Şimdi Ara

Toshiba 37WL67Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 32 ile 40 inch arasında kaldıktan sonra 37 inchde planlarımı yoğunlaştırdım. Toshiba ve Sharp gibi yeni seçenekleri araştırırken Toshiba 'nın 37WL67Z modelini buldum. Bu Full HD bir model ve fiyatları da bana makul geldi (weblebide 3.643.87 peşin) Bu yeni bir lcd televizyon mudur? Bu TV'yi izlemiş ya da kullanmış arkadaşların görüşlerini bekliyorum. Cevaplara göre (ve de parama göre) ya Sharp ya da Toshiba'ya yöneleceğim.

• Forumda bu mode ile ilgili bircok yorum mevcut. Ama kısaca solemek gerekirse Toshiba 37WL67Z, 1920*1080 panel cozunurlugune sahiptir ve 720p/1080i destegi vardır. TV nin 1080p desteği yoktur. Sharp ın hangi modeli ni düşünüyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 16 Aralık 2006; 0:39:53 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Full HD bir LCD'nin açıkçası fiyatının makul olması ben bir şaşırttı. Sharp'da 37GD8e düşünüyorum.
  • Sharp'ın tepki süresinin 6 msn olduğunu biliyorum. Ama halen gölgelenme olup olmadığı konusunda çekincelerim var .
  • TV leri yerinde, çeşitli kaynaklardan görüntüler izleyerek incelemenizde fayda var.
  • 37" için ne önerebilirsiniz acaba? Bu boyutta seçenekler insanı kararsız bırakacak cinsten.
  • 1080i ile 1080p arasındaki fark tam olarak nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.