Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A200-23U HAKKINDA BİLGİ ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
22.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TOSHİBA A200-23U laptopunu almayı düşünüyorum onunla ilgili bilgi verebilir misiniz lütfen çok acil

Olumpus FE-230
  • almayı düşünüyorum bilgin varsa paylaşırmısın
    Hafıza: 2,048 MB (1,024+1,024) DDR2 Ram - max. 4,096 MB
    Sabit Disk: 200 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    Ekran: 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük)
    Ekran Kartı: ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili,
    512 MB yerleşik, 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Expre
    DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, stereo hoparlörler
    5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394),
    TV çıkışı (s-video), Express Card Slot
    Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N network desteği), Bluetooth 2.0 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion pil, 2.5 saate kadar pil ömrü
    Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), HD Audio,
    2.7 kg
    2 yıl garanti
    Works & Office Deneme Sürümü ve taşıma çantası hediye!

Fiyatı : 1.599,00 USD + KDV

iyi bir makinaya benziyor.

• bu bilgisayar hakkında sorun yaşarmıyım acaba onu merak ediyorum teknik servis veya bir direvlerı bulurken yada daha önceden bu bilgisayarı kullanan kişiler bi sorunla karşılaştılar mı bu konular hakkında bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olacam
  • toshiba zaten recovery yani kurtarma dvd lerini yanında veriyor öle windows kurmak driver zart zurt yok. otomatik kurulum veya çöken windowsa kurtarmayı kendi yapıyor zaten..takma kafana konu toshiba olunca
    Nikon D80 Body + Nikon Nikkor 50 mm 1.8 D
  • ben de Toshiba a200-1vl almayı düşünüyordum ki a200-23u yu gördüm. özellikler çok daha iyi ama fiyatı çoğu yerde 1vl'den daha düşük? bunun sebebi nedir acaba?

Benim bilmediğim 23u'nun 1vl'ye göre kötü olan bir yanı var mı acaba?
  • a200-23u ile a200-1vl arasında 2 fark var onlarda ekran kartı ve harrdisk , a200-23 u bu özellikler yönünden daha yüksek belki sitelerde yanlış fiyatlar yazabilirler benim baktığım sitelerde a200-23u daha pahalı a200 1vl ye göre a200 23u = 2,225,50 ytl a200 1vl = 1,972,73 ytl
  • teknosa da her bin ytl ye 100 ytl hediye ceki veriyo ve Toshiba A200 23U 1515$ daha uygun yani.. bende almayı düşünüyorum bu modeli, benden önce alırsan düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.. msn - soner.celiktas@saraybiskuvi.com.tr :)
  • normalde böle bişi yapacaklarını sanmıyorum ama, görüşüp, onaylatırsan yapabilirler belki..(aldığın yere göre değişir.diye düşünüyorum.)
    ayrıca bunu kendin de yapabilrisin.Mesela Toshiba A200 23X serisinin bütün Xp driverleri burada verilmiş.Ayrıca kurulumu ince ince anlatmışlar.
    Neden se, vista kurulu gelen sistemlerde Xp ye geçişi çok abartıyorlar,defalarca yaptım ben hiç sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacKMasteR -- 20 Şubat 2008; 17:18:11 >
  • toshibanın sitesinde olması lazım a200 23u şeklinde değilde 6 harfli bi bi model kısmın var(mesele bende toshiba a200 1 ah var ama siteden a 200 PSAE6E diye geçiyor laptopun altında yazıyor zaten)onunla bulabilirsin bir de driver indirirken dil olarak ingilizce seç türkçede bazı driverlarda eksikik olabiliyor
  • ben bu bigisayarı izmir teknosadan almayı düşünüyorum ama teknosadan alırsam sorun çıkacağını yani laptopta bir sorun çıkarsa çok fazla ilgilenmediklerini hatta garanti kapsamında olsa bile ücret istediklerini öğrendim sizce bunlarda bi gerçeklik payı var mı yada sizin başınızdan böle olaylar geçti mi sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadasım ben 4-5 gun once aldım.alırken de baya bı arastırdım.sıstem olarak su an cok ıyı bı durumda ozellıkle ekran kartından dolayı bu modelı sectım.ben cok ıstemeyerek de olsa teknosadan aldım.1599 dolar+kdv ydı.bazı yerlerde 1899 dolar+kdv.su 4 5 gunluk gorusumu sorcak olursan ısınmadan eser yok dıyebılırım.vista acayıp yavas bı ısletım sıstemı bu nedenle en yakın zamanda xp ye gecmeyı dusunuorum.xp drıverlarını da kolaylıkla bulabılıoruz.en kotu durumu pıl cok kısa bı sure gıdıo.1 bucuk saat ancak gıdıo su anda.baska bılmek ısteıdıgın bısı var mı?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.