Şimdi Ara

_/ TOSHIBA Satellite A300 FUN CLUB Ana Topic \_ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
4
Favori
103.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16.04.2010 tarihinde Vatanbilgisayardan leptop aldım (seri no: S1A433574K). Aynı gün bir tuşunun basılmadığını gördüm. Tuşun altında fabrikasyon fazla çıkıntı vardı. Vatanbilgisayar-Antalya sağolsunlar bilgisayarı hemen değiştirdiler (yeni seri no: S1A473271K).
    Ertesi gün ekranın kendiliğinden kararıp 1-2 saniye sonra titremelerle açıldığını ve “Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durum kurtarıldı” diye sağ alt köşede uyarı çıktı. Bunu ben hem Toshiba-Antalyayı hemde Vatanbilgisayar-antalyayı arayıp bildirdim. “Son güncellemeleri yükleyince geçer” dediler. Yükledim, ama arasıra yine aynı şeyi yapıyordu. Geçer diye beklerken gittikçe sıklaştı. Sonra geçen hafta Toshiba-Antalya’yı aradım, “getirin bilgisayarı” dediler. Götürdüm. “Ekran kartı değişecek” dediler. Değiştirdiler. “Tamam, test edildi, sorun yok” diye geri verdiler. Ama eve getirdikten bir gün sonra yine aynı sorunlar başladı. Aradım Toshiba-Antalyayı, “o zaman anakartı tamir olunması gerekebilir veya bilgisayar komple değişecek” dedi, “geçen seferde böyle sorunla karşılaştık, sonunda bilgisayarı değiştirmek zorunda kaldık” diye de eklediler.
    Bana ekran kartını değiştirdikten sonra “test yaptık, sorun yok” diyen servise götürmek istemedim bilgisayarı ve 02.01.2011 tarihinde 444TOSH’u aradım. Onlar bana “UPS kargo ile 34F322 numara ile bize gönderin bilgisayarı, Antalya’daki servis gibi sorunu 1 gün içerisinde öğrenip size geri dönüş yapılacak” dediler. Ürünü gönderdim. Ama ne 1 günü, aradan 1 haftadan fazla zaman geçti, halen hiç kimse bana doğru dürüst cevap vermiyor. Aradığımda “sorun tespit edilmesi için bekleniyor” diye cevap veriyorlar, yani bilgisayara bakmamışlar bile. Acil olduğunu söylüyorum, “tamam ileteceğiz” diyorlar, kimsenin bir şey ilettiği yok, “tamam, gün içerisinde size geri dönülecek” diyorlar, geri dönen kimse yok, “hani kargoyu teslim aldığınız gün bana geri dönecektiniz” diyorum, “kimse sizlere bunu söylemiş olamaz” diyorlar, hele cumartesi günü aradığımda bu müşteri hizmetleri tam bir fiyasko: “sistemde hata var, sizi hatta bekleteceğim” diye telefonu boşa atıyorlar ve tekrar başka bir elemana bağlanıyorum, ona sorunları tekrar baştan anlatıyorum, onlarda “sizi hatta bekleteceğim” diye yine başkasına aktarıyorlar, böylece 10-15 defa aktardılar, tekrar tekrar aradım, arasıra yine aynı elemana düştüğümde “özür dileriz, biraz önce hattan düştünüz” demeyi de öğrenmişler. “Beni üst yetkiliye aktarın” diyorum, “burada üst yetkili benim” diye benimle dalga geçmeyi de unutmuyorlar. Sonunda birisi birisine “üst yetkili” diye aktardı, büyük ihtimalle o da müşteri hizmetleri elemanıydı, çünkü o da bana tam cevap veremedi. “Aynı günü boşverdim, 3 gün içerisinde hasar tespiti yapılıp size geri dönülecek demiştiniz, ne oldu şimdi, 1 haftadan fazla zaman geçti” diye soruyorum, cevap veremiyor.
    Neyise, Toshiba müşteri hizmetlerinin çalışması tam bir fiyasko.
    Hele teknik servisine ne demeli. Hiç biri bu sorunu çözemiyor, sonrada “hasar tespiti için bekleniyor” diye cevap veriyorlar. Ne hasar tespiti, işte baya yapamıyorsun kardeşim.

    Sonuç olarak Toshiba falan almayın. Toshiba’nın hiçbir ürününü almayın. Müşteri hizmetleri ve teknik servisi berbat, çok kötü.




