Şimdi Ara

TOSHİBA PCI-E girişi ve HARİCİ ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Önceki konumda da bahsettiğim gibi Google'da PE4H diye aratınca çıkan, harici ekran kartı PCI-E girişi 'ni takmak için bilgisayarımda PCI-E girişi olduğunu yazılımsal bir şekilde buldum. Bu resimleri de sizler ile paylaşıyorum. Sizce de gerçekten bilgisayarımda PCI-E girişi var mı?

Eğer ki bu giriş var ise ekran kartım olan GEFORCE GT315M; bu girişe mi bağlı? Bu girişe bağlı ise; ben bu girişe PE4H sistemini kurunca daihi ekran kartım olmadığı için laptoptan görüntü alamayacak mıyım?

Ayrıca elimde 250 en fazla 300 TL lik bir bütçe ile bana en fazla performans verecek kart nedir?

Diğer bir sorum ise bu sistemi yapan veya kullanan herhangi bir kişi var mı? Var ise PE4H sistemini nereden temin etti?

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

Edit: İşlemci i5-2410M ve internette araştırdığım zaman bu işlemci içerisinde İntel HD Graphics 3000 dahili GPU var. Ama ben bu bilgisayarı alalı 2 sene oldu ve hiç bir şekilde HD GRAPHİCS 3000 ile karşılaşmadım. Geçenlerde driver yüklemek istediğim zaman bilgisayarınızda bu donanım bulunmamaktadır yazısı geldi. Bu sorun için de yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada aklımdaki kart GTX 650 Ti BOOST EDİTİON. Bu kartı kullananların değerli yorumlarına ihtiyacım var.

PC:http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/satellite-c660-1qh/ TOSHİBA C660-1QH

RESİMLER:

[/url

[url=http://****/c25MCx]

PERFORMANS VE SİSTEM BİLGİLERİ:

• ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN UP!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 9 Kasım 2013; 21:30:13 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.