Şimdi Ara

TOST MAKİNESİ TAVSİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
3
Favori
81.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben biraz görsel bi karakterim
    keşke alıpta kullanan biri olsa da bi şey dese ne harika olur. günlerdir ne günü aylardır bakıp bakıp duruyorum makineye. gidip bi philips bayisine danışsam ondan iyisi yok diyecekler haliyle. bu ürünlerde de her zaman teşhir olmuyor mağazalarda deli dana gibi dolaşmak istemiyorum. ve ürün her yerde de satılmıyor ilginç.
    hofhhh...philips HD4408 kullanan biri varsa lütfen yorum yazsın lütfen...

Philips Tost makine üretine bile bilmiyordum " yeni gördüm "
    yani illa tost olarak basmaya gerek kalmıyor. mesela üstü kaşarlı ekmek yapacağım zaman da fırın yerine bunda yapıyorum.
    işlevsel bi alet.
    kaç aydır kullanıyoruz, teknik bi sorun da çıkarmadı.
    zaten bizim mutfakta bir çok ürün philips. kaliteli bir marka olduğu için tereddüt etmeden alabilirsin bence.

Orijinalden alıntı: PratikHanim

bizde var hc4408 .
    memnunum çünkü hem tost makinesi, hem ızgara olarak kullanabiliyorum.
    sadece bir şeyler ısıtacağım zaman da, biraz aralık bırakmak için bi ayarı var, onu yapıyorum.
    yani illa tost olarak basmaya gerek kalmıyor. mesela üstü kaşarlı ekmek yapacağım zaman da fırın yerine bunda yapıyorum.
    işlevsel bi alet.
    kaç aydır kullanıyoruz, teknik bi sorun da çıkarmadı.
    zaten bizim mutfakta bir çok ürün philips. kaliteli bir marka olduğu için tereddüt etmeden alabilirsin bence.

bu da resmi

TOST MAKİNESİ TAVSİYE

• sizin kastetiniz özelikleri hepsi Korkmaz var, sadece bir farkla, Philips " tam bilmiyorum, ama cin mali olmazi lazim " , Korkmaz türk mali, fiyatlar ayni.
    Korkmaz tost makinelerin ustasi

TOST MAKİNESİ TAVSİYE

Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya

sizin kastetiniz özelikleri hepsi Korkmaz var, sadece bir farkla, Philips " tam bilmiyorum, ama cin mali olmazi lazim " , Korkmaz türk mali, fiyatlar ayni.
    Korkmaz tost makinelerin ustasi

yok canım, philips çin malı olur mu hiç.. hollanda markası, türk philips diye de bi şirketleri var.
    burada fabrikaları vardı eskiden, şimdi kapatmadılarsa.
  • Goldmaster sm-100 tavsiye ederim. Hizlial'da mevcut, bende ordan almıştım. Hem wattı yüksek (2000 w) , hem çıkarılabilir döküm plakalar, hemde kulplarının yanları plastik olmadığından zamanla erime derdi yok. Ayrıca zaman ayarı mevcut mikrodalgalar gibi.

TOST MAKİNESİ TAVSİYE

• Konuyu okudum, aradığım makine;
    Plakaları çıkıp bulaşık makinesinde yıkanabilmeli, sadece tost yapması yeterli, ızgara, balık vs. gerek yok.

Vatan'ın geçen seferki %25 indiriminde müsait değildim alamamıştım, Tefal Versatilis 109TL idi. Sanırım ondan alacağım. Ama anlamadığım bir şey var. Vatan'da Versatilis ve Versatilis2 olmak üzere iki ayrı model var, ne farkları var anlayamadım.

VERSATİLİS (TIKLAYIN)
    VERSATİLİS-2 (TIKLAYIN)

Bu ikisinin ne farkı var, ayrıca bunu alma diyecek arkadaşımız varsa önerisini de bekliyorum.
    Teşekkürler, saygılar...

• Arzum panini'yi öneririrm.Fakat plakaları çıkmıyor.Eğer sadece tost yapacaksanız zaten çıkmasına da gerek yok.

Orijinalden alıntı: igav

Arzum panini'yi öneririrm.Fakat plakaları çıkmıyor.Eğer sadece tost yapacaksanız zaten çıkmasına da gerek yok.

Açıkçası plakaları çıkmış, çıkmamış bence de çok önemli değil ama hanım o şekilde istiyor. Bu yüzden özellikle o şekilde olsun istiyorum.
    Tavsiyeniz için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: igav

Arzum panini'yi öneririrm.Fakat plakaları çıkmıyor.Eğer sadece tost yapacaksanız zaten çıkmasına da gerek yok.

Açıkçası plakaları çıkmış, çıkmamış bence de çok önemli değil ama hanım o şekilde istiyor. Bu yüzden özellikle o şekilde olsun istiyorum.
    Tavsiyeniz için teşekkürler.

plakaları çıkanlar arasında bence en iyisi tefal versatilis çıkmayanlar arasında kenwood hg400 diğer ortalamanın altına düşmeyenler ise arzum prego ve arzum sultani

Orijinalden alıntı: martinist
    plakaları çıkanlar arasında bence en iyisi tefal versatilis çıkmayanlar arasında kenwood hg400 diğer ortalamanın altına düşmeyenler ise arzum prego ve arzum sultani

Versatilis ve Versatilis-2 ne farkı var hocam, bir fikriniz var mı?

VERSATİLİS (TIKLAYIN)
    VERSATİLİS-2 (TIKLAYIN)

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Versatilis ve Versatilis-2 ne farkı var hocam, bir fikriniz var mı?

VERSATİLİS (TIKLAYIN)
    VERSATİLİS-2 (TIKLAYIN)

versatilis 2 diye bir model yok vatan computer'ın kandırmacası

• http://www.hizlial.com/u27.074.9158.0001/grundig-bbq-gourmet-cg-5040-tost-makinesi

bu makine de çok iyi ayrıca görsel olarakta çok şık fiyatıda çok pahalı değil tavsiye ederim

PSN : Belifanti
  • biz evde bunu kullanıyoruz valla en çok yapabildiğim şey olduğu için pek haşır neşirim kendisiyle gayet memnunum ben :)))

http://www.hizlial.com/u27.074.1694.0004/arzum-ar-213-prego-izgara-ve-tost-makinesi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.