Şimdi Ara

toshiha dizüstü chipset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 1 ay önce toshiba satallite l750 1ml model dizüstü aldım mavi ekran veriyordu 2 kere garantiye yolladım donanımsal sorun yok yeni yazılım yükledik dediler geri gönderdiler bana ama mavi ekran hatası devam etti araştırmalarıma göre bu intel chipset hm65 modellerinde sorun varmış hatta intel bu modelleri geri çağırıyormuş benimde dizüstümde bu anakart mevcut anakartım şöyle

model base board product name base board model

chipset intel sundy bridge rev.09

southbridge intel HM65 rev.B2

LPCIO NS

evet arkadaşlar anakartım bu mavi ekran hatası bundan kaynaklanıyormudur anakartım hatalı sürümse ne yapmam lazım garantiden başka anakart takabilirler mi ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: myo_1433

arkadaşlar ben 1 ay önce toshiba satallite l750 1ml model dizüstü aldım mavi ekran veriyordu 2 kere garantiye yolladım donanımsal sorun yok yeni yazılım yükledik dediler geri gönderdiler bana ama mavi ekran hatası devam etti araştırmalarıma göre bu intel chipset hm65 modellerinde sorun varmış hatta intel bu modelleri geri çağırıyormuş benimde dizüstümde bu anakart mevcut anakartım şöyle

LPCIO NS

evet arkadaşlar anakartım bu mavi ekran hatası bundan kaynaklanıyormudur anakartım hatalı sürümse ne yapmam lazım garantiden başka anakart takabilirler mi ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Tüketici yasalarına göre aynı yıl içinde 3 kere aynı hatayı veren bilgisayarı yenisiyle değiştiriyorlar diye biliyorum.Yani telefon aldınız ve aynı yıl içinde 3 kere aynı hata yüzünden servise gidip gelirse garanti süresi dahilinde ,o telefonun aynı modelinden size veriyorlar ,3 kere servise verdiğinizle değiştiriyorlar.
    Hata devam ediyorsa servise verin ya da başka arkadaşlar yardımcı olurlar sanırsam.

ama ashampoo winoptimizerı warez sitelerinden indirip harddiskinizin sağlığını kontrol edebilirsiniz.Yasal olarak 24 saat bilgisayarınızda tutabilirsiniz internetten indirdiğiniz dosyaları.Bunuda dipnot olarak yazalım, illegale özendirici rolünde olmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mohamed42mounir

quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

arkadaşlar ben 1 ay önce toshiba satallite l750 1ml model dizüstü aldım mavi ekran veriyordu 2 kere garantiye yolladım donanımsal sorun yok yeni yazılım yükledik dediler geri gönderdiler bana ama mavi ekran hatası devam etti araştırmalarıma göre bu intel chipset hm65 modellerinde sorun varmış hatta intel bu modelleri geri çağırıyormuş benimde dizüstümde bu anakart mevcut anakartım şöyle

LPCIO NS

Tüketici yasalarına göre aynı yıl içinde 3 kere aynı hatayı veren bilgisayarı yenisiyle değiştiriyorlar diye biliyorum.Yani telefon aldınız ve aynı yıl içinde 3 kere aynı hata yüzünden servise gidip gelirse garanti süresi dahilinde ,o telefonun aynı modelinden size veriyorlar ,3 kere servise verdiğinizle değiştiriyorlar.
    Hata devam ediyorsa servise verin ya da başka arkadaşlar yardımcı olurlar sanırsam.

ama ashampoo winoptimizerı warez sitelerinden indirip harddiskinizin sağlığını kontrol edebilirsiniz.Yasal olarak 24 saat bilgisayarınızda tutabilirsiniz internetten indirdiğiniz dosyaları.Bunuda dipnot olarak yazalım, illegale özendirici rolünde olmayayım.

bence de sorun varsa garantiye gönder.
    birde o seride bir sorun varsa bir üst modelini göndermeleri gerekir diye biliyorum.

• servise göndermiştim donanımsal sorun yok yeni yazılım kurduk dediler hatta 2 kere gönderdim bu başlığı açtığımda hiç vakit kaybetmedim gönderdim yine bakalım bu sefer ne diyecekler
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.