Bildirim
torrent varsayılan program sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: butcher1907
evet arkadaşlar bilgisayarda win8 kurulu utorrent yuklu ama .torrent dosyasına direk tıkladığımda bunu açabilecek program yok diyor bittorrenti de denedim sorun aynı birlikte aç deyip utorrenti seçip uygula diyorum hala düzelmiyor nasıl çözebilirim?
birlikte açmayı denedin varsayıyorum. şuradan bakabilirsin
Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla
buradan .torrente gel -> sağ üstten programı değiştir de ve utorrenti seç._____________________________ -
uorrent ile mediaget arasında işlevsel olarak temel fark nedir bilgin var mı dostum.acemiyim daha bu konularda anlayacağın üzre:/ _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım80
uorrent ile mediaget arasında işlevsel olarak temel fark nedir bilgin var mı dostum.acemiyim daha bu konularda anlayacağın üzre:/
Hortlatmışsın konuyu :D neyse
mediaget bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarıyla dosya indirme programı;ama şöyle;kendinden bir arama motoru gibi ve sadece belli bir kaynakta olan dosyaları indiriyor.Ben hiç sevmem o programı çünkü bir program kurmayı denediğinde yanında mediageti de kurmak istediğine şahit olabiliyorsun**** çalar kurayım diyorsun arada mediaget'i de kurmuş oluyor falan.Utorrent vazgeçilmez.
Gerçi artık birkaç yasaktan dolayı utorrent de kullanmıyorum.Film mi lazım,idm ile indiriyorum.Oyun mu lazım;direkt tek link siteleri var oradan indiriyorum_____________________________ -
teşekkürler dostum bu arada ben de idm ile indiriyorum filmleri böyle mükemmel,işlevsel bi program görmedim eyvallah : _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler