de almıyor gidiler. millet olarak şu kaliteyi bir tutturamadık.
    merhaba sizden ricam eğer ürünü aldısanız gelince ürün hakkında bilgi vermeniz eğer al derseniz bende o zaman alırım.internette baktım homend diye bir marka var onun makinaları nasıl acaba.
  • ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    Bayberty kullanıcısına yanıt
    bi aksilik olmazsa bugün illaki bi makine alacam.inşAllah. Dökümix te alsam başka bir markada alsam buraya sonucu yazarım :) birde şu ürün gözüme takıldı. tasarımı özellikleri falan iyi ama çok bilinen bir marka değil sanırım, fazla yorumlara dekkelmedim
    http://aryildiz.com/product_detail/530
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/aryildiz-dokum-granit-izgara-ve-tost-makinesi-P274235826
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/aryildiz-tostmania-tost-makinesi-4-farkli-renk-P219315954?cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21

    en uygun fiyat olarak şimdilik bu. homend markasınıda gördüm ama fazla dikkat etmedim. piyasada yüzlerce marka var. insanın kafası karışıyor. çamaşır makinası alacak olsam şimdiden 50 kere almıştım ama ufacık bir tost makinasını almayı beceremedim :)

    homendin şu modeli hoşuma gitti ama fiyatı yüksek gibi. plakaları döküm diyor ama ne derece döküm bilmiyorum. dökümixinki kadar ağır değil gibi. ağırlık tostun güzel olmasında etkili oluyor.

    https://www.hepsiburada.com/homend-1320-grilliant-tost-grill-p-HBV00000ERB3V


    linkteki homend hoşuma gitti.pahalı olsada üretici firma arkasında duruyo. arıza durumunda evden ücretsiz alıp kargo hariç 48 saatte süreci tamamlama taahhüdü veriyor ve ücretsiz teslim ediyorlarmış. sitelerinde öyle yazıyor. favorim homend plase aryıldız süpriz dökümix :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysem2999 -- 28 Kasım 2018; 17:49:38 >




  • heysem2999 kullanıcısına yanıt
    Aryıldız, Arzum AR2025 in aynısı gibi duruyor fiyatlarda benzer bence bilindik markayı almakta fayda var.
    Korkmaz A329 a da bakabilirsiniz A329-06 hala satılmakta onu almayın ama, seramik kaplama olduğu için sıkıntılı.

    Dökümix e gelecek olursak gerçekten de firma baştan sağma üretim yapıyor, almışlar bir patent üretim yaptıklarını zannediyorlar.
    İşçilik sıfır, bende sanayideyim döküm kalitesinden anlarım, ben bir cihaz aldım ve seçerken bütün palakalarda sorun olduğunu gördüm.
    Arkadaş hiç sorunsuz döküm yapamıyor musunuz, neymiş döküm olduğu için normalmiş yok öyle bir dünya bunlar dökümün en ucuzunu yapıyor veya yaptırıyor da ondan. Satıcı çok daha kötülerini bana gösterdi onları da satıyorlar ama kime bilmiyorum.

    Bu arada makineyi bir defa kullandım ve zararına sattım, çünkü eşimi temizliği konusunda ikna edemedim.
    İlla döküm tost makinesi almak isteyenler pro olan versiyonlara baksın ben yakın fiyatlara birkaç marka görmüştüm.




  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt
    ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    aryıldız aynısı gibi değil tıpkısı gibi bayağı benziyor.

    dökümixin hem döküm kısmından hem diğer plastik ve metal aksamından çok şikayet var. tamam tostu iyi yapabilir ama aldığım ürün güzel gözükmeli. temizliği ayrı bir sorun gibi. şimdiye kadar kurumsal olmayan firmalardan ne aldıysam hep bir acı süprizle karşılaştım. onun için biraz pahalı olsun ama iyi bişi alıyım diyorum bu homendin modeli güzel gibi. en azından 7 gün 24 saat hizmet veren tüketici hattı varmış.

    bu dökümix konya da. bende konyalıyım ve konyada yaşıyorum. ama ona rağmen üründe bir sıkıntı olursa kolayca halledebileceğime inanmıyorum.

    döküm tost makinesi yapanlar genelde köbi türü sanayi işletmeleri. kaliteye fazla önem vermiyorlar. onun için sıkıntılı oluyor. servis desen yok gibi. büyük markalardan yapan biri olsa. gerçi onlarda analarının nikahı kadar para ister. :))

    aryıldız tost makinesi üzerine yoğun bir firma değil gibi gözüküyor hata hiç gibi. muhtemelen bu ürünüde fason birine yaptırmıştır. homend daha yoğunlaşmış bu konu üzerine

    @ataseven1972 Dostum bi aksilik olmazsa
    https://www.hepsiburada.com/homend-1320-grilliant-tost-grill-p-HBV00000ERB3V?magaza=BT%20Teknoloji

    bu ürünü almayı düşünüyorum (son dakika bi değişikliği olmazsa). aldıktan sonra deneyimlerimi burada paylaşırım. :))

    bu arada homend Türk firması ama bu tost makinesi homend adına çinde üretilmiş. teknik özelliklerinde yazıyor.(bütün ürünleri böylemi diğer ürünlerini bilmiyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heysem2999 -- 28 Kasım 2018; 18:18:43 >




  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.