Şimdi Ara

torrent varsayılan program sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bilgisayarda win8 kurulu utorrent yuklu ama .torrent dosyasına direk tıkladığımda bunu açabilecek program yok diyor bittorrenti de denedim sorun aynı birlikte aç deyip utorrenti seçip uygula diyorum hala düzelmiyor nasıl çözebilirim?

Orijinalden alıntı: butcher1907

evet arkadaşlar bilgisayarda win8 kurulu utorrent yuklu ama .torrent dosyasına direk tıkladığımda bunu açabilecek program yok diyor bittorrenti de denedim sorun aynı birlikte aç deyip utorrenti seçip uygula diyorum hala düzelmiyor nasıl çözebilirim?

birlikte açmayı denedin varsayıyorum. şuradan bakabilirsin

Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla

buradan .torrente gel -> sağ üstten programı değiştir de ve utorrenti seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım80

uorrent ile mediaget arasında işlevsel olarak temel fark nedir bilgin var mı dostum.acemiyim daha bu konularda anlayacağın üzre:/

Hortlatmışsın konuyu :D neyse

mediaget bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla dosya indirme programı;ama şöyle;kendinden bir arama motoru gibi ve sadece belli bir kaynakta olan dosyaları indiriyor.Ben hiç sevmem o programı çünkü bir program kurmayı denediğinde yanında mediageti de kurmak istediğine şahit olabiliyorsun**** çalar kurayım diyorsun arada mediaget'i de kurmuş oluyor falan.Utorrent vazgeçilmez.

Gerçi artık birkaç yasaktan dolayı utorrent de kullanmıyorum.Film mi lazım,idm ile indiriyorum.Oyun mu lazım;direkt tek link siteleri var oradan indiriyorum
    Firefox Eklenti Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.