Şimdi Ara

TOSHIBA SATALLITE L500-13T WIRELESS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Tosahiba L500 13T laptop aldım ve xp yükledim. Fakat toshibanın kendi sayfasında bu makinaya ait xp driverları yok. Çoğu driverı parçaların kendi sitelerinden buldum tek eksik Fn tuşunun çalışmaması kaldı. Bu makinada wireless sadece fn tuşu ile açılıp kapatılabiliyor. Konu ile ilgili yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Gerekli driverlerin tamamı destek sitesine mevcut. Eksik olanları tamamlamanızı öneririm. Eksik olan driver Hotkey Utility olacak sanırım.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

Gerekli driverlerin tamamı destek sitesine mevcut. Eksik olanları tamamlamanızı öneririm. Eksik olan driver Hotkey Utility olacak sanırım.

yardım için çok teşekkürler xp driverlarını yeni yüklemişler sağolun.

• Bu sorunla ilgili bir acıklama hic yapılmamıs bende yeni elime gectigi icin bilgi vermek istedim. Toshibanın Value Added Package programını yüklerseniz sorununuz çözülmüş olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.