Şimdi Ara

Toshiba Laptop Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba L670 14F model laptopumun dahili kamerası çalışmıyor. Konuyla ilgili nette biraz araştırma yaptım fakat sorunu çözemedim. Kamera aygıt yöneticisinde görünmüyor. Laptopta XP SP3 + Win 7 Ultimate 64 bit şeklinde iki işletim sistemi var, ikisinde de çalışmıyor (eskiden ikisinde de çalışıyordu). Şunları denedim, olmadı...

1. Driverı silip yeniden yükleme
    2. Codec programını kaldırma
    3. Farklı bir webcam programı kullanma (Cyberlik Youcam 5.0)
    4. Deactive edilmiş olması muhtemel webcam'i aktif hale getirmek için Fn tuşu + F1'den F12'ye kadar basma

Bir de hareket nedeniyle ekranın altında bulunan webcam baglantı kablosunun çıkmış olabilecegini, ekranı söküp bunu kontrol etmemi tavsiye eden bir arkadaş vardı fakat ekranı sökmeye cesaret edemedim.

Sizin teşhisiniz nedir, ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler

• pardon kamerayı nasıl test ediyorsunuz. sağda solda kamera simgesi mi arıyorsunuz. driver sonucu çünkü kısayol olusturmayabilir. msn açın çevirim içi olarak ve cam işaretine bakınız gözüküyormu. benimde çoğu zamanlar yanıldığım bir noktaydı çunku :) kolay gelsin
    sony vaio anakart sıkıntısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.