Şimdi Ara

Toshiba Satellite L50-A ANA KONU KULLANICI KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
9
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar L50-A-1DJ Hakkında yorumlarınız nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkanozcan94

    Arkadaşlar L50-A-1DJ Hakkında yorumlarınız nedir ?

    Bende 1d2 var özellikleri aynı sanırım tasarımında hafif değişiklik var. Özellik olarak gayet iyi oynamadığım oyun şuana kadar yok bf4,crysis 2,3 , prottype 2 valla nasıl diyim en ufak kasma yaşamadım. Kucağa alınca hafif sıcaklanıyor , sıcaklanıncada kasma problemi yok. Kullanımı gayet rahat ama plastik kasa biraz çabuk çizilebiliyor. Ekran kalitesi çok iyi , klavye oyun için pek iyi değil ama benim gibi oynayıcılar için pekde kötü sayılmaz. Yani herkese önerebileceğim leptop ama bunu almadan önce olsaydı dell 7537 alacaktım. İstiyorsanız bide o seriye bakın derim. İyi günler
  • L50-A-1CX bu modelin bataryası gömülü bende almayi düşünüyorum ama batarya gömülü olduğu için daha karar veremedim. Düşüncesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makine ile rahatça oyun oynayabilirmiyim ? LoL - Smite - Diablo 3 gibi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shaclone

    Bu makine ile rahatça oyun oynayabilirmiyim ? LoL - Smite - Diablo 3 gibi..

    Çok rahat bir şekilde oynayabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar;

    L50-A-1CZ (i7) ve L50-A-1D4 (i5) in kasa kalitesi aynı mıdır iki ürün de plastik materyal midir bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 23 Nisan 2014; 17:53:35 >
  • her ikisi hakkında bilgisi olan arkadaslar i7 li lenova z510 mu yoksa dengi bir L50-A serisi mi önerirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aniceman

    her ikisi hakkında bilgisi olan arkadaslar i7 li lenova z510 mu yoksa dengi bir L50-A serisi mi önerirsiniz.

    Toshiba al kaliteyi farkedersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar toshiba L50-a 'da ki hdd yi söküp ssd takmak istedik diyelim, garanti gidiyor mu ? gördüğüm kadarıyla arka kapağın açılması gerekiyor
  • Gitmesi gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar.Ben Toshiba Satellite L50-A-1CX veya HP Pavilion 15-n005st veya Toshiba Satellite L50-A-11N almayı düşünüyorum(farklı öneri verirseniz fikrim değişebilir) hangisini almamı tercih edersiniz ? Ve bu bilgisayarların işlemci farkları nelerdir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toshibabacı -- 30 Nisan 2014; 9:30:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Toshibabacı

    Merhabalar arkadaşlar.Ben Toshiba Satellite L50-A-1CX veya HP Pavilion 15-n005st veya Toshiba Satellite L50-A-11N almayı düşünüyorum(farklı öneri verirseniz fikrim değişebilir) hangisini almamı tercih edersiniz ? Ve bu bilgisayarların işlemci farkları nelerdir ?

    HP Pavilion 15-n005st = 4500u i7 işlemci ancak saat hızı en düşük işlemcidir, aralarında en düşük performanslısıdır, pil ömrü çok uzundur

    Toshiba Satellite L50-A-1CX = 4200m i5 işlemci performanslıdır 4500u ya göre daha performanslıdır, pil süresi nisbeten daha kısadır

    Toshiba Satellite L50-A-11N = 3630qm i7 işlemci 3. nesildir biraz eskidir ancak en performanslı işlemcidir, diğerlerine göre de pil tüketimi en çok olan modeldir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier

    Gitmesi gerekir.

    nightsoldier merhaba,

    dün modeli teknosada inceleme fırsatı buldum da arka kapağında herhangi bir garanti sticker ı göremedim ? 14 vida ile açılabildiği gözüküyor, garanti ile ilgili nası bir problem olabilir eski hdd yi takarsak yerine ?
  • Bazi firmalar kasaya yetkisiz mudahaleyi servis disi sayiyorlar. Yani etiket olmamasi, sizin kasya mudahale edebileceginiz anlamina gelmez. Ama toshiba teknik servisinde bu islemi garantiyi bozmadan halledebilirsiniz.
    Tabi son seri dizustunde garanti durumu nedir bilmiyorum. En iyisi toshibayi arayip ogrenmek. Magaza calisanlari eksik bilgiye sahip olabiliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^ tekrardan teşekkürler nightsoldier
  • 1FF konusunda hiç yorum gelmemiş, teknosa da kampanyası var.düşünülebilir mi sizce ne dersiniz ?
  • Selamün aleyküm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.

    Şimdi benim sorunuma gelince Toshiba satellite L50-A 1D3 Notebook aldım 2 hafta önce işletim sistemi windows 8.1 64 bit kuruluydu ben bunu kullanamadığım için format atıp windows 7 32 bit'e çevirdim ama şimdi driverlerin bazılarını yükleyemiyorum örneğin nVidia Geforge gt740m ekran kartı var cihazda ama aygıt yöneticisinde bu gözükmüyor normal onboard vga kart gözüküyor ekran kartının driverini yüklemeye çalıştığımda ise ''önce bir intel sürücüsü kurmalısınız'' diyor intel driverlerini yüklemeye çalışıyorum onlarda olmuyor.

    Yeni katıldığım için mesajı doğru yere mi yazdım bilmiyorum o yüzden yanlışım varsa kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
  • a.s. arkadaşım bende yeni katıldım 32 bit sanki az olmuş bu bilgisayara yinede ustalar
    yorum yaparsa öğreniriz windows dan update yapdınmı güncelleme yapsonra driver yükle
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032663/toshiba-satellite-l50-a-11n-notebook

    L50-a-11n modeli ile ilgilenmekteyim arkadaşlar, teknosada fiyatı 2 haftadır 2200 tl civarında başka sitelerde daha da yüksek.

    ancak bu istanbulbilişim firmasında toshiba laptoplar baya bir ucuz, örnek olarakhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-l50-a-11n-notebook-fiyati,106679.html

    l50-a-11-n nin kredi kartı tek çekim fiyatı yaklaşık 1900 tl. Bu ist biişimdeki toshibaların garantisi ithalatçı garantisi mi acaba herhangi bir bilginiz var mı ?




  • Bende aranıza TOSHIBA L50-A-1FG ürünüyle geldim. Toshibayı ilk defa tercih ettim beni şaşırtan (olumsuz yönde) bataryanın kasaya gömülü olması oldu. Neden böyle bir şeye gerek duymuşlar anlamadım. Dün servisi de arayıp bilgi almak istedim fakat müşteri temsilcisi de pek bilgili değildi . Sizden bir bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.