  • arkadaşlar webcam konusunda çok fazla şikayetim var bu kadar kötü bir webcam olamaz bunu nasıl düzeltebiliriz webcam açıldıktan 2 3 dakika sonra kararıyor ışığa tutmak zorunda kalıyorum ve kalite bakımdan zaten çok kötü bir webcam
  • EN BABASINDAN TOSHIBA A300 20F ;))
  • arkadaşlar bende de toshiba a300 2d4 var msnde görüntülü konuşma yaparken karşı tarafa ses gitmiyor.win 7 64 bit kullanıyorum varmı bilen nedenini
  • a300 lerin kamera ve mikrofon sorunu kronik galiba bende de çok iyi çalışmıyor. win 7 için çıkan sürücü sorunlu bence (chicony) Zaten son derece dandik bir webcam toshiba kendini rezil ediyor hem kalite düşüşü hem de teknik servis rezaltetiyle. Ayrıca benim batarya 1 yıl bile dayanamadı şimdi prizde çalışıyor sürekli. Ben de yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. TOSHIBA ALMAYIN MAĞDUR OLURSUNUZ.
  • Toshiba a300 1MP PSAG8E model bilgisayarın anakartı arızalıdır. Yeni bilgisayar alındığından Kasa + DVD WR + Wireless + LCD + Adaptör + invertor + Klavye Takımı hep birlikte satılacaktır. İlgilenenler P.M ile ulaşabilir.
  • Bu gün MİGROS TORYUM da TOSHİBA A300 20 V gördüm. AMD işlemcili ve VİSTA PREMİUM program yüklü...Fiyatı çok uygun..Üretimi bitmiş..Biterse bitsin en az 5 yıl .bana yeter deyip yarın sabah almaya gidecektim..Bu foruma girip bir baktım...Allah beni korumuş...Burada bilgi veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..saygılarımla..
  • Ekle panpa...
  • Merhabalar;
    Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu daha fan temizleme yapmadım bilgisayar çok ısınıyo arkasından açmayı denedim fakat kapak kalkmadı hangi vidaları sökmem gerekiyo neler yapmam gerektiğini anlatan biri olursa çok iyi olur teşekkürler.

    Model : Satellite a300-15a psaj4e






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brosfer -- 9 Ağustos 2011; 16:55:14 >
  • toshiba a300 1 MP PSAG8E-01F009G3 var, üzerinde t5800 core 2 duo 2.0 ghz cpu var, max hangi cpu'yu takarım, ebay den alıcam...
  • Merhaba. Ben de A300-20F kullanıyorum. MAyıs 2009 da almıştım. Son 1 aya kadar hiçbir problem yaşamamıştım. Ama hepsi birikip üst üste geldi sanırım :(
  • benimkide 3 ncü senesinde pert oldu (A300-15A) chipset arızası vardı, başka bi servise verdim, onu düzellti chipi ısıtarak :) ama başka bi entegre daha yanmış parçayı bulamadı, yetkili servise götüreceğim bugün, serviste kesin anakart değişmeli diyecek ne yapsam karar veremedim henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkuyomBenYa

    Merhabalar;
    Arkadaşlar alalı 2 yıl oldu daha fan temizleme yapmadım bilgisayar çok ısınıyo arkasından açmayı denedim fakat kapak kalkmadı hangi vidaları sökmem gerekiyo neler yapmam gerektiğini anlatan biri olursa çok iyi olur teşekkürler.

    Model : Satellite a300-15a psaj4e





    İngilizce

    Model Bakarak sökme

    Bu linklerdeki videolar epey bi yardımcı olacaktır herkese.




  • Arkadaslar benım sorunum garıp

    a300 var formatlarken yarıda kapatıyor ama bellı surelerı yok bazen sonunda bazen basında.. ısınma dıceksın ama ısınma sorunu ypok bırde adaptor takılıyken baslatmıyor pıldeyken baslatıyor ama sonra adaptor takınca sorun olmuyor yanı en azından kendını kapatmıyor hemen bı sure sonra tekrar kapatıyor
    neden olmus olabılır bu sorunlar anakart arızası olmasını hıc ıstemıyorum neden dersenız cunku xp kuruluyken normal modda acılmıyordu guvenlı modda saatlerce acılıyordu calsıyordu makına
  • A300 anakartına bugün servis 200€+KDV toplamda 600Tl fiyat verdi. Garanti süreside 6 ay...
  • sağ ekran menteşesi kırıldı elınde olup satan sattıgını duyan var mı arkadaslar
  • Arkadaşlar Acil Fikirlerinize İhtiyacım Var...

    Bayramdan önce canavar gibi çalışan alet, bayram dönüşü bastım tuşa, işlemci ve ekran kartının fanları çalışıyor, fakat harddisk devreye girip bilgisayar açılmıyor. Ne darbe aldı ne başka bir şey, hatta yerinden milim oynamadı.

    Ne yapılabilir? Başına Gelen Var mı?

    Tekirdağda İkamet Etmekteyim...
  • s.a arkadaşlar ben a300d kullanıyorum ve ekran kartı 512mb ram 4 gb. ekran kartı yeni çıkan oyunları kaldırmıyor ekran kartını 1gb a yükseltme imkanımız varmı?
  • A300 15A anakart satmayı düşünen varsa pm beklerim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.