Şimdi Ara

TOSHİBA LAPTOP EKRAN KARARMASI GİTMESİ KENDİ KENDİNE KAPANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TOSHİBA SATELLİTE PRO L300 EZ1501 LAPTOPUM GEÇEN FANINI TEMİZLEETİM KENDİ KENDİNE KAPANMA OLASILIGINDA FAKAT VERDİGİM BİLGİSAYARCI FANINI TEMİZLEDİKTEN SONRA KAPANMA OLAYI OLMAZ DEDİ.KAPANYOR TEKRAR BİRDE EKRAN DALGALANIYOR KENDİ KENDİNE AÇINCA DÜZELİYOR..LAPTOPUN MİLADIMI DÖNÜYOR NAPMAM LAZIM ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLYİROUM.BİRDE BUNUN YÜZÜNDEN LAPTOPBA FORMAT ATAMIYORUM EKRAN GİTMESİ YÜZÜNDEN ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 27 Ağustos 2012; 10:56:15 >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Ekran kartında sorun var ya da ekranın ile alakalı bir sorun. Sorun donanımsal olduğu için yetkili bir servise veya tamirciye verin.

HOCAM PEKİ BU KENDİ KENDİNE KAPANMA OLAYI NEDEN FANINI YENİ TEMİZLETTİM.EKRAN KARTINDAN KAYNAKLANIYORDUR DİYORSUNUZ..EKRANDA SORUN YOK OLSA NE KADARDIR EKRAN İLE EKRAN KARTI ONBOARD SORUN OLMAMASI LAZIMM..

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • anladım hocam zaten artık yolculuk yapcam laptop idare eder..gidince adam gibi teknik servise göndericem bulundugum yerde..kendi kendi kapanma olayıda fanı temizleetim arada olyr nadiren onceden sık oluyordu dedigin gibi tamir edilince anlasılır...

Orijinalden alıntı: 3eaven

Zaten toshıba laptoplar garantiye veya içi açılana kaar sorunsuz çalısır amöa ıçi açıldıkdan sonra hata lar vermeye başlar . ilk önce termal macunu degiştir sonra da lcd ekranın ledlerine baktır

teşekkürler hocam denicem teknik servise göndericem halletircemmm
  • LAPTOP FANI TEMİZLENDİ DİYE ISINMA YA DA KAPANMA OLMAYACAK DENİLMESİ DOĞRU DEĞİLDİR. FANINIZ ESKİMİŞSE ÖMRÜ DOLMUŞSA EĞER KESİNLİKLE DEĞİŞTİRİLMESİ GEREKLİDİR. FAN DÖNÜYOR OLABİLİR AMA BU FANINIZIN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR GÖREVİNİN YERİNE GETİRİYOR ANLAMMINA GELMEZ.

EKRANDA DALGALANMALARIN TEK NEDENİ EKRAN KARTI VEYA EKRAN KABLOLARI DEĞİLDİR YA DA KESİNLİKLE SORUN EKRANDIR DİYEMEYİZ.BUNUN İÇİN EZBERE KONUŞMAK İSTEMİYORUM. HANGİ BİLGİSAYARCIYA GİDERSEN GİT KESİNLİKLE CİHAZIN İÇİNİ AÇACAKTIR.VE BU İŞLEM İÇİN AZ ÜCRET İSTEMEZLER. :) BENDE AZ ÜCRET İSTEMEM DOĞRUSU.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ PM YOLUYLA ULAŞINIZ. YARDIMCI OLABİLİRİM. YALNIZ TAVSİYEM ŞU Kİ; CİHAZINIZI O ŞEKİLDE AÇMAYINIZ KULLANMAYINIZ. KALICI AĞIR HASARLARA YOL AÇABİLİR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.