Bildirim
TOSHIBA C660-1K8 nasıl bilirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hic görmeden az önce Vatan'dan sipariş verdim.
Neye benzer bilmiyorum ama özelliklerine göre oldukça iyi fiyat.
http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-c660-1k8-c660-1k8-core-i3-380m-2.53ghz-3gb-320gb-15.6-512mb-hd5470-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54626
Pazartesi elimde olacak sanırım. O zaman daha ayrıntılı birşeyler yazarım. Ama almak istiyorsan Vatan'daki kampanyayı kaçırma derim.
-
EKRAN KARTI 
_____________________________ teypkodu.com
blog.yakupulutas.com -
bence yine kötü
1200 1300 tl arası i5 var 

_____________________________ -
Ekran Kartı Hafızası 512 Mb
VGA Chipset Markası ATI
VGA Chipset Modeli HD5470

_____________________________ teypkodu.com
blog.yakupulutas.com -
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
VGA Chipset Markası ATI

Dostum sakin ol belki arkadaş meraklısı değildir.Fiyatı markaya göre normal düzeyde
Hayırlı olsun vysl23
_____________________________ Opel Astra J HB 1.4T AT Cosmo 180 HP
Sunroof//Infinity Sound//Navi
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
quote:
Orijinalden alıntı: yhackup
VGA Chipset Markası ATI

Dostum sakin ol belki arkadaş meraklısı değildir.Fiyatı markaya göre normal düzeyde
Hayırlı olsun vysl23
olamıyorum en azından lenovo g560 alsın 1gb sonucda bu satten sonra i işlemcinin yanında 1gb ekran kartı daha mantıklı aradakı fark az_____________________________ teypkodu.com
blog.yakupulutas.com
-
Bende alalı 1 hafta oluyor vatanın kampanyasından 870 tl'ye aldım. Fiyatına göre oldukca iyi sadece ekran kartı hd5470 olması biraz sıkıntılı ama günümüz birçok oyununu orta çözünürlükde çok rahat oynatıyor. Ayrıca renginin beyaz olması biraz sıkıntılı çabuk kirlenebilir ama görünüş olarak gayet iyi. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı