Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.985
Cevap
19
Favori
318.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayara format attım recovery cd ile harddisk bölümünü secerken normalde secili kısım tamamı idi 279 gibi birşeydi sanırım ben ikiye bölmek istediğim için 120 gb kadar sectim geri kalnını farklı bölüm olusturur diye düşünmüştüm ama sistemi kurduğumda 120 gb gözüküyor harddisk geri kalan kısmı gözükmüyor bunu nasıl cözebilirim tekrar format atmam mı gerekiyor xp cd si ile kalan kısmı belki görebilirim diye denedim ama harddisk takılı değil diye görüyor onlada.. Basına böyle bir sorun gelen varmı acaba yadımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ediyorum arkdaşlar..
  • laptopun ekranı gevşedi kendim düzeltebilirmiyim yada servisemi vereyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a.öztürk

    laptopun ekranı gevşedi kendim düzeltebilirmiyim yada servisemi vereyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a.öztürk


    quote:

    Orjinalden alıntı: a.öztürk

    laptopun ekranı gevşedi kendim düzeltebilirmiyim yada servisemi vereyim



    sizin düzeltmeniz notebooku garanti dışı bırakır ve bu işlem kolay değildir
    servise başvurun
  • Arkadaşlar forumda bir sürü kullanıcı sorunu var. Sorunlarınız için yetkili servislere başvurmanızı öneririm. Malum tnb bilgisayar hakkında düzgün yorumlar yok ancak garantiniz devam ediyorsa servise başvurun yada telefonla arayın. Garantisi devam eden ürünü açarsanız garanti dışı bırakırsınız.

    Notebook Bayileri ve Telefon Numaraları:
    http://www.toshiba-tr.com/bayiler.asp?tur=6
  • arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var geçen sene aldığım toshiba a200-1vl laptopum bozuldu. Tamirde 30 iş gününü geçirdi ve değişim için onay istedim onay kabul edildi (sözlü olarak) ardından bana bir model seçmem söylendi ama şu an seçtiğim modeli kabul etmiyorlar benim işlemcim t7500 ben onun altında bir işlemci seçmedim fakat onların sitesindeki seçtiğim makine 1nd ve arasında 600 lira fark var benden ödememi istediler bnde ödemeyeceğimi söyledim. Bana ya aynısını yada bir üst modelini vermek zorundalar ben tüm özellikleri aynı veya üst olan bir modelde direttim onlarda kabul etmiyorlar para iadesi istedim. Bimeksten almıştım raporu alıp bimeksten başka bir laptop almak için onuda kabul etmediler şimdi bana onlar bir model önereceklermiş. Para iadesi raporu almak için ne yapmam gerekir sitesine baktığımda hiçbir model benim laptop özelliğinden üste çıkamıyor 400 hdd ve t7500 işlemcisi yüzünden çıkanlarda var tabii ama onlarıda onlar vermeye yanaşmıyor. Ne yapmam gerekir ?




  • Tüketici haklarına başvurun. Toshiba ,Türkiye'de TNB Bilgisayar ile yürümez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: a.öztürk

    laptopun ekranı gevşedi kendim düzeltebilirmiyim yada servisemi vereyim

    Aynı sorun bende de var kardeşim bu toshibanın ekranına
    Ayrıca ekran çıtaları kırıldı üstten iki tane gelen kasaya geçen çıtalar var ya..
    onları bulamıyorum hiçbiryerde..
    Laptop kapanmıyorrr




  • Arkadaşlar bu makinadan bendede a200-1vl var 2 aydır ısınma oluyordu son bir aydır oyun oynarken basit oyunlar bile klavye yön tuşlarına kadar ısınıyordu ve kapanıyordu en son dün çocuklar evde film izlerken kapanmış ve dahada açılmıyor elektrik gelmiyor makinaya acaba ne olmuş olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweynn -- 23 Haziran 2009; 16:11:53 >
  • ar.lar acil olrak Toshiba a-200 1 VL laptopu satmam gerekli.para ıhtıyacı oldugumdan dolayı suankı 2.elının fıyatını bılen varmı veya yardımcı olacak biri varmı? 5 ay bır garantısı kalmıstır kaybolmaya calınmaya karsı sıgortası bulunmaktadır. ustunde hıc bır sekılde cızık yoktur. sadece oyun oynadıdımdan w,a,s,d,z tusları bıraz baska hıcbır sorunu yoktur yane
  • Arkadaşlar bir toshıba a200-1ah kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum ve şikayetçiyim.
    Bilgisayarım çok ısınıyor ve kapanıyor şikayetimle toshıba yetkili servisine götürdüm laptopumu.
    Başta fan temizliği diye aldılar 130 tl + kdv dediler mecburen verdim.
    Sonradan bir haber sizin ekran menteşelerinizde sorun var 2 sininde değişmesi lazım!!
    ne kadar kardeşim ??
    80 tl + kdv tanesi
    buna bağlantılı alt ve üst kapaktada hasar oluşmuş!!
    o ne kadar kardeşim????
    alt kapak 180 tl + kdv , üst kapak 150 tl + kdv
    kısacası bana verilen tutar 620 tl + kdv oldu
    620 tl :@ :@

