Şimdi Ara

Toshiba l850-178 Değiştirilebilir Grafik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu oyunda kasma yapıyor. Değiştirilebilir grafik seçenekleri de yok acaba onboard ekran kartından mı oynuyorum oyunları ekran kartı geçişini nerden yapabilirim?

• Masaüstüne sağ tıklayıp '' değiştirilebilir grafik seçenekleri '' menüsünden '' yüksek performanslı gpu '' yu seçip harici ekran kartına geçiş yapabilirsiniz.
  • Masaüstünde değiştirilebilir grafik seçenekleri mevcut değil. Ekran kartı da güncel neden kasma oluyor anlamadım?Bu pc bu kadar kötü mü yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_demir1 -- 6 Kasım 2012; 0:34:43 >
  • Hocam zaten masaüstünde değil. Masaüstüne fare ile sağ tıklayıp '' değiştirilebilir grafikleri yapılandır'' seçeneğine girip '' yüksek performanslı gpu '' yu seçeceksiniz.
  • tamam yok o seçenek pc dahili ekran kartında bile kasıyor oyunları i prob. olmalı.
  • Dahili ekran kartında kasması normal zaten. Önemli olan harici ekran kartında kasmaması. Nvidia mı , amd mi hangisi ise artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş dahilide çalışıo ama oyunlar kasıo ya bu kadar kötümü bu bilgisayar?
  • Çözünürlüğünü düşürürsen kasma olmaz herhalde. Ürün de amd radeon 7670m ekran kartı olması gerek. Amd denetim masası ya da ekran kartı denetim masası, değiştirilebilir grafikleri yapılandır gibi seçeneklerin olması gerekir. Bu menülere bakıp harici ekran kartına geçmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 7 Kasım 2012; 1:06:53 >
  • Catalyst programı var. Ondanda hariciye geçiş asıl yapıcam bilmiorum sen biliomusun?
  • up
  • Oyuna girdiğinde dahiliden amd ye otomatik geçmesi gerekir. Amd kullanmadığım için de bilemiyorum. Forumdan ya da google dan arattır.

• tamam teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.