    kısa bir araştırmadan sonra a200 kullanıcılarının çok büyük bir kısmı bu sorunla karşılaşmış. Bazı özel teknik servisler bu olayın üretim hatası olduğunu sölemekte ama toshıba ısrarla itiraz etmekte.Şuan laptopumun kasası ekranından bağımsız parçalar halinde :)
    Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek ya da bu parçaların 2. ellerini (temiz olması şartıyla) temin edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.Şimdiden tşkler...




  • 1.5 yıl önce aldım şimdi bin pişmanım lanet olsun 2400 lira para verdim !

    -Sol hoparlör patladı,
    -Kart Okuyucu bozuldu,
    -DVD-RW Bozuldu, dvd kopyalamıyor
    -İnanılmaz ısınma sorunu var Call Of Duty Warfare 2 açtım 2 dakka oynayamadım tak dedi kapandı. Yine girdim yine kapandı.

    Eminim servise versem en aşağı 500 lira isterler benden lanet olsun böyle laptop' a bundan sonra bırak laptop' u toshiba flashdisk bile almam !
  • adaptörle sorun yaşayan varmı?
  • arkadaslar soylediginiz problemlerin tumu benm makinadada var. asiri isiniyor, isinmaktan sol hoparlorun yaninda buyuk bi catlak olustu, makina kendi kendine kapaniyor, ekranda renkler birbirine giriyor. 2 kez servise goturdum 2sindede ekran karti degisti. bu modellerin uretiminde hata var sanirim ama tnb kesinlikle kabul etmiyor. bilgisayarinda bu sorunlar olan arkadaslar garantileri devam ediyorsa hic vakit kaybetmeden servise gotursunler. nasilsa tekrar olacak ama en azindan bi sure daha sorunsuz kullanirlar.
  • Arkadaşlar bende Toshıba A200-1LA COR var.Hd dvd rom var üstünde.Ben Bu nu kullanarak dizüstü bilgisayarımda piyasada satılan orjinal hd-film alıp seyredebilir miyim?
  • Benimde notebook 2 sene dolmadan pili öldü birde ortak sorun aşırı ısınıyor. Toshiba iyi marka diye almıştım yanıldım. Pili araştırdım oldukça pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweat -- 10 Aralık 2009; 12:14:38 >
  • pil ve dvd toshibaya yakismayacak kalitede, bende 1,5 senedir kullaniyorum, pil artik kullanilmaz halde, dvd aldigimdan beri traktor gibi calisiyor, usendigimden garantiye goturmedim, ama bir cok kisi ayni sorundan mustarip..
  • 2.5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı..
  • herkese merhaba. ben a200 1ah'mden çok memnunum. ama bulunduğum yer çok tozlu olduğu için fan artık çok ısınıyor. vakumlama değilde içini açmayı ve kendim temizlemeyi düşünüyorum. yalnız bunu yapmak doğru mudur ve nasıl yapılır onları bilmiyorum. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • >A200 1-AH'ı yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum.Performans açısından gayet memnunum.Fakat, pili kullanılamaz halde ve ekran çıtalarım kırıldı.Şu ana kadar ısınma problemi yaşamadım.COD modern warfare2 yi hiç bir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla oynadım.Isınma problemi yaşayan arkadaşlara tavsiyem altaki küçük fanın olduğu yere basınçlı hava tutmaları.Ben staj yaptığım yerde tutmuştum.İçinden baya bir toz çıktı.
    >Bence bu makinanın en güzel yanı ekran kartı ve ram in uyumlu bir şekilde çalışması. İşletim sistemim Windows XP bu arada ama en yakın zamanda WiIn7 kurucam makinama.
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.